نوشته اصلی از سوی
سامان
به نظرم در برخورد و ادبیات افراد باید یک نکته رو در نظر داشته باشیم تو این فروم. جناب راسل (که قبلا یکبار هم من رو مورد لطف خودشون قرار دادن)، بجز اینکه میتوانند بعنوان کاربر هر نوع لحن و برخوردی رو که دوست دارن به کار ببرن، مدیر تالار هم هستن. متاسفانه در بیشتر فرومها اگه یه مدیر بخواد از ادبیات نامناسب برای گفتگو با کاربران عادی استفاده کنه، تقابل باهاش در واقع غیر ممکن خواهد بود و به نظر من میبایست تعامل با چنین فردی که متوجه جایگاه خودش نیست از سوی کاربرانی که مورد غضب قرار گرفتن، متوقف بشه. همچنین معتقدم مدیر کل یا ارشد سایت باید به مدیران زیردستش در این مورد تذکر بده و بیشتر از همه خود مدیران باید نسبت به برخورد خودشون مواظب باشن.
در سایت گفتگو آرش هر عیبی که داشت یه حسن بزرگ هم داشت و اون این بود که در قضاوتهاش منصف بود و طرف حق رو میگرفت.
گردانندگان اینجا:
١. در تالار پاسخگویی به کاربران (اینجا:
انتقادها، پیشنهادها، دشواریهای کاربری) همگی پیشتر پذیرفتهاند که از نگارشی ارجمندانه در برابر کاربران بهره بگیرند + این تالار که بخش
رسیدگی به رفتار خود گردانندگان باشد را هم تنها من و @
sonixax گردانندگی میکنیم.
٢. گردانندگان در گفتگوهایی که خودشان یک روی سخن هستند هرگز پروانهیِ گردانندگی نداشته و گردانندهیِ دیگری پادرمیانی و رسیدگی میکند.
پس سامان گرامی, نیازی نیست شما رفتار راسل را از چشم گروه گردانندگی اینجا ببینید یا از اینکه ابزار گردانندگی دست ایشان است کوچکترین بیمی داشته باشید.