sonixax (09-24-2013)
آن متاسفانه را هم من در پست شما اضافه کردم؟ مفهوم جمله ی شما این است از اینکه دلیلی برای دشمنی شخصی با من ندارید متاسف و ناراحتید! بعد هم من را متهم به دون کیشوت بودن میفرمایید. باور کنید من هم نه دشمنی شخصی با شما دارم نه دشمنی با عقاید و نظرات شما دارم. دوستانه میخواهم در نگرشتان به دیگران تجدید نظر کنید.
آن متاسفانه بخاطر لازم بنظر رسیدن چنین دشمنیست، از انجا که ظاهرا شما دلیل لازم را یافتهاید و دوستی یکطرفه هم نا ممکن است به ناچار من هم باید تاسف بخورم. این دشمنی دیدن شما هم که من اشاره کردم به پیش از حتی بحث رضا شاه برمیگردد.من در بحث پیرامون فرگشت با شما بحث سادهای کردم، شما بعدتر (در همان تاپیک بحث پیرامون دموکراسی و رضاشاه) گفتید که آن بحث من مغرضانه بوده!!! خوب وقتی من غرضی نداشتهام(خود من میدانم) و بحث قکچوال پیرامون فرگشت هم طبیعتا موضعی نیست که کسی در آن غرض و دشمنی ببیند نتیجه گرفتم که شما با من مشکل شخصی دارید. نحوهیِ سخن گفتن من هم تا آنجا که میدانم مطابق قوانین بوده و این حق را برای طرف مقابل قائل بودهام که مانند آنچه گفتهام را به من بگوید و طرف مقابلم را برای گفتم همانکه خودم مجاز میدانستهام سانسور نکردهام.من هم دوستانه از شما میپرسم که نحوهیِ سخن گفتن من در دنیای مجازی چرا باید برای شما مهم باشد؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
خطاب به مهربد هم گفتم که سخن گفتن شما از این نظر مهم است که شما در این سایت جزو مدیران هستید و چنانچه به تعبیر ایشان ناارجمندانه با کسی سخن بگویید، خود بخود برای مخاطبتان احساس نابرابری در بحث بوجود میاید. ضمن اینکه نحوه ی سخن گفتن افراد برای من تا زمانی که من مخاطبشان نباشم چندان اهمیتی برایم ندارد. ولی چون برای شخصیت (حتی مجازی) خودم ارزش قائلم نحوه ی مخاطب قرار گرفتنم هم برایم مهم میشود.
در بحث رضاشاه هم جناب داریوش و جناب شوالیه ی نمرده هم به وفور به من لطف داشتند و مرا مورد تمسخر قرار دادند ولی من اصلا ناراحت نشدم چون آنها را هم مثل خودم کاربری عادی میدیدم. ولی اگر زباغ رعیت ملک خورد سیبی ...
سامان ارجمند, من به شما دوباره اطمینان میدهم, ایشان نمیتوانند از جایگاه گردانندگی خود در گفتگوها کوچکترین سوء استفادهای کنند.
نه تنها ایشان که هیچکس دیگری نمیتواند; من هم اگر سخن نادرستی بگویم یا بیخود
کسی را سانسور کنم, دیگر گردانندگان مانند راسل, آنارشی یا میلاد یِا ... مرا توبیخ خواهند کرد.
یا نمونه, من هم در گفتگویی که در آن روی سخن و طرف گفتگو هستم نمیتوانم پستی را گردانندگی کنم, یک گرداننددهیِ دیگر رسیدگی خواهد کرد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (09-24-2013)
البته این حرف شما برای ما سند که هرگز چنین نخواهد شد!
ولی یکبار هم شما به ما گفتید که اینجا هیچ پیام خصوصی کاربری خونده نمیشه از طرف مدیریت
ولی کاربر شیلا که با یک آی دی جدید و یک آی پی جدید (کاربر جنتلمن)
به من پیام خصوصی داد و گفت که شیلا هست رو هم دقیقن بعد از 5 دقیقه بن کردید...
البته اون حرفتون برای ما سنده و نمیگیم پیام رو خوندید،
ولی لا اقل به ما بگید علم غیب از کجا آموخته اید که درجا شیلا را شناسایی کردید؟
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
sonixax (09-24-2013)
مهربد گرامی،
من توضیح شما را در همان بار اول پذیرفتم و قانع کننده دانستم. ولی شما هم میدانید که قضیه تنها با دو بند قانون حل شدنی نیست. انسان است و هزار جور تحت تاثیر قرار گیری. هم مدیری که بد مینویسد و هم مدیر دیگری که بر او نظاره میکند و هم هر کاربر عادی بدون شک در معرض پیش قضاوتها، دوستیها و ... قرار دارند.
من اصلا قصدم این نیست تا مدیران این سایت را متهم به برخورد جانبدارانه بکنم. ضمن اینکه من اصلا معتقدم مدیر کل این سایت یا هر سایت دیگری میبایست گوشه ی چشمی هم به همکارانش داشته باشد وگرنه در جایی که پرداخت پولی در کار نیست، طرف مریض نیست که اعصابش را خورد کند و درگیر مدیریت شود.
ولی این را هم نمیتوان کتمان کرد که همواره از نظر روانی در بحث بین یک مدیر و یک کاربر عادی، کاربر عادی این احساس را داشته باشد که بسیار محتاطانه تر بنویسد.
خب آن مسالهیِ دیگریست، یکی از چیزهایی که من در فرهنگ موجود ایران بسیار بدم میاید همین سخن گفتن از وظیفهیِ رفتار کردن مطابق هنجارهای تعریف شده برای مدیران و ورزشکاران و... است.من انتخاب محتوا و منش بیانم را (در چهرچوب قوانین) حق خودم میدانم.طبیعتا اینجا قوانینش طوریست که مدیریت آن به باور آنچه دربارهیِ طرز گفتگو گفتم نیازمند است و چنین افرادی در همینچا انگشت شمارند.حالا شما میگوییذ مدیر نباید در بحث وارد شود و صراحت بیان داشته باشد چرا که در بیطرفی او در نگاه دیگران خدشه وارد میشود.شاید شما درست بگویید ولی خواست کناره گیری از بحث برای مدیران آن هم برای جایی با تعداد کاربر و مدیر اینجا ناممکن بظر میرسد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)