
نوشته اصلی از سوی
kourosh_bikhoda
من از شما هیچی نمیخوام. فرنام این جستار هم گفتگو در این بارست. پس موضوع نمیتونه فقط "آزاردهندگی" یا فقط "امکان" این کار باشه. من برام جالبه این موضوع که چرا شماها دارید این کارو میکنید. دیدم که چند نفر دیگه هم چندان راحت نیستند.
شما چه 4 نفر باشید چه 6 نفر چه تمام 300 نفر کاربران این انجمن تفاوتی در این نمیکنه که کارتون با هدفش سازگار نیست. شما نمیتونید جامعه رو پارسیگو کنید. میتونید در نهایت یک، دو، سه انجمن رو پارسیگو کنید تازه اونهم در بهترین حالت اونهم در شرایط آرمانی.
من میگم این حرف های شما یک مقدار زیادی رویاگونست. به دلیل هدف رویایی که دارید. کمکی هم از دستم بر نمیاد و البته اگر میومد هم شاید نمیکردم مادامیکه هدفتون فقط خوانندگان اندک این انجمن باشه. من بعید میدونم کسی که از طریق سرچ گوگول به این تاپیک ها اومده باشه چیزی از حرفهاتون سر در بیاره.