• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 1 از 2 12 واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 406

جُستار: انتقاد از قانونهای انجمن

Hybrid View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Rationalist نمایش پست ها
      اگر در کنار من، یکی دو نفر برنامه نویس و هکر توانا حضور داشته باشند؛ خیلی زودتر و ساده تر می توان این مشکل را برطرف کرد
      و سخنگاهی بدون هزینه نرم افزاری، مستقل و با امکانات و امنیتی بهتر را برپا نمود.
      اگر میشد قطعن پیشتر خیلی ها این کار را میکردند !
      خود من توانایی نوشتن تقریبن هر برنامه ای در دنیای وب (حتا نوشتن تمام این فاروم از نو) را دارم . ولی آنچه که شما بی هزینه مینامید بسیار پر هزینه تر از خرید یک بسته نرم افزاریست به طور مثال ساعتها و حتا روزها وقتی که باید هزینه کنید تا یک ماژولی که پیشتر با بهترین کارایی برای Vbulletin به شکل رایگان وجود دارد را از نو بنویسید چون برای بقیه نیست ! (تازه با فرض اینکه برنامه نویس مفتی داشته باشید یا خودتان برنامه نویس باشید)

می توان همچون بسیاری از تارنماهای اشتراک فایل یا برخی فروم ها؛ سلب مسئولیت نسبت به محتوای مطالب کاربران را در نظر گرفت؛ یا سرورهای شرکت های هلندی و مرجع قضایی دانستن دادگاه هایشان در صورت مشکل؛همین طور سرورهای وارز هم آنچنان هزینه بالایی ندارند و اینکه شاید بتوان در آینده؛ سرور اختصاصی خریداری نمود.
      سور های Warez از سرور های معمولی گران تر هستند ، سلب مسئولیت نسبت به محتوای کاربران هم باعث نمیشود از قوانین سخت گیرانه غرب فرار کنید ! اگر این طور بود MegaUpload هنوز سر جایش بود .
      سرور های هلندی هم باز هزینه شان بسیار بسیار بیشتر چیزیست که پیشتر به شما نشان دادم .

این یک نمونه : Dedicated servers in Europe | Server Boost Managed Servers
      یا این یکی : Managed Dedicated Servers - Offshore Hosting Services | Warez-Host.Com
      تازه اینها خیر سرشان از ارزانهایش هستند .

به هر روی؛ هنگامی که علی رغم تلاش های برخی دولت ها و سازمان های اطلاعاتی شان در مسدود نمودن سرورها و دستگیری گردانندگان اصلی ویکی لیکس نافرجام مانده؛
      راه اندازی یک سخنگاه آزاد در آینده، چندان هدف بزرگ و غیر قابل تصوری نیست.
      ویکیلیکس پشتیبانی جهانی دارد ، از طرف خود کشورهای اروپایی کمک مالی میشود (هر چند مخفی و یواشکی) ، گرداننده اش رفته توی سفارت یک کشور دیگه و دست کسی بهش نمیرسه . یک دهم پشتیبانی هایی که ویکیلیس داشت ما داشتیم وضعمان این نبود . اجاره سرور در جایی که ویکیلیکس میزبانی میشود برای جایی مثل اینجا در حد رویاست :

Bahnhof.net

بنگرید به تخفیف ویژه اش تازه برای VPS :
      1 پردازنده
      256 مگ رم
      5 گیگ هارد
      1 ترابایت پهنای باند
      پورت 5 مگابیت ! یعنی از اینترنت منزل ما هم سرعت پرتش کمتره
      ماهی 10 یورو !!!

همینها وقتی یک کوچولو بیشتر میشود هزینه اش میشود ماهی 69 یورو .
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

2. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (10-03-2013)

سخنور یکم
      Level completed: 67%, Points required for next Level: 166
      Overall activity: 99.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      !More Extreme

Empty

Rationalist آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      ماندگاه
      اتاق قرمزم!
      جُستارها
      16
      امتیازها
      17,184
      رنک
      83
      Post Thanks / Like
      سپاس
      586
      از ایشان 1,202 بار در 511 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      13 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      خود من توانایی نوشتن تقریبن هر برنامه ای در دنیای وب (حتا نوشتن تمام این فاروم از نو) را دارم . ولی آنچه که شما بی هزینه مینامید بسیار پر هزینه تر از خرید یک بسته نرم افزاریست به طور مثال ساعتها و حتا روزها وقتی که باید هزینه کنید تا یک ماژولی که پیشتر با بهترین کارایی برای Vbulletin به شکل رایگان وجود دارد را از نو بنویسید چون برای بقیه نیست ! (تازه با فرض اینکه برنامه نویس مفتی داشته باشید یا خودتان برنامه نویس باشید)
      من خود، برنامه نویس نیز هستم. تجربه راه اندازی سخنگاه با نرم افزار آزاد MyBB را نیز داشته ام. برای آن ماژول ها و پلاگین های فراوانی موجود است که به ندرت احساس کمبود می کنید و
      اگر هم امکانات خاصی را درنظر داشته باشیم؛ می توان به آسانی دست به کد شد!

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Theodor Herzl نمایش پست ها
      اینجا ملک شخصی‌ ادمین اصلی‌ انجمن است که ماهی‌ ۱۰۰ یورو (۵۰۰ هزار تومن در ماه) پول اینجا را میدهد ،
      با معیار قرار دادن این سخن در رابطه با موضوعات مالی به شما پاسخ می دهم.

