آقا جان طوفان کاترینا هم برای آمریکا موجب خسارت میشه، من دارم میگم مردم کنترل/نقشی در بازی و... ندارند.
حملهیِ خارجی بسیار برای ایرا هزینه بر هست، از جمله نیازهاش نابودی تمام زیرساختهایِ کشور هست. خب فهم من این هست که یک قیام مردمی بسیار کم هزینهتر و مطلوبتر هست ولی چون تقریبا ناممکن هست شما هم در لیستت نگذاشتیش.
شما دقت نمیکنید من چه میگویم. اینکه آبروریزی در حکومت باعث کنارکشیدن یکسری خرده پا شده حرفی درش نیست، ولی اینها بخاطر مشخص شدن سرکوبگری حکومت و شیوههایِ او برای سرکوب و بهم خوردن خیالپردازیهایی بود که یکسری مثل نوریزاد دربارهیِ حکومت میکردند. نه بالا گرفتن دعوای موسوی و خامنهای. بعد هم حالا نوریزاد و خزعلی رفتهاند ج.ا در کیهان و خبرگزاری فالس و فلان انتشارات و... به کمبود مالهکش و مدافع برخورده؟
من میپرسم اینها چه دستآورد عینی داشتهاند؟ اصلا نصف اینها قهر کنند، خامنهای فکر میکنید آنقدر تحت فشار قرار میگیرد که مجبور به دادن کوچکترین امتیازی شود؟
چرا پهلوان پنبه میکنید؟ من میگویم نقش مردم بر ج.ا ناچیزی است، نه اینکه اثر مردم در همهیِ جهان صفر است!
بعد هم من مگر گفتم به خیابان آمدن بد است؟ بله خب به خیابان آمدن و کتک خوردن مشروعیت حکومت را کمتر میکند، آنها که به سیاست اهمیت میدهند ممکن است مخالف خامنهای شود، اصلا مردم میریزند در خیابان و نظم بهم میخورد و هر اتفاقی میتواند بیافتد و سنگ مفت است و گنجشک هم مفت و جدا از جان مردم در خیابان حکومت دوسویه هزینه خواهد داد. همهیِ اینها هیچ بحثی درش نبوده و نیست. ولی اینها ربطی به شکاف در حکومت و دست خالی ماندن خامنهای و... ندارد. نوریزاد برود، یکی دیگر میگذارد جایش. دیدیم در مورد سوریه هم اینهمه گفتند آی ریزش میشود، اسد قدرتی دیگر ندارد و بازی راباخته و...، ولی دیدیم 4 نفر از حکومت رفتند سریعا با امکانات فراوانی که او داشت جایگزین شدند، مردم عدهای از مردم ناآرامی طولانی را تحمل نکردند و تازه آشوب در بلندمدت برعکس عمل کرد و حتی حمایت از اسد را بیشتر کرد. چنانچه در مورد شلوغیهایِ جنبش سبز هم من اینرا در میان کسانی که بفکر زندگی خود و کاسبی بودند بچشم خود میدیدم.
همچنین دیدیم بعد از 4 سال رژیم درس گرفت و از راهپیمایی خیابانی درس گرفت و نه برای انتخابات و نه روز کارگر و... دیگر نمیگذارد اجتماع مردمی تشکیل شود که پیشبینیپذیر نیست و هزینهبر است. این است که من گمان میکنم کل هواداران جنبش سبز شانس خود را و بازی بد حکومت را با مهارت بازی خودشان اشتباه گرفتهاند و گمان کردهاند برای خودشان بکنباوئری هستند !!