دولت فعلی مصر اسلام گرا نیست ، اینها عرب سوسیالیستی هستند ، ناصریست یعنی
Nasserism - WiKi
دولت فعلی مصر اسلام گرا نیست ، اینها عرب سوسیالیستی هستند ، ناصریست یعنی
Nasserism - WiKi
"A Land without a People for a People without a Land"
undead_knight (04-30-2014)
مسلمانی که در راس قدرت و سیاسته و مسلمون بودنش رو اعلام میکنه اسلامگراست!
به طور کلی دخالت دین در تمام ابعاد سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی میشه اسلام گرایی و این آدم و تمام آدمهایی که در حال حاضر در مصر قدرت دستشونه اسلامگرا هستند چرا که قوانینشون بر اساس اصول اسلامی تدوین شده.
اینها تاثیرات تفکرات اسلامیه!
پیشتر در بحث کمونیسم بارها و بارها از شباهتهای سوسیالیسم و اسلامگرایی گفتم.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
میلاد جان سکولاریسم یعنی جدایی دین از سیاست نه اینکه طرف بی دین باشه1هر وقت این حاکمان جدید سعی کردند دین رو به عرصه سیاسی بیارند اون وقت میشه گفت حکومتشون اسلام گرا هست.مسلمانی که در راس قدرت و سیاسته و مسلمون بودنش رو اعلام میکنه اسلامگراست!
به طور کلی دخالت دین در تمام ابعاد سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی میشه اسلام گرایی و این آدم و تمام آدمهایی که در حال حاضر در مصر قدرت دستشونه اسلامگرا هستند چرا که قوانینشون بر اساس اصول اسلامی تدوین شده.
ربطی نداره،بوش هم رگ مسیحیش کلی بالا میزد ولی این نشون دهنده سکولار نبودن حکومت آمریکا نبود و نیست! مبارک هم سنی بود ولی حکومتش اسلام گرا نبود!
جریان نظامی مورد نظر هم اتفاقا
چرنده،قتل عام های کمونیستی هم از تفکرات اسلامیه!؟باید دقیقا نشون بدی چرا ادعا میکنی ناشی از اسلامه.اینها تاثیرات تفکرات اسلامیه!
شباهت که به معنای یکی بودن نیست،اینها اصولا آبشخورهای متفاوتی دارند،اینکه در چیزی شبیه باشند به معنای این نیست که میتونی جفتشون رو یکجور تحلیل کنی.پیشتر در بحث کمونیسم بارها و بارها از شباهتهای سوسیالیسم و اسلامگرایی گفتم.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (05-01-2014)
من به تعریف سکولاریسم چی کار دارم ؟! اصلن مگه حرفی از سکولاریسم زده شده اینجا ؟!
من دارم میگم کسانی که قدرت رو در دست دارند اسلامگرا هستند در نتیجه حکومتشون خواه نا خواه یک حکومت اسلامگرایانه میشه حالا هر چی میخواند خودشون خودشون رو تعریف کنند و چرب کنند که راحت تر فرو بره!
بشار اسد و حکومت سوریه هم میگند اسلامگرا نیستند ولی نه تنها اسلامگرایی از گوشه گوشه ی حکومتش داره میزنه بیرون بلکه مستقیمن از یک حکومت اسلامگرای دیگه (جمهوری اسلامی) داره خط میگیره.
قتل عام و کشتار مخالفین تازه اون هم به شکل مخفیانه و ترور و ... و نه علنی با اعدام فله ای فرق میکنه!
تنها مسلکی که اعدام فله ای رو به رسمیت میشناسه اسلامه از نوع طالبانیش درست مثل حکمی که ممد به علی در مورد یهودیان بنی قریظه داده بوده.
من هم جفتشون رو یکجور تحلیل نکردم ولی از اونجایی که شباهتها بسیار زیاده در بسیاری موارد دیده شده که اسلامگراها خودشون رو سوسیالیست معرفی میکنند که از زیر برچسب اسلامگرایی خلاص بشند.