سور های Warez از سرور های معمولی گران تر هستند ،
      در اینجا می توانید قیمت سرورهای Warez آنها را ببینید؛ هزینه چندانی در ماه نمی شود و امکاناتش هم در حال حاضر برای یک سخنگاه بسیار بسنده می باشد.

سلب مسئولیت نسبت به محتوای کاربران هم باعث نمیشود از قوانین سخت گیرانه غرب فرار کنید ! اگر این طور بود MegaUpload هنوز سر جایش بود .
      من نمی دانم چرا Mega Upload از دسترسی خارج شده؛ ولی وب سایت هایی را می شناسم که در سرور آنها مطالب خلاف کپی رایت، نژاد پرستی و احتمالا پورن کودکان هم وجود دارد و
      کماکان به فعالیت می پردازند:
      4shared
      rapidgator
      sendspace

سرور های هلندی هم باز هزینه شان بسیار بسیار بیشتر چیزیست که پیشتر به شما نشان دادم .

این یک نمونه : Dedicated servers in Europe | Server Boost Managed Servers
      یا این یکی : Managed Dedicated Servers - Offshore Hosting Services | Warez-Host.Com
      تازه اینها خیر سرشان از ارزانهایش هستند .
      آنچه شما آوردید از ارزان هایشان نیست!
      این هم
      در هلند است؛ هزینه ها و سخت افزار آن نیز مناسب است. در مکاتبه با آنها؛ پاسخ منفی نسبت به سلب مسئولیت از محتوای مطالب کاربران دریافت نکردم و می توان شرایط نامه سخنگاه را
      طوری تنظیم کرد که در صورت مشکل حقوقی؛ مسئولیتی بر گردن فردی که مالک مالی آن است؛ قرار نگیرد.

ویکیلیکس پشتیبانی جهانی دارد ، از طرف خود کشورهای اروپایی کمک مالی میشود (هر چند مخفی و یواشکی) ، گرداننده اش رفته توی سفارت یک کشور دیگه و دست کسی بهش نمیرسه . یک دهم پشتیبانی هایی که ویکیلیس داشت ما داشتیم وضعمان این نبود . اجاره سرور در جایی که ویکیلیکس میزبانی میشود برای جایی مثل اینجا در حد رویاست
      اینجا هم دشمنانش به قدرتمندی و گستردگی دشمنان ویکی لیکس نیست!
      در حال حاضر؛یک VPS با سخت افزار معمولی و در منطقه ای مناسب؛ چیزی است که ما نیاز داریم و هزینه اش هم به نسبت هزینه اینجا بیشتر نخواهد شد. مگر اینکه موضوع چیزی دیگر باشد!

بنگرید به تخفیف ویژه اش تازه برای VPS :
      1 پردازنده
      256 مگ رم
      5 گیگ هارد
      1 ترابایت پهنای باند
      پورت 5 مگابیت ! یعنی از اینترنت منزل ما هم سرعت پرتش کمتره
      ماهی 10 یورو !!!

همینها وقتی یک کوچولو بیشتر میشود هزینه اش میشود ماهی 69 یورو .
      همچنان هم با توجه به هزینه ای که یکی از مدیران با بیان آن خواسته بر سر منتقدان بکوبد و آن را در این پست گفتاورد نمودم، بسی کم تر است!
      یه نفر این را پسندید.
      ...و به این موجودات دوپا بگو: آن اراده‌ای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!

4. 3 کاربر برای این پست سودمند از Rationalist گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (10-05-2013),Soheil (10-08-2013),sonixax (10-05-2013)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      من خود، برنامه نویس نیز هستم. تجربه راه اندازی سخنگاه با نرم افزار آزاد MyBB را نیز داشته ام. برای آن ماژول ها و پلاگین های فراوانی موجود است که به ندرت احساس کمبود می کنید و
      اگر هم امکانات خاصی را درنظر داشته باشیم؛ می توان به آسانی دست به کد شد!
      MyBB خیلی مشکلات عظیم تر از چند تا ماژول داره !
      به طور مثال توانایی تشخیص پستهای دوپلیکیت را ندارد که این باید جزو وظایف هسته باشد .
      توانایی تشخیص رفتار غیر عادی را ندارد !
      پشتیبانی درست و حسابی از BBCode های کاستوم را ندارد .
      و خلی کمبود های دیگر . تمام اینها در کنار ضعف بسیار شدید ماژولها در مقابل انواع تجاریست . و همان طور که پیشتر هم گفتم ساعتها وقت هزینه کردن برای نوشتن یک ماژولی که از قبل تر در انواع تجاری به صورت رایگان موجود است تنها یکی از هزینه هاییست که متقبل میشوید .
      به طور مثال Vbulletin از سیستمی به نام VBSeo سود میبرد که از نوشتن چنین چیزی برای MyBB خیلی خیلی بیشتر از اینکه بروید 150 دلار بدهید آن را بخرید خرج بردار است .

