خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Alice(02-13-2014),Angela (02-14-2014),Dariush (02-25-2014),Fiona (02-15-2014),kourosh_bikhoda (02-13-2014),sonixax (02-15-2014),undead_knight (02-13-2014)
شما ماجرا را بد فهمیدهاید جناب مزدک، من در اینجا در چند جستار به تفصیل پیرامون موقعیت عموم مردان(۹۵٪ به بالای ایشان، مردان بتا)سخن گفتهام و نشان دادهام که استراتژی جنسی سنتی که شما از طریق آن زندگی کردهاید دیگر ممکن نیست. زنان آنرا نمیپسندند و به آن پاداش نمیدهند، بالعکس آنرا با طلاق و زندان مهریه و سلب حضانت و ... مجازات میکنند. مرد بتا بطور سیستماتیک و سازمانیافته و گسترده دور انداخته میشود. این تجربهی شخصی من نیست، مشاهدات آماریست. اکنون مردان فرانسوی بطور متوسط شصت و نمیدانم چند سال از زندگی خود را مجرد هستند، با آنکه هر کدام دو یا سه بار ازدواج میکنند. این سرنوشت بینالمللی مرد بتاست زیرا زنان از دسترنج ایشان مستقل شدهاند و ترجیح میدهند برای سکس خشک و خالی بروند با «پسر شرور پیشبینی ناپذیر» و «گوریل پشمالو» و «مرد غارنشین» و ... تا مرد ملالآور پیشبینی پذیر بتا. اکنون در این میانه مردان سه راه بیشتر ندارند، یا دو دستی به روشی که دیگر کهنه شده و پاسخ نمیدهد بچسبند و نسخهای منسوخ را دائم بازتجربه بکنند، که ۹۰٪ مردان چنان میکنند و آمار خودکشی، اعتیاد، جرم و ... که همه ۹۰٪ به بالا متعلق به مردان است برآمده از باختن در همان بازیست که شما بیهیچ تلاش اضافهای فقط با «بودن» خشک و خالی در آن برنده شدید، یا بازی بیاموزند و خود را به هر طریق ممکن برای زنان جذاب و جالب بکنند، یا به کلی صحنهی روابط عاطفی و جنسی را ترک بکنند و جای خالی آنرا با انیمه و پورن و پلیاستیشن پر بکنند(Herbivore men - WiKi). من شخصا بازی را برگزیدم نه به خاطر آنکه قصد «ناراحت کردن» یا «انتقام گرفتن» از زنان را داشتم بلکه چون به تجربه دریافتم روش قبلی نه برای جلب و نه برای نگاه داشتن زنان پاسخ نمیدهد.
اکنون شما سر پیری بیرون گود نشستهاید و به ما میگویید لنگش کن، بدیهیست که منهم «بتا» بودن را میپسندم و ترجیح میدهم بخاطر کسی که هستم پذیرفته و دوست داشته بشوم! بدیهیست که منهم ترجیح میدهم به جای این خانهی سرد و تاریک و غمناک به خانهای شاد و گرم و پربچه بروم. بدیهیست که منهم ترجیح میدهم عواطفم را بدون خودسانسوری و قسطی کردن و مشروط کردن و ... به کسی که دوستش دارم ابراز بکنم... اما آنقدر متوهم نیستم که گمان بکنم چنان کارهایی در این جهان پسافمینیستی که مرد بتا در آن تمام ارزش و اهمیت و موضوعیت خود را از دست داده ممکن باشد. به اطراف خود مینگرم و حتی یک مرد را نمیبینم که پیش از سی ازدواج کرده باشد و اکنون پس از سی همچنان متاهل باشد. حتی یک مرد را نمیبینم که دیرتر ازدواج کرده، هنوز مزدوج است و از ازدواج خود راضیست. به چشم خود میبینم که چگونه زنان شوهردار در کنار شوهرانشان، که از منهم بسیار سرتر و برتر هستند برای من عشوه میریزند و غمزه میآیند و ... اینست که تنهایی و عذاب خود را با مقادیر متنابهی هورمن خوشی برآمده از سکس با دختری زیبا و جوان پر میکنم و بدلیل احساس گناه نسبت به مردانی که در این انجمن با جایگاه جنسی/جنسیتی خود از طریق نوشتههای من آشنا شدند و احتمال میدهم تجربیات مشابهی را از سر بگذارنند یا در انتظارشان باشد اقدام به نوشتن پیرامون بازی کردم شاید اعتبار من، باعث اعتبار بازی بشود و راهی برای آرام گرفتن تنهایی و سرخوردگی و اندوهی که هفت میلیون از مردان این سرزمین را به اعتیاد کشانده پیدا بکنند.
زنان همواره میان مردان تبعیض قائل شدهاند، و همواره تبعیض قائل خواهند شد. تنها یک بتای رمانتیک میتواند گمان بکند که زن در صورت رهایی از بندهای اجتماعی و مذهبی و اقتصادی و ... کالای جنسی خود را به برابر میان مردان تقسیم میکنند. بهرهکشی مرد از مرد هم بدلیل فائق آمدن آسانتر به همین تبعیضهای زنان پدید آمده و اگر به هر مردی صد زن زیبای خوشاندام میدادید هیچکس دیگر از رختخواب بیرون نمیرفت چه برسد اقدام به بهرهکشی و ... پس علت و معلول در تحلیل کمونیستی شما عوضی گرفته شده.
خلاصهی کلام اینکه من بدلیل اقتضائات جامعه توسط خود زنان به بازی رهنمون شدم. اگر به اندازهی کافی هوشمند و خوششانس و ... نبودم در آن بهار ۱۷ سالگی که زنی مرا در هم شکست برادر خیرخواهی نداشتم که هرشب مرا با خود به «خانمبازی» نمیبرد و راهی برای ارتباط درست با زنان به من نمیآموخت احتمالا از اینهم که امروز هستم وضع بدتری میداشتم(به سرنوشت بتایگان معمولی در جهان امروز مبتلی میشدم).
من میگویم که مزدک مرد بتای خوششانسیست که بیهیچ تلاش خودآگاه و به روی Autopilot ذهنی همسری دلسوز و مهربان و مونث گیرش آمده و تا پایان عمر با او مانده، اینست که آمار درخواست طلاق ۷۶٪ از سوی زنان برایش تنها یک عدد است. ما اینقدر خوششانس نبودهایم که در زمانهای بهتر به دنیا بیاییم، و در این جنگل یا شیر میشوید و درنده، یا روباه میشوید و فریبنده، یا آهو میشوید و خوراک گرگان!
زنده باد زندگی!
Anarchy (02-14-2014),Angela (02-14-2014),Crusader(04-15-2014),Dariush (02-25-2014),Fiona (02-15-2014),kourosh_bikhoda (02-14-2014),Nevermore (02-13-2014),Russell (02-13-2014),sonixax (02-15-2014),مزدك بامداد (02-13-2014)
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
من در جستار حقوق مردان مفصل به این موضوعات پرداخته بودم.
سال گذشته 20 هزار نفر به دلیل مهریه به زندان افتادند
وی همچنین به زندانیان مهریه اشاره و اضافه کرد: در سال گذشته 20 هزار نفر به دلیل مهریه به زندان رفتهاند که برای آزادی 2 هزار و 134 نفر از این بدهکاران مهریه در سراسر کشور هزینهای بالغ بر 10 میلیارد تومانی فراهم و مشکل رفع شد و این در حالی است که 678 میلیارد تومان جمع تعهداتشان این افراد بود.
مدیرعامل ستاد دیه کشور گفت: در 9 ماهه سال جاری یک هزار و 956 نفر بدکار مهریه را که 381 میلیارد تومان جمع تعهداتشان بود را با 25 میلیارد تومان مشکلشان را حل کردیم.
منبع
زنده باد زندگی!
sonixax (02-15-2014)
اولا یاد بگیرید که همیشه رفرنس بدهید تا ببینیم آمار کذایی در صورت حقیقی بودن متعلق به کدام جامعهی آماری میباشد.
ثانیا "مشکلات جنسی" یکی از عمدهترین دلایل طلایق در ایران محسوب میشود و مردان بدلیل براه کردن بساط عیش و نوش
قادر نمیباشند زنان خویش را در منزل راضی نگه بدارند، پس اینطور نیست که انگشت اتهام را به سوی زنان بچرخانید.
--
ثالثا به خاطر اینکه از همصحبتی با شما احساس کراهت میکنیم از کنار سفسطههایتان پیرامون دلایل خودشکی و اعتیاد
مردان و از این دست اباطیل نیز گذر میکنیم.
90 درصد دادخواست های طلاق از سوی زنان / آفتاب
آمار رسمی به گمانم در حد همان ۷۰ تا ۸۰ درصد است، در سرتاسر جهان از کویت و عربستان و ایران تا مولداوی و فرانسه و آمریکا.
بله مردان به اندازهی کافی بتا نیستند.
دلیل طلاق در ایران و غیر از ایران چیزی بجز اخته دیدن شوهر بتا و قیاس او با دوستپسر سابقا آلفا نیست. اگرنه مردان بزدل ِ بدبختی که دربارهی نگاه خود به این و آن جواب پس میدهند عیش و نوش چه میداند چیست، باز دارید به ده درصد بالای جامعهی مردان نگاه میکنید و شرایط ایشان را به باقی مردان تعمیم میدهید چون فقط آنها برای شما مرئی هستند. مرد ملالآور پیشبینی پذیر یک درخواست طلاق تا تبدیل شدن به پول نقد فاصله دارد. انگشت اتهام را هم ما به سمت مردان گرفتهایم و میخواهیم ایشان که قادر هستند تغییر بکنند، زن وگرنه نمیتواند با هایپرگمی خود بجنگد و اگر مردی را فتحشده و در حال موسموس و وابسته و ... «دارای ارزش برابر یا پائینتر» ببیند رهایش میکند.
هرچه بیشتر اینرا تکرار بکنید کمتر باورپذیر میشود. ضمنا یکی دو بار سگمحلی که دیگر اینقدر کینهتوزی ندارد آلیس جان،
من اگر میدانستم دو تا «نه»ی ساده پرنسس ننر درون شما را اینطور جریحهدار میکند، حتما سهتا، چهارتا دیگر هم میگفتم!![]()
ویرایش از سوی Ouroboros : 02-14-2014 در ساعت 08:28 AM
زنده باد زندگی!
بله تقاضای طلاق که عمدتا از سوی زنان است، شما پیش از این دربارهی طلاق میگفتید و
اینکه هیچ مردی را نمیبینید پس از سی سال همچنان متاهل باشد، من هم به لغزش واژهی
"درخواست طلاق" را با آمار 75 درصدی طلاق اشتباه گرفتم! در ایران بطور متوسط در هر ساعت
78 ازدواج به ثبت میرسد و 16 زوج هم از هم جدا میشوند.*
میخواهید تقاضای طلاق هم نکنیم؟ حق طلاق که از آن شماست دیگر چه میخواهید؟!
آنوقت کدام منبع و رفرنسی دلایل طلاق در ایران را قیاس زن با دوستپسر آلفای سابق ذکر کرده است؟
دلایل طلاق خیانت، مشکلات جنسی و... است و مثلا وقتی که میگوییم "خیانت" xدرصد از انگیزههای
طلاق در ایران را تشکیل میدهد، خیانت از جانب زنان یا مردان ذکر نمیشود. اینها را از کجا میاورید؟!
* ايران - BBC فارسی - افزایش ۱۳.۳درصدی آمار طلاق در ایران در شش ماهه نخست سال
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)