من در مورد اینکه آیا طرف مقابل بر حق است در موضع خود صحبت نمیکنم ، در مورد این صحبت میکنم که کشتن سرباز یا فرمانده نظامی و همچنین کشتن تروریست و فرمانده ترور کاری اخلاقی است در یک حالت جنگی به عنوان یک تاکتیک جنگی
آغازگر جُستار

من در مورد اینکه آیا طرف مقابل بر حق است در موضع خود صحبت نمیکنم ، در مورد این صحبت میکنم که کشتن سرباز یا فرمانده نظامی و همچنین کشتن تروریست و فرمانده ترور کاری اخلاقی است در یک حالت جنگی به عنوان یک تاکتیک جنگی
"A Land without a People for a People without a Land"
آغازگر جُستار

sonixax (11-27-2013)

آغازگر جُستار

sonixax (11-27-2013)

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مزدك بامداد (11-27-2013)
آغازگر جُستار

کشتن افراد بیگناه غیر اخلاقی هست ، ولی اگر به صورت اشتباهی یا به صورت collateral damage باشد مخصوصا مورد دوم بسیار درجه غیر اخلاقی بودن آن پایین است. مثلا یک شخصی به خود بمب وصل کرده و یک بیگناه را با اسلحه جلوی خود گروگان گرفته و میخواهد برود ، تنها راهی که او را میشود stop کرد شلیک یک گلوله مستقیم است که آن گروگان را نیز میکشد ، آیا کشتن این شخص اخلاقی است؟ اگر greater good را در نظر بگیریم بله!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (11-28-2013),مزدك بامداد (11-27-2013)

ویرایش از سوی مزدك بامداد : 11-27-2013 در ساعت 11:32 PM
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد

خیر ،
کار درست لزومن اخلاقی نیست .
یک وقتی شما مجبور میشوید یک بمب اتمی بزنید در خاک یک کشور دیگر برای اینکه به یک جنگ خاتمه بدهید . این کار غیر اخلاقیست ولی در عین حال درست هم هست .
آخر سر هم خودکشی کرد !
خود مساله ترور یک مساله غیر اخلاقیست . چرا که یک فرد را بدون برگزاری دادگاه و تفهیم اتهام و ... و بدون دادن فرصت برای دفاع زده ایم کشته ایم و این حق داشتن وکیل و دفاع از خود و ... یکی از اصولی ترین حقوق هر فردیست حتا بن لادن .
اگر فرض بر این است که کشتار غیر نظامیان توسط یک تروریست انتحاری کار غیر اخلاقیست پس کشتن یک مظنون به تروریسم هم بدون دستگیری و برگزاری دادگاه و ... غیر اخلاقیست و فرقی با کار آن تروریست ندارد (از دید من) .
البته کار اسرائیل هم نه انتقام گیری بلکه گرفتن امتیاز و ایجاد ترس (در بین کسانی قصد کشتن یهودیان را دارند) بوده و واژه ترور بهترین و بسنده ترین واژه ایست که میشود در مورد عملکردش عنوان کرد .
حالا ، آیا این کار درست بوده؟ قطعن درست بوده چرا که به تروریستها میگوید اگر یکی از ما بکشید 3 تا از شما را میکشیم .
آیا اخلاقی بوده ؟ خیر به دلایلی که بالاتر گفتم + کشته شدن یک فرد بیگناه .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

ویرایش از سوی Mehrbod : 11-28-2013 در ساعت 01:27 AM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (11-28-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)