در اینجا می توانید قیمت سرورهای Warez آنها را ببینید؛ هزینه چندانی در ماه نمی شود و امکاناتش هم در حال حاضر برای یک سخنگاه بسیار بسنده می باشد.
      اینی که شما به من لینک داده اید Dedicated سرور در اختیار کسی نمیگذارد ، همگی یا Share هستند و یا Cloud و فقط کافیست یک دهم بار سرور اینجا بر رویش باشد تا فوری Suspend تان کند .
      همچنین از بسیاری از هوست های Share دیگر گران تر هم هست .
      من در مورد هوست های Share اینجا با شما سخن نمیگویم چون همه شان پیشتر دست رد به سینه ما زده اند .

من نمی دانم چرا Mega Upload از دسترسی خارج شده؛ ولی وب سایت هایی را می شناسم که در سرور آنها مطالب خلاف کپی رایت، نژاد پرستی و احتمالا پورن کودکان هم وجود دارد و
      کماکان به فعالیت می پردازند:
      4shared
      rapidgator
      sendspace
      MegaUpload دقیقن به همین خاطر از دسترس خارج شد و برای مدتی هم این را زده بودند سردرش :

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: megaupload-banner.jpg
دیدن: 49
حجم: 86.2 کیلو بایت

پس از آن همین سایتهایی که میفرمایید قوانین بسیار سختگیرانه ای را به اجرا گذاشتند و هر فایلی را که حتا به آن شک میکردند فوری پاک میکردند و یک اخطار هم برای صاحب Account میفرستادند . کسانی که برروی این سایتها فایل میگذارند همگی یک نام بیربط میگذارند + کلمه عبور بر روی فایلهای خود + استفاده از کوتاه کنند های لینک برروی سایتهای خودشان تا روباتهای این سایتها نتوانند فایلهایشان را تشخیص دهند .

آنچه شما آوردید از ارزان هایشان نیست!
      این هم در هلند است؛ هزینه ها و سخت افزار آن نیز مناسب است. در مکاتبه با آنها؛ پاسخ منفی نسبت به سلب مسئولیت از محتوای مطالب کاربران دریافت نکردم و می توان شرایط نامه سخنگاه را
      طوری تنظیم کرد که در صورت مشکل حقوقی؛ مسئولیتی بر گردن فردی که مالک مالی آن است؛ قرار نگیرد.
      گرامی ما باید به اندازه داده هایمان سرور تهیه کنیم ، 2 گیگ رم با 160 گیگ هارد با یک پردازنده2 گیگاهرتزی 2 هسته ای ماهی 49 یورو در مقابل 6 ترابایت هارد ما + 32 گیگ رم + پردازنده 3 گیگاهرتزی 4 هسته ای با 8 Thread خیلی خیلی هم گران است .

که تازه همانش را هم دیگر ندارند باید بروید گران ترهایش را بخرید !

اینجا هم دشمنانش به قدرتمندی و گستردگی دشمنان ویکی لیکس نیست!
      در حال حاضر؛یک VPS با سخت افزار معمولی و در منطقه ای مناسب؛ چیزی است که ما نیاز داریم و هزینه اش هم به نسبت هزینه اینجا بیشتر نخواهد شد. مگر اینکه موضوع چیزی دیگر باشد!
      دشمنان اینجا اگرچه به اندازه ویکیلیکس نیست ولی به اندازه ای هست که VPS و Sharing Host پاسخگویش نباشد !

همچنان هم با توجه به هزینه ای که یکی از مدیران با بیان آن خواسته بر سر منتقدان بکوبد و آن را در این پست گفتاورد نمودم، بسی کم تر است!
      همچنان بسیار بسیار گران تر از هزینه اینجاست ! VPS با 5 گیگ هارد :)))))) ماهی 69 یورو ارزان است ؟! احیانن شما روی سر مخاطبتان گوش دراز میبینید ؟!
      دکتر ساسی

6. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (10-05-2013)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      !More Extreme

Empty

Rationalist آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      ماندگاه
      اتاق قرمزم!
      جُستارها
      16
      امتیازها
      17,184
      رنک
      83
      Post Thanks / Like
      سپاس
      586
      Mentioned
      13 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      من نمی دانم دغدغه شما حقوق شخصی و اعمال باورهای ادمین اینجا و گردانندگانش و کاهش هزینه ها در گرو داشتن بهترین امکانات می باشد؛ و یا چیزی دیگر!
      ولی دغدغه من و فرنودم از این گفتگو، بررسی امکان راه اندازی یک سخنگاه مجازی در گرو آنارشیسم خردگرایی می باشد.
      و از آنجاییکه با این دغدغه و تلاش برای امکان پذیری آن به شما پاسخ می نهم، به مهر، شما هم از این زاویه دیدگاه به من پاسخ دهید.
      اما اگر اساسا مخالف آزادی کامل و بدون شرط ، وجودقدرت برتر و اعمال باورها و قوانینش هستید و احیانا تاب و توان نمایاندن پوچی نظریه آنارشیسم خردگرایی را نیز برای من دارید؛
      به باور من، موضوع گفتگو بسیار اساسی تر، مهند تر؛ و برایم دل پذیر تر خواهد بود!

