من فکر میکنم میلاد یک رگههای کمونیستی درونش هست یا زیاد با کمونیستها چرخیده, یا میخواهد بگه آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه ، یا اینکه همچی فیلم هست و نمایش هست، یا اینکه آمریکا فلان هست. مدفوع آمریکا به ۹۰% کشورهای جهان میارزه به نظر من
![]()
من فکر میکنم میلاد یک رگههای کمونیستی درونش هست یا زیاد با کمونیستها چرخیده, یا میخواهد بگه آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه ، یا اینکه همچی فیلم هست و نمایش هست، یا اینکه آمریکا فلان هست. مدفوع آمریکا به ۹۰% کشورهای جهان میارزه به نظر من
![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
پس هر کسی که به سرمایه داری اعتقاد داشته باشد از نظر شما ابله است؟ از نظر سیستم اداره اقتصادی من خودم به welfare state همراه با مالکیت خصوصی مثل اروپای غربی اعتقاد دارم ، ولی منظور من از آمریکا اینجا یک قدرت جهانی هست که برای ایستادن در مقابل چپیهای اسلام زده و کشورهایی مثل چین و روسیه لازم است. کمونیسم هم که دیگر جای سخن و بحث ندارد ، به یک مرده که لگد نمیزنند.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
چپی اسلام زده به کسانی میگویند که چشم خودشون رو به تمامی جنایتهای جهان میبندند و زوم میکنند روی اسرائیل و آمریکا ، ۴۵ هزار نفر در سوریه کشته میشود صدای این جانوران در نمیآید ، صدها هزار نفر در دارفور کشته میشود اینها ککشان هم نمیگزد ، ولی تا روی صورت یک فلسطینی خراش میافتد اینها دست به دست برادرانشان در حماس و حزبالله تظاهرات و کمپین میکنند در غرب ، اگر خارج از ایران دانشگاه رفته باشید تقریبا در همه دانشگاهها از این Islamized Leftyها زیاد هست!
Anarchy (12-31-2012),folaani (02-26-2013),Mehrbod (12-29-2012),sonixax (12-29-2012),undead_knight (12-29-2012)
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
مساله سر سرمایه داری یا در بست پذیرفتن یا اعتماد به دولت و اینها نیست.
مساله اینست که یک نابخردی کلا هست در چپ امروز که کلا همه چیز از آمریکا بهتر است.برای این موضع مثلا ادعای اینکه آمریکا را صهیونیستها میچرخانند هم چیزیست براحتی آب خوردن.یا مثلا اولویت نابودی بمب اتمی آمریکا با پاکستان و ایران یکی میشود.و مثلا یکیشان میگفت آمریکا با حمله به عراق باعث شد کره شمالی ناراحت شود برود دنبال سلاح اتمی مثل اینکه مثلا آمریکا باید هوای ناراحتی صدام حسین و کره شمالی را داشته باشد و باهاشان صادقانه رفتار کند و احترام بگذارد و...!! انگار نه انگار که اینها همزیستی ناپذیر هستند و دشمن.
واقعیت اینست که آمریکا فردا سقوط کند همه (از جمله همینها که امروز این حرفها را میزنند) باید تنها به درگاه اسپاگتی پناه ببرند.همه خطرها و بدبختی های پیش رو هم نتیجه قدرت 60 ساله آمریکا بر جهان نیست.خارج از آمریکا هم بی اخلاقی و بربریت وجود دارد چند برابر وحشتناکتر و وحشیانه تر که تنها فرصت نیافته اند قدرت را در دست داشته باشند.اینکه یکسری راستگرا میگویند اینها خطرناکند و اینها حرف مفت زیاد میزنند دلیل نمیشود که خطری نیست و اینها تنها ترساندن افکار عمومیست.ما که در یکی از آنها که ج.ا باشد زندگی کرده ایم میدانیم دیگر چه خبر است.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (12-31-2012),folaani (02-26-2013),sonixax (12-29-2012),undead_knight (12-29-2012)
این بخش ولی میتواند از دنبال نکردن چپها آمده باشد. همین ژیژک که گفتی من هرگز سخنی
نامنطقی از او ندیدهام و خود به او بسادگی میگوید که همه انقلابهای چپ فاجعهبار و شکستآمیز بودهاند.
نکته در اینه که راهکار چیست؟ راهکار آمریکا تنها یک چند درجهای بهتر از ایران است، تازه آنرا هم زمان بدهید ببینید
چگونه فاسد میشود، مگر ایران خودمان بیش از 30 سال درازید تا از آزادیهای فرشتهمانند زمان شاه - دستکم همبودین - به امروز برسد؟
سرمایهداری به هر روی بازی آدمهای باهوش و بردهداری مدرن است.
—مزدک بامداد
Thomas Paine یکی از پدران بنیان گذار آمریکا یک سخن جالبی گفته است ، "بحث با کسی که خرد را کنار گذشته است، مثل دارو دادن به جسد است." واقعا اگر فکر میکنید کشور بنیان گذار اولین قانون اساسی سکولار جهان ، مهد اختراعات و اکتشافات ، ابر قدرت نظامی جهان ، و... تنها چند درجه از جمهوری اسلامی بهتر است ، من دیگر در این زمینه بحثی با شما نمیکنم![]()
اینها که هنر نیست، همه فندآوریها دیر یا زود بدست میایند، نکته در اینه که با چه بهایی ما به اینها دستیافتهایم؟
با بردگی میلیونها تن؟ همین آمریکا هم که تا چند سده پیش بردهداری رسمی داشت، آنهم زمانیکه در ایران باستانش برچیده بودند!؟ تنها سه چهار هزار سال برایشان زمان برد انگار
جدای اینکه همه این پیشرفتها و هوچیگریها مرزمند به چند سده نمیشوند، آنهم که میبینیم گندش کم کم دارد درمیاید.
همچنین فراموش نشود که این پیشرفتها به چه بهایی بدست میایند، من پیشتر یک مانندسازی میان کشورداری آمریکا و کشورداری رولتروسی کرده بودم
که در آن پیشرفت همیشه رو به افزایش بود، با این نکته (catch) کوچک که این پیشرفت به بهای از بازی بیرون
افتادن (کشته شدن) بازیکنندگان رولت روسی ما بود.
در آمریکای امروز هم این پیشرفتها به بهای زیر پا له شدن مردم بدست میاید و همچنان که دیگر دوستی در همین جُستار گفته بود، ما چنین پیشرفتی نمیخواهیم.
از سوی دیگر، همه پیشرفتهای دانشیک فرایندی منطقی را میگذارنند و چنانکه میگویند، اگر ادیسون نبود یکی دیگر لامپ را اختراع میکرد، پس نکته در بها - سودی است که برای رسیدن به پیشرفت میدهیم، اگر نه ما خواه ناخواه کند یا تند پیش میرویم.
—مزدک بامداد
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)