من اگه ازدواج کنم ، به زنم میگم اگه احساس جنسی نسبت به یک مرد یا زن دیگه پیدا کردی بهم بگو ، دلم نمیخواد از روی اجبار با من باشی و در رختخواب توی ذهنت چیز دیگه باشه! تصمیم بسیار سختی خواهد بود ، ولی اگه زن من بخواد این کار رو بکنه ، من اجازه میدم و کم کم هم تلاش میکنم رابطه رو تموم کنم.
---------- ارسال جدید اضافه شده در 07:34 PM ---------- ارسال قبلی در 07:32 PM ----------
من اگه ازدواج کنم ، به زنم میگم اگه احساس جنسی نسبت به یک مرد یا زن دیگه پیدا کردی بهم بگو ، دلم نمیخواد از روی اجبار با من باشی و در رختخواب توی ذهنت چیز دیگه باشه! تصمیم بسیار سختی خواهد بود ، ولی اگه زن من بخواد این کار رو بکنه ، من اجازه میدم و کم کم هم تلاش میکنم رابطه رو تموم کنم.البته اجازه من اصلا مهم نیست ، چون من که مالک زنم نیستم ، منظورم این هست که از نظر من (اگه برای اون فرقی بکنه من چی فکر میکنم) اوکی هست.
---------- ارسال جدید اضافه شده در 07:35 PM ---------- ارسال قبلی در 07:34 PM ----------
من اگه ازدواج کنم ، به زنم میگم اگه احساس جنسی نسبت به یک مرد یا زن دیگه پیدا کردی بهم بگو ، دلم نمیخواد از روی اجبار با من باشی و در رختخواب توی ذهنت چیز دیگه باشه تصمیم بسیار سختی خواهد بود ، ولی اگه زن من بخواد این کار رو بکنه ، من اجازه میدم و کم کم هم تلاش میکنم رابطه رو تموم کنم.البته اجازه من اصلا مهم نیست ، چون من که مالک زنم نیستم ، منظورم این هست که از نظر من (اگه برای اون فرقی بکنه من چی فکر میکنم) اوکی هست.
---------- ارسال جدید اضافه شده در 07:36 PM ---------- ارسال قبلی در 07:35 PM ----------
این هم ما رو سرویس کرد ، هی میخواهیم ویرایش کنیم پست رو دوباره میفرستد ، یک فکری بکنید مسئولین سایت

پاسخ با گفتآورد