MyBB خیلی مشکلات عظیم تر از چند تا ماژول داره !
      به طور مثال توانایی تشخیص پستهای دوپلیکیت را ندارد که این باید جزو وظایف هسته باشد .
      توانایی تشخیص رفتار غیر عادی را ندارد !
      پشتیبانی درست و حسابی از BBCode های کاستوم را ندارد .
      و خلی کمبود های دیگر . تمام اینها در کنار ضعف بسیار شدید ماژولها در مقابل انواع تجاریست . و همان طور که پیشتر هم گفتم ساعتها وقت هزینه کردن برای نوشتن یک ماژولی که از قبل تر در انواع تجاری به صورت رایگان موجود است تنها یکی از هزینه هاییست که متقبل میشوید .
      به طور مثال Vbulletin از سیستمی به نام VBSeo سود میبرد که از نوشتن چنین چیزی برای MyBB خیلی خیلی بیشتر از اینکه بروید 150 دلار بدهید آن را بخرید خرج بردار است .
      سخنگاهی که مدیر نخواهد داشت، مگر در صورت اجماع خودمختار کاربران؛ امکاناتش و تکنولوژی های آن، ساختار دسته بندی جستارها و تالارها همه بدست کاربران انجام می شود؛
      در همان MyBB نیاز به دگرگونی ها و اختصاصی سازی های(Customization) فراوانی دارد که در برابر آن؛ مشکلاتی که شما مطرح نمودید، ناچیز هستند.
      من منکر امکانات بهتر و کامل تر vBulletin در برابر سایر نرم افزارهای فروم ساز آزاد نیستم؛ ولی با توجه به هدفی که بیان نمودم، سود بردن از MyBB را گزینه مناسبی می پندارم.
      ضمن اینکه من، آزادی در MyBB را به قفس طلای vBulletin ترجیح میدهم!

اینی که شما به من لینک داده اید Dedicated سرور در اختیار کسی نمیگذارد ، همگی یا Share هستند و یا Cloud و فقط کافیست یک دهم بار سرور اینجا بر رویش باشد تا فوری Suspend تان کند .
      همچنین از بسیاری از هوست های Share دیگر گران تر هم هست .
      من در مورد هوست های Share اینجا با شما سخن نمیگویم چون همه شان پیشتر دست رد به سینه ما زده اند .
      مگر در حال حاضر، این سخنگاه با چه ترافیک و حجمی از داه سر و کار دارد؟!!!
      شما نگاشته بودید که سرورهای Warez بسیار گران هستند؛ و من پس از کمی جستجو، آن نمونه را با توجه به هزینه و امکاناتش؛ مناسب، و ابطال کننده سخن شما دانستم.

پس از آن همین سایتهایی که میفرمایید قوانین بسیار سختگیرانه ای را به اجرا گذاشتند و هر فایلی را که حتا به آن شک میکردند فوری پاک میکردند و یک اخطار هم برای صاحب Account میفرستادند . کسانی که برروی این سایتها فایل میگذارند همگی یک نام بیربط میگذارند + کلمه عبور بر روی فایلهای خود + استفاده از کوتاه کنند های لینک برروی سایتهای خودشان تا روباتهای این سایتها نتوانند فایلهایشان را تشخیص دهند .
      اگر با سلب مسئولیت و معتبر دانستن دادگاه کشوری مناسب که سرور ما در آنجا قرار داشته است نیز، همچنان با مشکلی روبه رو شویم؛ چونان که خودتان هم بیان داشتید؛ راه برای فرار و دور زدن
      قوانین حکومت ها فراوان است.
      بنگرید به داستان Pirate Bay که همچنان به فعالیت ادامه می دهند.

گرامی ما باید به اندازه داده هایمان سرور تهیه کنیم ، 2 گیگ رم با 160 گیگ هارد با یک پردازنده2 گیگاهرتزی 2 هسته ای ماهی 49 یورو در مقابل 6 ترابایت هارد ما + 32 گیگ رم + پردازنده 3 گیگاهرتزی 4 هسته ای با 8 Thread خیلی خیلی هم گران است .
      دشمنان اینجا اگرچه به اندازه ویکیلیکس نیست ولی به اندازه ای هست که VPS و Sharing Host پاسخگویش نباشد !
      همچنان بسیار بسیار گران تر از هزینه اینجاست ! VPS با 5 گیگ هارد :)))))) ماهی 69 یورو ارزان است ؟! احیانن شما روی سر مخاطبتان گوش دراز میبینید ؟!
      پیش تر هم توضیح دادم که من از چه بابت آنها را مناسب دیدم. بسیار کنجکاوم بدانم؛ سخنگاهی که برای نمونه در 48 ساعت گذشته 1852 تن بازدید کننده داشته؛ چه نیازی به
      سرور با چنان سخت افزار پرقدرتی می باشد؟!
      ما از PC خانگی با سخت افزار و پاور مناسب هم، به عنوان سرور برای شرکت های مشتریان استفاده نموده ایم و به مشکلی برنخورده ایم. در حالی که بر آن فایر وال و نرم افزار جانبی هم
      اجرا می شود. حال نمی دانم چرا VPS و Sharing Host را برای یک سخنگاه خلوت، کافی نمی دانید.
      اگر هم به ما حمله شود؛ کل سرور تحت تاثیر آن قرار گرفته و فورا اتوماتیک وار Restart خواهد شد و پیوندی با VPS بودن یا نبودن فضای مجازی ما ندارد.
      شما می توانید(البته با داشتن دانش کافی) بر یک VPS ؛ تارنمایی امن و مناسب داشته باشید؛ در حالیکه با داشتن یک Data Center هم، ممکن است امنیت مناسبی نداشته باشید!

