من عربیم خوب نیست و برای اینکه خیال نکنید دست در ترجمه برده شده به سایت پارس قرآن و ترجمه فولادوند لینک دادم که کمتر دستکاری شده هست و مورد تایید آخوندها نیز میباشد.
اولا در مورد آیه 171 لینک دادم و دیدید که دگراندیشان حیوان خطاب شدند و این یک توهین است که مسلمین متقابلا قبول نمیکنند که مثلا کافری به پیامبرشان بگوید حیوان و گوینده را میکشند اما پیامبر خودشان به خودش این اجازه را داده که به دگراندیشان، حیوان بگوید و این یعنی همان حقوق بشر اسلامی که خودتان هم تایید کردید!
دوما من کی گفتم در آیه 13 سوره بقره محمد یا الله به دگراندیشان حرامزاده گفته؟! در سوره قلم آیه 13 محمد یا الله به دگراندیشان حرامزاده گفته:
سوره قلم آیه 13:
گستاخ [و] گذشته از آن زنازاده است.
متن قرآن, سوره: القلم, از آیه 13 تا آیه 22
سوما در سوره بقره آیه 13 محمد یا الله به دگراندیشان گفته "سفهاء" که جمع "سفیه" هست و سفیه در زبان فارسی هم از آن استفاده میشود و یعنی کودن و ابله ولی فولادوند برای اینکه از شدت لحن بکاهد بجای کودن و ابله از "کم خرد" استفاده کرده است که هرچند ملایمتر است اما باز هم توهین به حساب میاید:
سوره بقره آیه 13:
و چون به آنان گفته شود همان گونه كه مردم ایمان آوردند شما هم ایمان بیاورید مى گویند آیا همان گونه كه كم خردان ایمان آورده اند ایمان بیاوریم؟ هشدار كه آنان همان كم خردانند ولى نمى دانند.
متن قرآن, سوره: البقرة, از آیه 13 تا آیه 22
من این آیات را نیاوردم که دور همی پند بگیریم تا یک وقت بوزینه و خوک نشویم! من این آیات را آوردم تا بگویم پیامبر اسلام که چند وقتی هست که برای مظلومیتش داد و هوار میکنند خود توهین گر بوده و شما اگر میگویید اینها دروغ هست استدلال بیاورید.
روانشناس نه روانپزشک البته روانپزشک هم میداند همانطور که همه انسانهای فهمیده میدانند که در محیط استدلال کسی که بجای استدلال، تمسخر میکند این تمسخرش از روی ضعف هست و اگر هدف های دیگه ای خارج از محیط استدلال برای تمسخر وجود داشته باشد مثل خندیدن باز هم اینها باعث نمیشود که بگوییم تمسخر توهین نیست پس باز هم محمد یا الله توهین گر هستند.
اگر بحث خارج از استدلال هم باشد باز هم جواب ابله را با گفتن "خودتی" دادن مسخره است و کودکان امروز بلدند پاسخ های بهتری بدهند پس محمد یا الله از این لحاظ هم بلد نیستند جواب بدهند!
پست شمردن هم نوعی توهین است و وقتی پست شما درش توهین هست فضا را آلوده میکند و بحث به سمت ناکجاآباد میرود پس پاک میشود.
نه مثل احمدی نژاد بگو ساختگیه! حالا خوبه فقط 36 سال از اون ماجرا میگذره و هنوز افراد زیادی هستند که خمینی را یادشون هست. شما برو از 2 نفر که فهمیدن خمینی سرشون رو کلاه گذاشته و در آن دوران اخبار را دنبال میکردن بپرس چه وعده های دروغینی خمینی و آخوندها برای خر کردن مردم دادند و بعدا زدن زیرش.
اصلا خودت میفهمی چی داری میگی؟! من که بجز خط اول بقیه رو نفهمیدم بعید میدانم کس دیگری هم فهمیده باشد! خدای شما گفته حرامزاده و سندش هم آوردم و این یعنی توهین. غیر از اینه؟!
خدای شما که همه دگراندیشان را با یک چوب زده و گفته همشون حرامزاده اند سندش رو از خودش بخواه! رو حرف خدا حرف میزنی؟! البته یادمه یکی بود میگفت عقد شرعی یعنی خوندن همون کلمات عربی قبل از عقد هست و خارج از اون شرعی نیست و به همین دلیل ازدواج نامسلمانان شرعی نیست و بچه هاشون و خودشون همگی حرامزاده اند!

آغازگر جُستار

پاسخ با گفتآورد