آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
sonixax (09-24-2013)
خیر, این را هم پیشتر برای شما روشنگری کرده (و خود ایرانبانو بامزه است به شما گفتند که ناسزایی نبوده), ولی به روی خودتان نیاوردید:
انگل = ناسزا
انگلوار = رفتار انگلگونه
یکمی به روشنی ناسزا است, دومی به رفتاری که همسانی با انگل داشته باشد اشاره میکند.
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
پس باز هم دارید اینجا هوچیگری میکنید و با شناختی که همگی از شما داریم (هر چند ماه
یکبار اینجا آمده و بکوشید با هوچیگری و سر و سدا جلب توجه کنید) رفتار عجیبی نیست.
با این همه من با نیکخواهی مانند همیشه اینجا پاسخگو هستم! (:
پ.ن.
در پی پست بالا هموند @Fox آزرده شدند و از انجمن رفتند, شما هم میتوانید همین رویکرد را در پیش بگیرید (;
از دیدگاه شخصی من, خوش گلدین!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (09-24-2013)
نه, دیوث از بیخ ناسزا است, ولی انگل یک جاندار است.
انگلوار: بهره بردن بی بهره رساندن, همچون جاندار انگل (بار ناسزایی ندارد).
دیوثوار: کسی که مانند دیوثها رفتار میکند (بار ناسزاآمیز دارد)
همانگونه کسی نمیتواند به دیگری بگوید «نادان», ولی میتواند بگوید «سخن شما از روی نادانی» است.
پس رویهمرفته مرز اینها را هم اگر بیش از اندازه گنگ بود, گردانندگان اینجا تشخیص میدهند و گردانندگان
اینجا سخن مرا ناسزاآمیز ندیدهاند (چنانکه خود ایرانبانو ندیدند), ولی شما برای پیشبرد هوچیگری خود انگار دیدهاید! (:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دیوث=آدم حقه باز و ریا کار(البته در قدم معنای دیگری داشته)
شما الان دارید حقه میزنید و فریب میدید!
پس چنان که گفتید نمیتونیم بهتون بگیم حقه باز یا دیوث ولی میشه گفت رفتارتون دیوث وار هست.
در اینجا میرسیم به همان مشکلی که از ابتدا مطرح شد:
بله! گردانندگان کیا بودن؟ خودتون+راسل+...
به این ترتیب همونجور که کاربر سامان هم گفت،
ایرانبانو مجبور شد که خفه بشه و حرفی نزنه. و توهینی که بهش شده بود رو قبول کنه
درسته که شاید اون زمان خوشحال بودید که مثلن ایرانبانو رو گول زدید،
ولی در نهایت این دفترچه بود که یک کاربر از دست داد.
ما هم وظیفه خودمون میدونیم که گوشزد کنیم.
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
sonixax (09-24-2013)
روشنگری بسنده شد, قانون این است, برخورد آن.
ما هم اینجا هیچ پافشاریای نداریم, کسی نخواست برود, خواست بماند.
به من هم پولی برای گردانندگی نمیدهند, چون از داشتن سخنگاهی آزاد و خوب خوشی
میبرم اینجا را با رنج افزوده گردانندگی میکنم و در برابر کسانی مانند تو هم ناچار از پاسخ هستم.
—مزدک بامداد
عاشقتم samking
کاملا منطقی صحبت کردی..
میتوان کم آوردن سلطان ادعا را در این کامنت دید..
یعنی مطمئنم الان مهربد رفته 2 لیتر الکل بخوره! دیوونه شده هاااا :-)
همیشه دوس داشتم مهربد کم بیاره.. احسنت سامکینگ جان.. درود بر تو
الانم مهربد و میلاد و .. میان و پست منو ویرایش و جابجا و حذف میکنند به بهونه توهین به کاربران و یه کارت دیگه میدهند!
سلاح کاربرانی که مدیر می شوند همین است! البته ریشه در سواتشون هم داره هاااا
بی سواتن!
Alice(09-24-2013)
شما گویا سواد کافی در ادبیات هم ندارید.دیوث یعنی حقه باز؟!
صد البته بار دشنام آن هم بیش از تعریف آن است.دیوث . [ دَی ْ یو ] (ع ص ) قواد. دیبوب . آنکه مردان را بر زن خود وارد کند
با این مغالطه ی شما من از فردا بدون توجه به معنی فحش به کسی در خیابان می گویم مادر قحبه،اگر هم یقه ام را گرفت می گویم مادر قحبه یعنی حقه باز
اما اگر شما می خواهید تفاوت دیوث و انگل را بدانید،یک راه ساده دارد.تا به حال کسی را دیده اید که در یک دعوا(دعوا نه جدل) با دیگری به او بگوید انگل؟دیوث چه؟
مشخص است که هر واژه ای بار منفی متفاوتی با واژه ی دیگر دارد و اینکه کدام دشنام است و کدام نیست هم از آنجایی که مبهم است باید بالاخره بر عهده ی یک کسی باشد،وگرنه باید شیوه ه گردانندگی را مانند شبکه های اجتماعی کرد.
از سوی دیگر زیست انگلی و زندگی انگل وار هم مشخصا معنی دانشیک دارد و شما برای ما روشن کنید که فرضا بخواهیم بگوییم که کسی از حاصل دست رنج دیگران استفاده می کند و هیچ بازدهی از خود ندارد چه باید بگوییم؟
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)