8. 4 کاربر برای این پست سودمند از Rationalist گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (10-08-2013),Soheil (10-08-2013),sonixax (10-08-2013),مزدك بامداد (10-08-2013)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      من نمی دانم دغدغه شما حقوق شخصی و اعمال باورهای ادمین اینجا و گردانندگانش و کاهش هزینه ها در گرو داشتن بهترین امکانات می باشد؛ و یا چیزی دیگر!
      ولی دغدغه من و فرنودم از این گفتگو، بررسی امکان راه اندازی یک سخنگاه مجازی در گرو آنارشیسم خردگرایی می باشد.
      و از آنجاییکه با این دغدغه و تلاش برای امکان پذیری آن به شما پاسخ می نهم، به مهر، شما هم از این زاویه دیدگاه به من پاسخ دهید.
      اما اگر اساسا مخالف آزادی کامل و بدون شرط ، وجودقدرت برتر و اعمال باورها و قوانینش هستید و احیانا تاب و توان نمایاندن پوچی نظریه آنارشیسم خردگرایی را نیز برای من دارید؛
      به باور من، موضوع گفتگو بسیار اساسی تر، مهند تر؛ و برایم دل پذیر تر خواهد بود!
      کس دنبال نمایاندن چیزی به شما نیست !
      با هزینه هایی که شما میفرمایید چغندر هم دست کسی نمیدهند ! چه برسد سرور اختصاصی که بتواند این ترافیک بالا را پشتیبانی کند .

سخنگاهی که مدیر نخواهد داشت، مگر در صورت اجماع خودمختار کاربران؛ امکاناتش و تکنولوژی های آن، ساختار دسته بندی جستارها و تالارها همه بدست کاربران انجام می شود؛
      در همان MyBB نیاز به دگرگونی ها و اختصاصی سازی های(Customization) فراوانی دارد که در برابر آن؛ مشکلاتی که شما مطرح نمودید، ناچیز هستند.
      من منکر امکانات بهتر و کامل تر vBulletin در برابر سایر نرم افزارهای فروم ساز آزاد نیستم؛ ولی با توجه به هدفی که بیان نمودم، سود بردن از MyBB را گزینه مناسبی می پندارم.
      ضمن اینکه من، آزادی در MyBB را به قفس طلای vBulletin ترجیح میدهم!
      ترجیح شخص شما برای خودتان مبارک است نه برای دیگران !
      کسانی که اینجا را راه اندازی کرده و گردانندگی میکنند تجربه گردانندگی فارومهای دیگر را هم دارند . اینهایی که شما میفرمایید بیشتر شبیه شعارها و آرزوهای بر باد رفته هستند تا واقعیت !

مگر در حال حاضر، این سخنگاه با چه ترافیک و حجمی از داه سر و کار دارد؟!!!
      شما نگاشته بودید که سرورهای Warez بسیار گران هستند؛ و من پس از کمی جستجو، آن نمونه را با توجه به هزینه و امکاناتش؛ مناسب، و ابطال کننده سخن شما دانستم.
      من هنوز هم میگویم سرور های Warez بسیار گران هستند ! چیزی که شما به من نشان دادید Sharing Host بوده که هر کسی که سر و کار با این مساله داشته باشد میداند مفتش هم گران است .
      ترافیک این سرور هم ماهیانه 2 تا 3 ترابایت است که هیچ هوست Share ای قبولش نمیکند .

اگر با سلب مسئولیت و معتبر دانستن دادگاه کشوری مناسب که سرور ما در آنجا قرار داشته است نیز، همچنان با مشکلی روبه رو شویم؛ چونان که خودتان هم بیان داشتید؛ راه برای فرار و دور زدن
      قوانین حکومت ها فراوان است.
      بنگرید به داستان Pirate Bay که همچنان به فعالیت ادامه می دهند.
      شما دایمن کسانی که پشتیبانی مالی فراوان دارند را با اینجا مقایسه میکنید ! ما پیشتر هم به شما گفتیم که اگر پولش بود اینجا نبودیم جانم !!!!
      PirateBay هفته ای یک دامنه عوض میکند ! هزینه ای که ماهیانه برای دامنه هایش میپردازد از هزینه سرور ما بیشتر است !!! من نمیدانم کجای فهم این مساله که ارزان تر از شرایط فعلی برای ما وجود ندارد سخت است !!!!

پیش تر هم توضیح دادم که من از چه بابت آنها را مناسب دیدم. بسیار کنجکاوم بدانم؛ سخنگاهی که برای نمونه در 48 ساعت گذشته 1852 تن بازدید کننده داشته؛ چه نیازی به
      سرور با چنان سخت افزار پرقدرتی می باشد؟!
      ما از PC خانگی با سخت افزار و پاور مناسب هم، به عنوان سرور برای شرکت های مشتریان استفاده نموده ایم و به مشکلی برنخورده ایم. در حالی که بر آن فایر وال و نرم افزار جانبی هم
      اجرا می شود. حال نمی دانم چرا VPS و Sharing Host را برای یک سخنگاه خلوت، کافی نمی دانید.
      شما از چیزی خبر ندارید پس لطف بفرمایید در مورد چیزی که ازش اطلاع ندارید اظهار نظر نفرمایید .
      تنها و به طور مثال برنامه ای که مهربد گرامی برای برچسب زدن واژه های پارسی نوشته اند به اندازه کافی محدودیت برای تهیه یک سرور اشتراکی ایجاد میکند . مابقی کارها و اطلاعاتی که توسط این سرور رد و بدل میشود بماند .

