اتفاقا من همین چند وقت پیش دربارهیِ چنین رژیمی کنجکاو شده بودم، بنظرت تنها برای کات کردن مفید است یا کلا نظر مثبتی به چنین رژیمی داری؟
اتفاقا من همین چند وقت پیش دربارهیِ چنین رژیمی کنجکاو شده بودم، بنظرت تنها برای کات کردن مفید است یا کلا نظر مثبتی به چنین رژیمی داری؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
نظرم به آن چندان مثبت نبود چون سابقهی زخم معده در خانوادهی ما وجود دارد، اما با الهام از دوستی آنرا اجرا کردم. تجربهام با آن خیلی مثبت بود: بعد از دو هفتهی اول که کم انرژی بودم، سطوح انرژیام به آرامی بالاتر رفت و با گذشت یک ماه تمام رکوردهایم را شکستم. پدیدهی «مه ذهنی» کاملا از بین رفت(آن حالت گیجی که گاهی به شخص دست میدهد). و چربی بدنم به نحو واضحی ۲ تا ۵٪ کاهش داشت(ظرف فقط دو ماه!). برنامهی من چنین بود که از ساعت یک ظهر غذا میخوردم تا ۹ شب، و از زندگی هم اصلا نمیافتادم. ولی مدتی آنرا رها کردم چون ماه رمضان بود و از ۱ تا ۹ بیرون بودم و اگر قرار بود بعد از آنهم چیزی نخورم پس میافتادم! حالا دوباره میکوشم آنرا از سر بگیرم وانگهی کمی سخت است..![]()
زنده باد زندگی!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)