Alice(09-02-2013),Anarchy (09-03-2013),Fiona (09-03-2013),kourosh_bikhoda (09-02-2013),Rationalist (09-02-2013),Reactor (09-09-2013),Russell (09-02-2013),sonixax (09-02-2013)
اگر شما براستی ما را فرهیخته می پندارید؛ در گفتمان های مهند تر و پیشرفته تری پیرامون خردگرایی ۱، می توان بازدادهای سودمند تری نسبت به گفتمان های پیش پا افتاده همچون نقد اسلام نایل آمد. مگر اینکه به عنوان هدفی پایدار؛ بخواهید به خرافه ستیزی اجتماعی بپردازید که من آن را هم مردود می شمارم۲.
به هر روی؛ موجب افتخار من است اگر به نقد دیدگاه های من بپردازید(ضمن اینکه، هنوز پاسخی به پیامم نداده اید.)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ-
۱. امید است که با پرداختن به جستارهایی مهند و چالش برانگیز؛ بتوان در سطحی فراتر از نقد اسلام، به گفتگو نشست. و لزومی به اختلاف عقیده در بازه بی خدایی و اسلام گرایی نیست؛ در حالیکه
بیشینه آن گفتگوها به جایی ختم نخواهند شد.
۲. این باور من نشات گرفته از سیستم فکری ام می باشد؛ که در آن هرگونه فعالیت اجتماعی در نظریه "آنارشسیم خردگرایی" معنا می یابد.
...و به این موجودات دوپا بگو: آن ارادهای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!
Alice(09-02-2013),Anarchy (09-03-2013),kourosh_bikhoda (09-02-2013),Reactor (09-09-2013),sonixax (09-02-2013),مزدك بامداد (09-03-2013)
سخن شما درست است دوست گرامی، ولی از سوی دیگر نمیتوان همواره سالاد خورد, گاهی کله پاچه هم بد نیست.
بزبان دیگر، گفتمان های سودمند، بی برو بگرد، آماج های برتر هستند ولی بایستی همچنین چیزهایی خوشایند تر ( مانند کوبیدن اسلامیست ها برای من) هم باشند تا از یکنواختی و تراز بالای گفتمان خسته نشوم.
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Rationalist (09-04-2013),Reactor (09-09-2013),sonixax (09-03-2013),undead_knight (09-09-2013)
فکر کنم شما از قدیمی های این فروم هستید.. از پست هایتان استفاده ها کردیم..
راستی شخصیت های ترول در این فروم چه کسانی هستند؟؟ چه کسانی رو به باد هوا هم حساب نکنیم؟ :-)
چه کسانی نظریه پرداز هستند؟
چه کسانی کارشون خیلی درسته؟؟
فمنیست ها کدام هستند؟ بی خدایان چه کسانی اند؟؟ مسلمان ها کدومند؟؟
دوست گرامی، اگر ما گوشتخواری نکنیم، که زادمان (نسل) مرغ و گوسفند و خوک و بوقلمون و اینها بر میافتد!
ببینید گوسپندان چه زندگی آسوده ای از سر ما دارند؟ نه باید بروند در پی یافتن خوراک، نه باید با گرگ بجنگند، نه باید لانه بسازند چون ما برایشان آغـُـل گرم و نرم ساخته ایم، نه نیاز به خانه ی سالمندان دارند که یکی لگن زیر شان بگیرد، نه میروند پیش دکتر، بساکه دکتر میاید به دست بوشی شان و نه نیاز به پول انباشتن برای همسریابی و دادن کنکور و نماز جمعه و اینها دارند...
خب شما باین کارتان، به زادمان این بیچارها ، خنجری خونریز و مرگبار میزنید.
ویرایش از سوی مزدك بامداد : 09-09-2013 در ساعت 08:56 AM
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Anarchy (09-09-2013),Russell (09-08-2013),sonixax (09-08-2013),undead_knight (09-09-2013)
از آنجاییکه سیاستهایِ این سخنگاه آنچه من میاندیشیدم دیگر نیستند و کم کم دارد به کژروی میگراید, نمونهوار سرپرست @sonixax با کُنشی سراسر زشت و نکوهیدنی
همهیِ پستهای پاک شده از سوی کاربر @آلیس, که تاریخ اشان هتا به یک سال پیش میرسیدند را سرخود بازگردانده تا در درگیریهایِ تازهای که با همدیگر داشتهاند زهر خودش! را بگونهای ریخته باشد,
و همچنین دیگر گردانندگان همچون @Anarchy و @sonixax میخواهند توانایی زدایش پستها, این ابزار بدیهی را نیز از هموندان[1] بگیرند, در برایند[2] من کار این سخنگاه — که روزی آزادترین و بهترین آنها بود — را پایان یافته میبینم و کنارهگیری همیشگی[3] خودم از اینجا از جایگاههایِ گردانندگی و هموندی[4] را به آگاهی میرسانم.
دیگر هموندان بهتر است بدانند که اینجا دیگر توانایی زدایش نوشته هایشان را ندارند و دور از باور نیست فردا ابزاری برای پیشگیری از ویرایش[5]
هم گذاشته شود, پس بهتر است پیش از فرستادن هر نوشتهای بخوبی به پیامدهایِ آن بیاندیشند و به این سخنگاه (مانند من) اعتماد افزوده و بیخود نکنند.
با آرزوی سربلندی برای دوستان و یاران و به اُمیـدِ بازدیدارِ همگیِ شما در تارنماهایِ دیگر,
— مـهربـد وارسته
پ.ن.
با پوزش از @مزدك بامداد گرامی, نرمافزار پارسیگر (pn2) تا جاییکه میدانم تا آیندهیِ پیش رو کار خواهد کرد (من نرمافزار اش را دست نخورده گذاشتم), ولی
دسترسی برای ویرایش و افزایش واژگان نو را دیگر ندارم, اگر خواستید بمهر بگویید تا نگارش ناهمگاه[6] آنرا برایتان بفرستم (راه اندازی اش کمی زمان میبرد).
----
1. ^ ham+vand::Hamvand || هموند: عضو Ϣiki-En, Dehxodâ member
2. ^ bar+ây+and::Barâyand || برایند: منتجه; نتیجه ϢDict-Pâ, Ϣiki-En resultant
3. ^ hamiš+eg+i::Hamišegi || همیشگی: یوند تنگاتنگی با پندارهیِ زمان دارد, آنچه در همهیِ زمانها باشد; میتواند «هستنده» باشد و بباید «باشنده» نیست. Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ eternal
4. ^ ham+vand+i::Hamvandi || هموندی: عضویت Ϣiki-En membership
5. ^ vi+râstan::Virâstan || ویراستن: وه+راستن; ویرایش کردن; تصحیح کردن to edit
6. ^ nâ+ham+gâh::Nâhamgâh || ناهمگاه: آفلاین Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ offline
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
همه چی از زیر سر این دختره پا پتی شروع شد!!
اخراجش کنیددددد ! اخراج مانا ! (دائم)
به چه زبونی بگم ریشه همه ی این دعواها و دلخوری ها بخاطراین دختره ست!
من تنها تالار ادبسار رو دنبال میکردم و برای خودم ذخیره سازی میکردم. حب اگر مهربد بره کی دیگه میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب مهربد تجدید نظر کنید.
Anarchy (09-30-2013)
Anarchy (09-30-2013),Fiona (09-30-2013),kourosh_bikhoda (09-30-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)