اگر هم به ما حمله شود؛ کل سرور تحت تاثیر آن قرار گرفته و فورا اتوماتیک وار Restart خواهد شد و پیوندی با VPS بودن یا نبودن فضای مجازی ما ندارد.
      شما می توانید(البته با داشتن دانش کافی) بر یک VPS ؛ تارنمایی امن و مناسب داشته باشید؛ در حالیکه با داشتن یک Data Center هم، ممکن است امنیت مناسبی نداشته باشید!
      خوب این سخن شما به خوبی نشون میده که کوچکترین تجربه ای در این زمینه ندارید ! و اصلن از مشکلاتی که با یک VPS وجود خواهد داشت خبر ندارید . تازه همان VPS اش هم محدودیت استفاده از منابعی را دارد که هوست اشتراکی دارد .
      دکتر ساسی

دفترچه نویس
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      شما از چیزی خبر ندارید پس لطف بفرمایید در مورد چیزی که ازش اطلاع ندارید اظهار نظر نفرمایید .
      تنها و به طور مثال برنامه ای که مهربد گرامی برای برچسب زدن واژه های پارسی نوشته اند به اندازه کافی محدودیت برای تهیه یک سرور اشتراکی ایجاد میکند . مابقی کارها و اطلاعاتی که توسط این سرور رد و بدل میشود بماند .
      چیزی را روی سر من خراب نکنید, من این را برای کار خودم در یکی دو ساعت سر هم کرده بودم, اگرنه با کمی زمان گذاشتن میشود بار پردازشیک آنرا به 0 نزدیک کرد!! (:

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

11. 3 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (10-08-2013),Rationalist (10-08-2013),sonixax (10-08-2013)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها
      چیزی را روی سر من خراب نکنید, من این را برای کار خودم در یکی دو ساعت سر هم کرده بودم, اگرنه با کمی زمان گذاشتن میشود بار پردازشیک آنرا به 0 نزدیک کرد!! (:
      چه خراب کردنی مهربد جان ؟! تقصیر شما نیست که هوست های اشتراکی پایتون 3 حالیشون نیست ! یا اگر هست یه کمبود دیگه دارند .
      دکتر ساسی

13. 2 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (10-08-2013),Mehrbod (10-09-2013)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      !More Extreme

Empty

Rationalist آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      ماندگاه
      اتاق قرمزم!
      جُستارها
      16
      امتیازها
      17,184
      رنک
      83
      Post Thanks / Like
      سپاس
      586
      Mentioned
      13 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      ترجیح شخص شما برای خودتان مبارک است نه برای دیگران ! کسانی که اینجا را راه اندازی کرده و گردانندگی میکنند تجربه گردانندگی فارومهای دیگر را هم دارند . اینهایی که شما میفرمایید بیشتر شبیه شعارها و آرزوهای بر باد رفته هستند تا واقعیت !
      به طور دقیق تر و جزیی، بفرمایید که کدام سخن من شعار و آرزویی بر باد رفته است؟! و اساسا چه طور و با چه دلایلی به این نتیجه رسیدید؟

من هنوز هم میگویم سرور های Warez بسیار گران هستند ! چیزی که شما به من نشان دادید Sharing Host بوده که هر کسی که سر و کار با این مساله داشته باشد میداند مفتش هم گران است .
      ترافیک این سرور هم ماهیانه 2 تا 3 ترابایت است که هیچ هوست Share ای قبولش نمیکند .
      از بابت ترافیک ماهیانه مشکلی نیست؛‌ بسیاری از هاست ها ترافیک نامحدود دارند و یا همان ترافیک محدودشان برای یک سخنگاه زیاد هم می باشد.
      لابد باز هم باید برایتان نمونه ای بیاورم؟! و لابد شما هم بهانه ای جدید بتراشید؟

شما دایمن کسانی که پشتیبانی مالی فراوان دارند را با اینجا مقایسه میکنید ! ما پیشتر هم به شما گفتیم که اگر پولش بود اینجا نبودیم جانم !!!!
      PirateBay هفته ای یک دامنه عوض میکند ! هزینه ای که ماهیانه برای دامنه هایش میپردازد از هزینه سرور ما بیشتر است !!! من نمیدانم کجای فهم این مساله که ارزان تر از شرایط فعلی برای ما وجود ندارد سخت است !!!!
      هیچ یک از آنهایی که من مقایسه نموده ام؛ از همان ابتدا پشتیبانی مالی و شهرت امروزشان را نداشته اند. بلکه در برابر چالش ها و مشکلاتشان، متفاوت از شما می اندیشیدند.

هدف این گفتگو؛ بررسی امکان راه اندازی سخنگاهی است که مطرح نمودم؛ اینکه از سرور چه استفاده های دیگری می شود و چه نرم افزارهای جانبی دیگری بر آن اجرا می شوند؛‌ پیوندی با
      موضوع گفتگو ندارد. لطفا برای من که بی اطلاع هستم، توضیح دهید که صرفا یک سخنگاه خلوت، چه بار سنگینی بر دوش سرور می گذارد؟!

