خیر طوفان کاترینا برنامهای هماهنگ شده از سوی دشمنان آمریکا بود، چون به آمریکا خسارت زد !!
مگر من گفتم نیست؟
من چقدر در همین چند پست دربارهیِ پیشبینی ناپذیری نوشتم، دوستان سبز هستند که سخن از علت و هوشیاری مردم و... میزنید.
اینها همه زیر مجموعهیِ موسوی هستند، ان دویست نفر و 100000 نفر بخشی از همان مخالفان فعال اهل خیابان آمدن و پیرو موسوی هستند، با چندبار شمردن یک نفر تعداد زیاد نمیشود که !! من هم بعید میدانم کسی به ندای نوریزاد به خیابان بیاید، هواداری در فیس بوک با خیابان آمدن و کتک خوردن فاصلهیِ زیاد دارد.
دعوای کانادا که برسر چیز دیگریست، من نمیدانم آلمان با روابط تجاری زیادی که دارد بخاطر سرکوب 88 سفارت تعطیل نمیکند. این سخنان بدور از واقعیات سیاسی جهان امروز است.
هر حکومتی هرقدر هم توتالیتر افکار مردم را زیر نظر دارد ولو برای سرکوب نظراتشان. در حکومت دموکراتیک فشار مردم بر حکومت از مجاری قانونی و طراحی شده ممکن است. در حکومتهایِ دیگر ولی باز امکان عقب نشاندن حکومت هست ولی از طریق فشار واقعی و شدید، مثل بخطر انداختن منبع درآمد حکومت و اعتلاف با کشورهای خارجی برای فشار بر حکومت و... این بسته به توازن قوا دارد، در ایران امروز ولی با پول نفتی که حکومت دارد دست مردم بسته است، دیدیم که نرمش قهرمانانه دربرابر غرب هم با موثر واقع شدن تحریمها بر فروش نفت همراه بود.
بله این ترسو ترسو گفتن به دشمنان برای تلقین روحیه به مردهیِ روب به مرگ بد نیست، ولی برای تحلیل دنیای واقعی چندان بدر بنمیخورد.
بله خب استفاده از مفهوم بازی در سیاست و قدرت ابداع خانمبازها و مخصوصا جناب امیر بوده که ما را تحت تاثیر آن قرار دادهاند !!
اثر دیگری از نوشتههایِ امیر:
Spy Game (2001) - IMDb !!
صفجه فیس بوک پارازیت و چه میدانم ابی مخالف ج.ا هم میلیونی لایک دارد، خُب که چه؟!!
تکرار اینکه آقا ما فقط یکبار باید پیروز شویم و اینها هم یک خودفریبی بزرگ دیگر برادران است، از مصر گرفته ترکیه و... میبینیم دیکتاتوری و اسلامگرایی بسیار قویست و هربار هم حریف سکولارها میشود. در مصر هم دیدیم که جرقه زده شد و زمان آن یکبار برنده شدن هم فرا رسید ولی باز هم دیدیم در طولای مدت چه کسانی موفق بودند و با سیستم بزن و درو و ترسو خواندن رقیبان اسلامگرا که در کله خری 6 تای ما هستند نمیشود کشور و نظام سیاسی ساخت.