نوشته اصلی از سوی sonixax چگونه با مادرتون آشنا شدم هم به نظر من خيلى خوبه - ٢٤ هم كه حرف نداره پيشنهاد ميكنم اصلش رو دانلود كنيد ببينيد Who I Met Your Mother رو که من بشدت علاقمندم اصلش رو پیدا کنم.در این ژانر Friends رو هم شنیدم خیلی خوبه.
ویرایش از سوی sonixax : 02-28-2011 در ساعت 09:00 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (03-01-2011),sonixax (02-28-2011)
نوشته اصلی از سوی Russell Who I Met Your Mother رو که من بشدت علاقمندم اصلش رو پیدا کنم.در این ژانر Friends رو هم شنیدم خیلی خوبه. Friends رو یکی از دوستان من ست کامل DVD هاشو اورجینال داره ، میخواست بده بهم گفتم نمیخوام پ.ن : عجب گندی زدم من اشتباهی به جای کلیک روی پاسخ با نقل قول روی ویرایش کلیک کرده بودم راسل جان شرمنده - درستش کردم .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب! دکتر ساسی
Anarchy (03-01-2011),Russell (02-28-2011)
نوشته اصلی از سوی sonixax Friends رو یکی از دوستان من ست کامل DVD هاشو اورجینال داره ، میخواست بده بهم گفتم نمیخوام من که ندیدم اما میگند که اصلاً Who I Met Your Mother رو بعد از تجربه موفق همین و به تقلید ازش درست کردند. پ.ن : عجب گندی زدم من اشتباهی به جای کلیک روی پاسخ با نقل قول روی ویرایش کلیک کرده بودم راسل جان شرمنده - درستش کردم .
گزینش تند یک تالار
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)
دیدن قانونهای تالار