خوب این سخن شما به خوبی نشون میده که کوچکترین تجربه ای در این زمینه ندارید ! و اصلن از مشکلاتی که با یک VPS وجود خواهد داشت خبر ندارید . تازه همان VPS اش هم محدودیت استفاده از منابعی را دارد که هوست اشتراکی دارد .
      انتظار نداشته باشید که با سخنانی همچون بی اطلاع و بی تجربه خطاب نمودنم؛ بتوانید بر سرسختی و روحیه ی قوی من،اثری منفی ایجاد کنید!
      اصلا فرض می کنیم که به سخن شما، من کوچکترین تجربه ای ندارم؛
      بسیار خوب...!
      شما که دانش و تجربه کافی دارید؛ به طور دقیق برایم روشنگری کنید که امنیت یک سخنگاه، به VPS بودن یا هاست بودن و یا سرور اختصاصی بودن آن مربوط است و دانش فنی گردانندگانش
      گویا چندان اهمییتی ندارد.

15. یک کاربر برای این پست سودمند از Rationalist گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (10-08-2013)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به طور دقیق تر و جزیی، بفرمایید که کدام سخن من شعار و آرزویی بر باد رفته است؟! و اساسا چه طور و با چه دلایلی به این نتیجه رسیدید؟
      دقیقن همانهایی که کوت کردم !

از بابت ترافیک ماهیانه مشکلی نیست؛‌ بسیاری از هاست ها ترافیک نامحدود دارند و یا همان ترافیک محدودشان برای یک سخنگاه زیاد هم می باشد.
      لابد باز هم باید برایتان نمونه ای بیاورم؟! و لابد شما هم بهانه ای جدید بتراشید؟
      عزیزم شما توی عمرت یک بار هم هوست نخریدی که مشکل من نیست !!!!
      ترافیک نا محدود و فضای نا محدود و ... چرندیاتیست که به خورد ملت میدهند تا از آنها خرید کنید ! ولی وقتی ازشان درخواست میکنی اینها را برایت مینویسند :

With what you just gave me I can tell you we will not be able to support your needs on shared hosting. You would need a Dedicated Server. I would recommend getting you set up on a Enhanced Server that can give you the support you need. If you would like to do this the price is $199 per month with the first month only $99.99. If you wish to do this I will need to know how many months you want up front and the following information.

Unfortunately, Python3 is not supported in our shared hosting server. Also the video files are too large to be supported in shared hosting, as it affects our other shared hosting customer. We have our own customized vDeck control panel

[

Since you are already on a dedicated server we would strongly suggest to stay with this option here at HostGator. This is mostly due to the fact that with downloads occurring you will be best off having your own dedicated hardware rather than sharing with other users. Our dedicated servers can be viewed below: Dedicated Servers - Dedicated Web Hosting with Linux or FreeBSD Please note that we are more than happy to perform a transfer of your content to a shared server, but please note that issues will have a good chance of arising from sharing resources with other users. If you have any further questions or concerns please do not hesitate to contact us. We are happy to help.

به جای اینکه هی گیر های بیخودی بدهید یک مقداری تحقیق کنید ! به جایی بر نمیخورد .

هیچ یک از آنهایی که من مقایسه نموده ام؛ از همان ابتدا پشتیبانی مالی و شهرت امروزشان را نداشته اند. بلکه در برابر چالش ها و مشکلاتشان، متفاوت از شما می اندیشیدند.
      صد البته ! ویکی لیکس بدون پشتیبانی مالی و سیاسی به اسناد محرمانه آمریکا دسترسی داشته :))
      PirateBay زمانی که شروع کرد کسی دنبال جمع کردنشان نبود ! زمانی که به دنبالشان افتادند به قدری کاربر داشتند که با پخش تبلیغات سایتهای پورن پول کافی در بیاورند !
      این داستان اندیشیدن شما مثل همان داستان فلسفه بافیتان است ! بدون داشتن اطلاعات لازم میندیشید و به نتیجه اشتباه هم میرسید .

هدف این گفتگو؛ بررسی امکان راه اندازی سخنگاهی است که مطرح نمودم؛ اینکه از سرور چه استفاده های دیگری می شود و چه نرم افزارهای جانبی دیگری بر آن اجرا می شوند؛‌ پیوندی با
      موضوع گفتگو ندارد. لطفا برای من که بی اطلاع هستم، توضیح دهید که صرفا یک سخنگاه خلوت، چه بار سنگینی بر دوش سرور می گذارد؟!
      این تنها یکی از مشکلاتش است (سرور اینجا و این سایتها مشترک است با هزینه شخصی ادمین و مانی بهروز گرامی) : حمله به سرور سایتهای تازینامه ، رضافاضلی ، پری صفاری و مسعود انصاری | نوشته های میلاد

چیزی که به محض پدیدار شدنش در سرویسهای اشتراکی که شما معرفی کردید ! (که تازه از تمام سرویسهای اشتراکی که خودمان میشناسیم هم گران تر است) ساسپندتان میکنند .
      محض اطلاع باید بگویم سرور اینجا روزانه مورد حمله دست کم 50 حمله DDOS گسترده قرار میگیرد به خصوص از داخل ایران و جانب شرکت پارس آنلاین .

انتظار نداشته باشید که با سخنانی همچون بی اطلاع و بی تجربه خطاب نمودنم؛ بتوانید بر سرسختی و روحیه ی قوی من،اثری منفی ایجاد کنید!
      سر سختی در مورد مسایلی که دانش کافی در باره اش نداشته باشید ختم میشود به تمسخر سایرین !

