اشتباه است ، معلم نمیداند که سطح سواد دانش آموزی که درس نخوانده چیست - برای همین امتحان میکند تا اطمینان حاصل کند و به این وسیله نا آگاهی خودش رو برطرف کنه .
خود من در دوران تحصیل نه درس میخوندم ، یللی تللی هم میکردم ، از یک هفته پنج روزش مدرسه نبودم (چون غیر انتفاعی میرفتم نمیتونستند اخراجم کنند) دست آخر هم امتحان رو با نمره خوب قبول میشدم .
خانم سوزان مولر نوشته که نوشته ! مهم اینه که به جز اسلامگرایان و مسلمانان هیچ بنی بشر دیگه ای اون کتاب رو جدی نگرفته و برای خالی کردن عقده ها و ضعف های خودش ازش بالا نمیره .
آقای x هم کتاب نوشته که در غرب حقوق مردان از زنان کمتر است ! چرا آویزان آن نمیشوید ؟ شما اصلن از قوانین غرب خبر دارید که این طوری حرف میزنید ؟
من خیال نکردم ، میدانم چون دارم در غرب زندگی میکنم و تحت پروپاگاندای 4 تا آخوند و غرب ستیز قرار ندارم . در مسائل حق و حقوقی در غرب همیشه نخست کودکان هستند ، سپس زنان و بعد از آن مردان .
در غرب حجاب اجباری وجود ندارد
در غرب زن را به چشم عورت نگاه نمیکنند
در غرب اگر دختر بچه 9 ساله را به عقد مرد 57 ساله در بیاورند علیه آن مرد شکایت میکنند و مجازاتش میکنند
در غرب حق ارث زن و مرد برابر است .
در غرب زنان هم میتوانند مشاغل و مدارج بالای دولتی مثل صدر اعظمی و یا ریاست جمهوری داشته باشند و کلمه رجل سیاسی به کل یک چیز احمقانه و مسخره است .
در غرب زنان حق رانندگی دارند !!!!!!! (بر خلاف عربستان و خیلی کشور های مسلمان دیگر)
در غرب زن برای سکس ، ازدواج ، مسافرت نیازی به اجازه آقا بالاسر ندارد
در غرب قانون چند همسری برای مردان وجود ندارد
در غرب ارزش زنان برابر بیضه چپ مردان نیست !
در غرب زنی را به خاطر خندیدن به یک مرد غریبه سر نمیبرند
و ...
هر عیبی که بواسطه ی حکومت دینی و قوانین دینی بوجود آمده باشد به پای دین نوشته میشود - همان طور که بسیاری از ایرادات قرون وسطی به پای مسیحیت نوشته شده و خود شما دارید ازشون استفاده میکنید برای بحث کردن !
عایشه را میشناسید ؟ همسر محمد بن عبدالله ، در 9 سالگی به عقد محمد 57 ساله در آمد !
آن زمان این زمان ندارد ، چه طور آن زمان قرون وسطی بد است ، ولی آن زمان اسلام شما خوب است ؟
جنایت جنایت است و هنوز هم در کشور های اسلامی این جنایت با اسم سنت در حال انجام هست .
خوب خود این هم جنایت مردان و جامعه مردسالار و اسلامی علیه زنان است .
همین جزئیات است که باعث شده امروز خواهر و مادر و همسر من در خیابان های ممالک اسلامی امنیت نداشته باشند ! بعد این چه حرفی است ؟ یعنی جزئیات الکی ؟
شما کلن دارید با این استدلالتون زن رو یک موجود الکی فرض میکنید و خود به خود براش ارزشی قایل نمیشید !
1 - پاسخ جزئیات که داده شد ، 2 - شما اثبات کنید که توهمات است و حقیقت ندارد .
شما بدون مطالعه در مورد اسلام و تاریخ اسلام اومدید میگید ازم سوال کنید تا بحث کنیم بعد هم که نمیتونید جواب بدید میگید سوال الکی و جزئیات و توهمات !!!!!
بعدش همین جزئیات است که اسلام را از باقی ادیان متمایز میسازد ، اگر این جزئیات مهم نیستند چرا شما مسلمانید ؟ برید مسیحی ، زرتشتی ، یهودی و ... بشوید چون همه شان در کلیات یکی هستند !
شما پاسخی به آن آیات ندادید ، یعنی هنوز توضیح نداده اید که چرا یک عمل جمع ساده ی ریاضی را قرآن نتوانسته از پسش بر بیاید و آن کپی کیلویی که فرمودید پاسخی به اشتباه ریاضی در قرآن نیست .

پاسخ با گفتآورد