منظورم این بخش بود :
اینجا "ملی" به گمونم "میل" باشهنیازی نیست ملی به ملی گرایی افراطی باشه!! یعنی میگه ابتدا ممکنه میلی هم نباشه به نوع افراطی ، اما فضا مستعد حرکت به این سمت میشه...
آخه من نمونه کسی که هم ملی گرا هست هم مسلمان متعصب کم ندیدم... یه جوری بالاخره اینا رو به هم پیوند میزنن دیگه ، کاری هم ندارن درسته یا نه !! آخه یه تعصب بخواد جایگزین به تعصب دیگه بشه ، تغییری در بنیان فکری افراد ایجاد نمیکنه... مثلا یه سری جمله از کوروش کبیر به دروغ اس ام اس کردن و گذاشتن تو فیس بوک ، نهایت روشنفکری این افراد هست...
خب حالا برای اینها آخه دوران باستان هم زیاد اهمیتی نداره و به فکر فدرالیسم هستن حداقل... من نمیدونم ملی گرایی با چه شعاری میخواد بیاد وسط ؟
و ایران به شدت مستعد چنین اتفاقی هست...
خب من هنوز برام روشن نشده این ملی گرایی قراره دقیقا چه شعاری بده ؟ مثلا احترام به عقاید همه قومیت ها و گروه های ایرانی هم جزش هست ؟ خب اینجا پس خودش میشه تقویت اسلام...
اون تنوع نژادی و فرهنگی از طرف دیگه هم باعث شده اصولا ملتی دیگه در کار نباشه که بخوایم زیاد رو ملی گرایی مانور بدیم...

!! یعنی میگه ابتدا ممکنه میلی هم نباشه به نوع افراطی ، اما فضا مستعد حرکت به این سمت میشه...
پاسخ با گفتآورد