خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
kourosh_iran(11-13-2014)
دقیقن درسته. از نظر تئوری خطرناک و کثیف مارکسیسم، باید سرمایه داران و معتقدان به بازار آزاد رو با روده های خودشون به دار کشید. این مسائل رو خود شما هم بارها مستقیم و غیرمستقیم اعتراف کردید بهش. بنابر این انقدر ننه من غریبم بازی در نیارید که چمیدونم امریکا انگشت در شوروی فرو کرد که باعث ورشکستگیش شد. انتظار داشتید بنشینه و به مکیدن زالو وار خون از سوی استالینیست ها نگاه کنه؟
ویرایش از سوی kourosh_bikhoda : 11-13-2014 در ساعت 06:52 PM
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (11-13-2014)
kourosh_bikhoda (11-18-2014)
چه حرف بیهوده ای! مثل اینه که یه بسیجی بیاد بگه تمام سران حکومت پهلوی اعدام نشدند یا از کار برکنار نشدند و هنوز یه عده سر کارند بعد از انقلاب.
شما فکر کنم دشمنی تون با نازی ها رو با دشمنی تون با سرمایه داری اشتباه گرفتی جانم. به نظر میرسه مشکل شما با سرمایه داری تا حد زیادی مرتبط هست به آفند و پدافند در برابر یهودیان.
خبر دارید که اون بخش زالوها هم متعلق به دیدگاه شماست؟ در دیدگاه نوکران و دستمال به دستان آدمکشی کمونیستی، سرمایه داران که برای تامین خود (در درجه اول) و دیگران (در درجه دوم) سرمایه گذاری میکنند نباید این کارو بکنند تا دولت آدمکش توتالیتر اونها این کارو بکنه.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (11-19-2014)
Philo (11-18-2014)
مقایسه چرند! یعنی شما آلمان غربی رو با جمهوری اسلامی و پهلوی رو با نازیها مقایسه میکنی؟ در ضمن منظور من افرادی هست که خون هزاران نفر به گردنشون بوده و نه هر دفتر دار و معلم و آبدارچی نازی ! ۲۵ تا وزیر ، ۱ ریس جمهور و یک صدر اعظم آلمان غربی نازی بودند . دولت آلمان کنونی تازه بخاطر فشار احزاب چپ مجبور شد این اطلاعات رو انتظار بده! اوضاع آمریکا تازه بدتر بوده ، آمریکا رسما قاتلین و خون خواران کمپها رو نجات داده و بهشون پناهندگی داده بوده!
From Dictatorship to Democracy: The Role Ex-Nazis Played in Early West Germany - SPIEGEL ONLINE
خیر ، دشمنی با سرمایه داری دشمنی ایدئولوژیک است ، من این مثلهای همکاری و نقش مستقیم سرمایه داران با نازیها رو بازگو میکنم تا کاربران ببینند که این به اصطلاح بهشتهای سرمایه داری تا گردن به خون خودشان آلوده بودند و هستند!
"A Land without a People for a People without a Land"
آقا من از اولش تاحالا چندبار گفتم، این بحث بعیده به نتیجهء روشن و محکمی برسه.
یه طرف یه چیزی میگن طرف دیگه چیز دیگه. حرفهای هردو هم کم و بیش منطق و شواهد داره. واسه همینه من از پستهای دو طرف تشکر میکنم چون مطالب و منطق هر دو طرف بنظرم ارزشمنده.
این توی سر و کله زدن آخرش بازم به جایی نمیرسه.
قبول کنید که عاقلانه تر اینه که عناصری از هر دو نظام رو داشته باشیم.
نه سرمایه داری رو مطلق و بدون عیب و خطر بدونیم و نه کمونیسم رو.
باید بیمه باشه، نظارت و کنترل حکومت باشه، توزیع قدرت و ثروت بین عموم مردم باشه، تجارت و مالکیت خصوصی هم باشه (مگر در یکسری موارد استثناء که تاریخ هم ثابت کرده).
هان؟![]()
sonixax (11-13-2014)
Anarchy (11-13-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)