در مورد حکومت فعلی مصر داستان درست بر میگرده به دعواهای اسلامی و اسلامگرایی.
دکتر ساسی
هان؟!من به تعریف سکولاریسم چی کار دارم ؟! اصلن مگه حرفی از سکولاریسم زده شده اینجا ؟!
من دارم میگم کسانی که قدرت رو در دست دارند اسلامگرا هستند در نتیجه حکومتشون خواه نا خواه یک حکومت اسلامگرایانه میشه حالا هر چی میخواند خودشون خودشون رو تعریف کنند و چرب کنند که راحت تر فرو بره!
بشار اسد و حکومت سوریه هم میگند اسلامگرا نیستند ولی نه تنها اسلامگرایی از گوشه گوشه ی حکومتش داره میزنه بیرون بلکه مستقیمن از یک حکومت اسلامگرای دیگه (جمهوری اسلامی) داره خط میگیره.
مگه میشه بگی حکومتی اسلام گراست و بعد به سکولاریسم ربطی نداشته باشه!؟حکومتی که سکولار باشه دیگه نمیتونه اسلام گرا باشه،اوکی؟!:))
بهت نشون دادم رهبران دین دار در کشورهای سکولار وجود دارند و خود مبارک هم سنی بود ولی حکومتش اسلام گرا نبود و اتفاقا خیلی هم سکولار بود!
حالا در مورد کیس سوریه هم به موقع یقت رو میگیرم:))
اولا اعدام تفاوت هایی با کشتار فله ای داره،و کشتار بنی قرضیه بیشتر یک قتل عام هست تا اعدام دست جمعی.قتل عام و کشتار مخالفین تازه اون هم به شکل مخفیانه و ترور و ... و نه علنی با اعدام فله ای فرق میکنه!
تنها مسلکی که اعدام فله ای رو به رسمیت میشناسه اسلامه از نوع طالبانیش درست مثل حکمی که ممد به علی در مورد یهودیان بنی قریظه داده بوده.
اگر هم منظورت از اعدام این تعریف نیست که دیگه حرف از تفاوت اعدام فله ای و قتل عام بی معنیه و البته در هر دو مورد حکومت هایی غیر اسلامی(و تازه همشون هم کمونیست نبودند!) هستند که نتنها این رو به رسمیت شناختند،بلکه اجراش هم کردند!Capital punishment or the death penalty is a legal process whereby a person is put to death by the state as a punishment for a crime.
Reign of Terror - WiKi
ده ها هزار! اعدام دسته جمعی در انقلاب فرانسه.
Mass killings under Communist regimes - WiKi
این هم دیگه سابقه درخشان حکومت های کمونیستی هست که هم اعدام های دسته جمعی داشتند، هم کشتار مخفی و هم کشتار دسته جمعی!
میشه بگی چطور دعوای اسلام گراهاست!؟چه اختلافاتی در اسلام گرایی دارند که باعث شده به جون هم بیافتند!؟اینکه همشون مسلمون باشند که دلیل محکمی نیست!من هم جفتشون رو یکجور تحلیل نکردم ولی از اونجایی که شباهتها بسیار زیاده در بسیاری موارد دیده شده که اسلامگراها خودشون رو سوسیالیست معرفی میکنند که از زیر برچسب اسلامگرایی خلاص بشند.
در مورد حکومت فعلی مصر داستان درست بر میگرده به دعواهای اسلامی و اسلامگرایی.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
اخوی چرا همیشه باید ساده ترین و پیش پا افتاده ترین مسایل رو برای شما توضیح داد ؟!
خود رو زدی به اون راه یا واقعن توی اون راهی ؟!
شما اصلن نشون دادی که حکومت مصر سکولاره که بعدش داری مثال میاری ؟
به جای مثال آوردن اول نشون بدید حکومت مصر سکولاره! بعد اگر ما گفتیم سکولار نیست چون رئیس جمهورش مسلمونه بیاید این سیرک رو راه بندازید.
ما میگیم کلن حکومت مصر و حاکمینش اسلامگرا هستند اوکی ؟!
باز زدی به صحرای کربلا!
حتا اگر بخوایم به تعریف خودت هم نگاه کنیم کشتار بنی قریظه میشه یک امر قانونی (در زمان خودش) .
خوب ما که از اولش هم گفتیم کمونیستها و اسلامگراها هر دو روی یک سکه هستند!
جمهوری اسلامی اسلامگراست! جندالله هم اسلامگراست، طالبان هم اسلامگراست.
هر سه تاشون هم با هم دعوا دارند.
درس مذهبی میخواید باید برید یک تاپیک دیگه اینجا جاش نیست.
بعن من نگفتم همشون مسلمونند! گفتم همشون اسلامگراند!
یک بار هم که شده مطالب رو درست بخون که انقدر سوتی ندی وقت ما رو هم نگیری :))
دکتر ساسی
Egyptian Constitution of 2012 - WiKiشما اصلن نشون دادی که حکومت مصر سکولاره که بعدش داری مثال میاری ؟
Egyptian Constitution of 2014 - WiKi
State religion - WiKi
تنها چیزی که در قانون اساسی جدید وجود داره که سد راه سکولاریسم هست، وجود اسلام به عنوان دین رسمیه،در صورتی که انگلستان هم همینطوره(مسیحیت) ولی هیچ کس انگلستان رو یک حکومت مذهبی نمیدونه! در واقع قانون اساسی جدید کاملا بر ضد اسلام گرایی عمل کرده.
خب استدلالت چیه!؟اینکه حاکمانش دین دارند که به معنی اسلام گرا بودن حکومت نیست!این رو من ازت خواستم اثبات بکنی.به جای مثال آوردن اول نشون بدید حکومت مصر سکولاره! بعد اگر ما گفتیم سکولار نیست چون رئیس جمهورش مسلمونه بیاید این سیرک رو راه بندازید.
ما میگیم کلن حکومت مصر و حاکمینش اسلامگرا هستند اوکی ؟!
تعریف من؟!خب تو از اعدام تعریف بده.باز زدی به صحرای کربلا!
حتا اگر بخوایم به تعریف خودت هم نگاه کنیم کشتار بنی قریظه میشه یک امر قانونی (در زمان خودش) .
خب دیگه اول اینکه گفتی که دلیل بر اثبات حرفت نیست!خوب ما که از اولش هم گفتیم کمونیستها و اسلامگراها هر دو روی یک سکه هستند!
دوما تاریخ بیشتر بخون!
war and social upheaval: mass killings
اینقد حکومت از عهد باستان(قبل از اسلام یا حتی ادیان ابراهیمی!) تا به امروز هست که اعدام(نوع شدیدا قانونی و سیستماتیکش روی توی چین باستان میتونی ببینی) و کشتار دسته جمعی در تاریخشون وجود داره که نشون میده دیدت تا چه اندازه ساده انگارانه هست!
عزیز جان،دلیل دعوای این ها اختلافات مذهبی هست دیگه!در صورتی که در مصر دلیل دعوا اختلاف مذهبی نیست،جنگ قدرته،گروه های اسلام گرا برای محکوم کردن هم دیگه توجیهات دینی میارند ولی حکومت جدید قانون اساسی رو هم سکولار تر کرده و دلیل محکوم کردن اخوان المسلمین رو"تروریستی" بودنشون اعلام کرده،این چه شباهتی به دعوای اسلام گراها داره؟!جمهوری اسلامی اسلامگراست! جندالله هم اسلامگراست، طالبان هم اسلامگراست.
هر سه تاشون هم با هم دعوا دارند.
من نگفتم همشون مسلمونند! گفتم همشون اسلامگراند!
Tacitus-
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)