من خود، برنامه نویس نیز هستم. تجربه راه اندازی سخنگاه با نرم افزار آزاد MyBB را نیز داشته ام. برای آن ماژول ها و پلاگین های فراوانی موجود است که به ندرت احساس کمبود می کنید و
اگر هم امکانات خاصی را درنظر داشته باشیم؛ می توان به آسانی دست به کد شد!
با معیار قرار دادن این سخن در رابطه با موضوعات مالی به شما پاسخ می دهم.
در اینجا می توانید قیمت سرورهای Warez آنها را ببینید؛ هزینه چندانی در ماه نمی شود و امکاناتش هم در حال حاضر برای یک سخنگاه بسیار بسنده می باشد.
من نمی دانم چرا Mega Upload از دسترسی خارج شده؛ ولی وب سایت هایی را می شناسم که در سرور آنها مطالب خلاف کپی رایت، نژاد پرستی و احتمالا پورن کودکان هم وجود دارد و
کماکان به فعالیت می پردازند:
4shared
rapidgator
sendspace
آنچه شما آوردید از ارزان هایشان نیست!
این هم در هلند است؛ هزینه ها و سخت افزار آن نیز مناسب است. در مکاتبه با آنها؛ پاسخ منفی نسبت به سلب مسئولیت از محتوای مطالب کاربران دریافت نکردم و می توان شرایط نامه سخنگاه را
طوری تنظیم کرد که در صورت مشکل حقوقی؛ مسئولیتی بر گردن فردی که مالک مالی آن است؛ قرار نگیرد.
اینجا هم دشمنانش به قدرتمندی و گستردگی دشمنان ویکی لیکس نیست!
در حال حاضر؛یک VPS با سخت افزار معمولی و در منطقه ای مناسب؛ چیزی است که ما نیاز داریم و هزینه اش هم به نسبت هزینه اینجا بیشتر نخواهد شد. مگر اینکه موضوع چیزی دیگر باشد!
همچنان هم با توجه به هزینه ای که یکی از مدیران با بیان آن خواسته بر سر منتقدان بکوبد و آن را در این پست گفتاورد نمودم، بسی کم تر است!

پاسخ با گفتآورد