شما که دانش و تجربه کافی دارید؛ به طور دقیق برایم روشنگری کنید که امنیت یک سخنگاه، به VPS بودن یا هاست بودن و یا سرور اختصاصی بودن آن مربوط است و دانش فنی گردانندگانش
      گویا چندان اهمییتی ندارد.
      همان طور که پیشتر هم گفتم دانش و آگاهی شما در این زمینه نزدیک به صفر است ! همان یک مقدار هم یحتمل از شنیده های پراکنده از این طرف و آن طرف است .
      بالاتر نشان داده ایم دانش زیاد شما در این باره را !
      ما هم با شما اینجا در باره امنیت سخن نمیگوییم که اینچنین میزنید به صحرای کربلا برای لاپوشانی سوتی های پیشین .
      در مسایلی که دانش کافی در باره شان ندارید سرسخت نباشید به ضرر خودتان است
      دکتر ساسی

سخنور یکم
      دستاوردها:
      !More Extreme

Empty

Rationalist آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      ماندگاه
      اتاق قرمزم!
      جُستارها
      16
      امتیازها
      17,184
      رنک
      83
      Post Thanks / Like
      سپاس
      586
      Mentioned
      13 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      دقیقن همانهایی که کوت کردم !
      نگاشته بودید که راه اندازی سخنگاهی که مورد نگر من است؛ شعار و آرزویی برباد رفته است؛
      من هم خواستم که به طور دقیق؛ به چم، بیان مشکلات غیر قابل حل راه اندازی آن با نرم افزارهای آزاد و اختصاصی نمودن آن را بیان نمایید.
      آنچه پیشتر نگاشته اید را، پاسخ داده ام.

عزیزم شما توی عمرت یک بار هم هوست نخریدی که مشکل من نیست !!!!
      ترافیک نا محدود و فضای نا محدود و ... چرندیاتیست که به خورد ملت میدهند تا از آنها خرید کنید ! ولی وقتی ازشان درخواست میکنی اینها را برایت مینویسند :
      بسیاری از هاست های رایگان هم این خدمات را می دهند. البته واضح است که انتظار ترافیک و حجم لازم برای یک هاست با وب سایت را دارند؛ نه ترافیک غیر عادی را.
      بر یکی از آنها سال ها است که وب سایت هایی را برپا نموده ام و تنها مشکل آن کمی کند بودن زمان پاسخگویی از سرور است.
      شوربختانه نمی توانم خطر کنم و امکان معرفی آن نیست.

صد البته ! ویکی لیکس بدون پشتیبانی مالی و سیاسی به اسناد محرمانه آمریکا دسترسی داشته :))
      تا جاییکه من آگاهی دارم؛ ویکی لیکس به وسیله داوطلبان ناشناخته از سراسر جهان پشتیبانی شده؛ اگر بن مایه هایی معتبر می شناسید که اسناد محرمانه به وسیله رشوه
      و یا پشتیبانی های سیاسی فراهم می شوند؛ به مهر، در اختیار من نیز قرار دهید.

این تنها یکی از مشکلاتش است (سرور اینجا و این سایتها مشترک است با هزینه شخصی ادمین و مانی بهروز گرامی) : حمله به سرور سایتهای تازینامه ، رضافاضلی ، پری صفاری و مسعود انصاری | نوشته های میلاد

چیزی که به محض پدیدار شدنش در سرویسهای اشتراکی که شما معرفی کردید ! (که تازه از تمام سرویسهای اشتراکی که خودمان میشناسیم هم گران تر است) ساسپندتان میکنند .
      این گفتگو صرفا پیرامون راه اندازی سخنگاه می باشد.
      و برای راه اندازی یک سخنگاه؛ هاست نیز بسنده می کند.

محض اطلاع باید بگویم سرور اینجا روزانه مورد حمله دست کم 50 حمله DDOS گسترده قرار میگیرد به خصوص از داخل ایران و جانب شرکت پارس آنلاین .
      حمله DDOS از روش های قدیمی حمله به سرور می باشد؛ و سر راست ترین راه حل آن؛ داشتن یک فایر وال نرم افزاری مناسب است.
      همچنین جالب است بدانم که چه طور دریافتید بیشینه حملات از جانب پارس آنلاین بوده است؟!

سر سختی در مورد مسایلی که دانش کافی در باره اش نداشته باشید ختم میشود به تمسخر سایرین !
      سرسختی من در برابر پذیرش سخنان اشتباه و ساده لوحانه ی دیگران است!

همان طور که پیشتر هم گفتم دانش و آگاهی شما در این زمینه نزدیک به صفر است ! همان یک مقدار هم یحتمل از شنیده های پراکنده از این طرف و آن طرف است .
      بالاتر نشان داده ایم دانش زیاد شما در این باره را !
      ما هم با شما اینجا در باره امنیت سخن نمیگوییم که اینچنین میزنید به صحرای کربلا برای لاپوشانی سوتی های پیشین .
      در مسایلی که دانش کافی در باره شان ندارید سرسخت نباشید به ضرر خودتان است
      شما به این مطلب من:
      چنین پاسخی داده بودید:
      نگاشته بودم که اگر من بی تجربه هستم؛ مرا آگاه نمایید. نه اینکه دوباره به کُلی بازی روی بیاورید!

18. یک کاربر برای این پست سودمند از Rationalist گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (10-14-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •