• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 124

جُستار: چرا در ایران دخترها ملاکشان فقط پول شده؟

Hybrid View

نویسنده سوم
      Level completed: 1%, Points required for next Level: 149
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

agn0stic آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Apr 2013
      جُستارها
      20
      امتیازها
      3,801
      رنک
      39
      Post Thanks / Like
      سپاس
      137
      از ایشان 420 بار در 168 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      1 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      جناب Russel این پاسختان که میفرمایید در سیستم نرخ گذاری بر مبنای مطلقه بودن یا نبودن باعث میشود که ارزش زن پایین یا بالا برود صحیح هست و این رفتار مردان که با دیده تحقیر به زن مطلقه نگاه میکنند و برای به دست آوردنش چون ارزانتر هست هجوم میاورند قابل درک هست اما در مورد اینکه چه کسی این سیستم را راه انداخته در ظاهر و باطن اشتباه میکنید. در باطن که مشخص است که ساختار اجتماعی سنتی باعث این شده که چنین مشکلی پیش بیاید اما شما میگید زنان نرخ گذاری کرده اند! در ظاهر هم که مردان هستند که انتخاب گر هستند و آنها هستند که باید دیدشان را درست کنند و به زن مطلقه به شکل جنس دست دوم نگاه نکنند اما باز هم شما زنان را مقصر میدانید! از نظر شما و جناب sonixax تمامی راه ها به زن ها ختم میشود و این آنها هستند که مقصر هستند این آنها هستند که مریض و عقده ای هستند و مردانی که به خودشان بی شرمانه اجازه میدهند که حرمت یک زن را به عنوان انسان بشکنند و به شکل کالا به آن نگاه میکنند خب تحت تاثیر این سیستم نرخ گذاری این کار را میکنند پس نه مریضند نه مقصر تازه قربانی هم هستند و آن زن مطلقه حقش همین است که مردان وقتی اون رو دیدند به شکل عورت به او نگاه کنند ظاهرا هم باید از این مسئله راضی هم باشه چون خودش مقصر بوده!

از بنده هم انتظار دارید وقتی خیل پسرانی رو میبینم که با موتور یا ماشین یا پای پیاده جلوی مدارس دخترانه یا تو خیابون چرخ میزنند و انواع و اقسام رفتارهای تحقیر آمیز را نثار زنان میکنند رفتارشان را تایید کنم چون آنها مقصر نیستند آنها قربانی اند مقصر آن زن های عقده ای هستند که آرایش میکنند پس یعنی دوست دارند که اینجوری باهاشون رفتار بشه! پسرهایی که اگه پیش 100 تا روانشناس ببریشون هر 100 تاشون میگن این رفتارها رو یک انسان سالم انجام نمیده. من درک میکنم که عقده های روانی باعث چنین رفتارهایی از سوی آنها شده اما آنها توانایی این رو دارند که خودشون رو کنترل کنند ولی راه ساده تر رو انتخاب میکنند و عقده هاشون رو تخلیه میکنند پس مریضند نه قربانی تا حدی هم مقصر هستند. اگر چنین رفتارهایی منطقی هستند چرا در هیچ یک از جوامع مدرن دیده نمیشود؟

در سیستم فکری شما و جناب sonixax ظاهرا فقط در صورتی که به یک زن تجاوز شود شما آن را محکوم میکنید وگرنه هرگونه رفتار تحقیر آمیز دیگر در مورد زنان از نظر شما هیچگونه ایرادی ندارد! بنده هم این تاپیک را ایجاد نکردم که اینجا بشینیم روضه خونی کنیم برای زنان بلکه ایجاد کردم تا مردانی که بیرحمانه به زنان حمله میکنند و حتی بعضی هاشون با anti-girl بودن واسه خودشون ژست میگیرند و میگند هرچی مشکل هست از زنه و ظاهرا تحت تاثیر اون احادیثی هستند که اکثر مردانی که تو جهنم هستند بخاطر زنان تو جهنم هستند و حتی یک لحظه هم خودشون رو جای اون دختر یا زن مطلقه نمیگذارند و فقط از زنان انتظار دارند احمقانه با 4 بار گفتن دوست دارم باهاشون بخوابن بدون اینکه شرایط جامعه رو در نظر بگیرند یا از اون بدتر از زن مطلقه انتظار دارند مثل زن تن فروش با دادن پول حاضر بشه باهاشون بخوابه بفهمونم ملاکتون اینه که کاری که میکنید باعث تهییج جنسیتون میشه پس درسته و برای اینکه خودتون رو قانع کنید میشینید یک مشت خزعبلات رو یک طرفه به خورد همفکرانتون میدید تا نکنه یک وقت وجدان درد بگیرید!

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از agn0stic گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (08-18-2013),undead_knight (08-18-2013)

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      از ایشان 15,276 بار در 5,851 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی agn0stic نمایش پست ها
      جناب Russel این پاسختان که میفرمایید در سیستم نرخ گذاری بر مبنای مطلقه بودن یا نبودن باعث میشود که ارزش زن پایین یا بالا برود صحیح هست و این رفتار مردان که با دیده تحقیر به زن مطلقه نگاه میکنند و برای به دست آوردنش چون ارزانتر هست هجوم میاورند قابل درک هست اما در مورد اینکه چه کسی این سیستم را راه انداخته در ظاهر و باطن اشتباه میکنید. در باطن که مشخص است که ساختار اجتماعی سنتی باعث این شده که چنین مشکلی پیش بیاید اما شما میگید زنان نرخ گذاری کرده اند! در ظاهر هم که مردان هستند که انتخاب گر هستند و آنها هستند که باید دیدشان را درست کنند و به زن مطلقه به شکل جنس دست دوم نگاه نکنند اما باز هم شما زنان را مقصر میدانید! از نظر شما و جناب sonixax تمامی راه ها به زن ها ختم میشود و این آنها هستند که مقصر هستند این آنها هستند که مریض و عقده ای هستند و مردانی که به خودشان بی شرمانه اجازه میدهند که حرمت یک زن را به عنوان انسان بشکنند و به شکل کالا به آن نگاه میکنند خب تحت تاثیر این سیستم نرخ گذاری این کار را میکنند پس نه مریضند نه مقصر تازه قربانی هم هستند و آن زن مطلقه حقش همین است که مردان وقتی اون رو دیدند به شکل عورت به او نگاه کنند ظاهرا هم باید از این مسئله راضی هم باشه چون خودش مقصر بوده!
      ببینید agn0stic گرامی، من نه وکیل میلاد(sonixax) گرامی هستم و نه از پست‌هایی که میفرمایید ایشان گفته سپاس زده‌ام، اصلا نظری نداده‌ام که سخن منرا همان سخن میلاد گرامی میدانید.بعد هم من گفتم تنها نرخش پایین‌تر است، حالا این جنس دوم و حرمت انسانی و نگاه از بالا به پایین از کجا آمد من نمیدانم، مساله این است که احترام آن زنان غیر مطلقه هم بخاطر پیروی از نرم سنتی و ارزش جنسی و... است، در همان جامعه که در آن از ارزش و حرمت انسانی میگویید، مرد بی‌پول و بدون مقام بد قیافه و... را به تخمشان هم حسابش نمیکنند، مشخص است ارزش زنان هم چه زیاد باشد و چه کم تقریبا تماما ارزش جنسی آنهاست چرا که چیز دیگری از آنها قرار نیست انتظار رود.این مردان هستند که باید ارزش خود را با مقام اجتماعی و پول و... ثابت کنند و بدست آورند و آنها هم که آنرا بدست آورند به آنها حرمتی گذاشته نمیشود.
      توجه کنید من دارم به برسی حقایق و سازوکار اجتماعی میپردازم و حکم اخلاقی نمیدهم و چه بسا خود من هم مخالف شماره‌یِ یک سنت باشم، تنها ایراد اخلاقی من به حکم اخلاقی شما درباره مظلومیت زنان است که با همان استانداردها و در نظر گرفتن حرمت انسانی وضع درصد بالایی از مردان به مراتب از آن‌ها بدتر است و آنهایی که بالای هرم هستند هم بعضا هزینه‌یِ سنگینی برای بدست آوردن آن حرمت پرداخته‌اند و حرمت و احترام را خیرات نمیکنند که حالا مردان سهم زنان را نمیدهند.

در سیستم فکری شما و جناب sonixax ظاهرا فقط در صورتی که به یک زن تجاوز شود شما آن را محکوم میکنید وگرنه هرگونه رفتار تحقیر آمیز دیگر در مورد زنان از نظر شما هیچگونه ایرادی ندارد! بنده هم این تاپیک را ایجاد نکردم که اینجا بشینیم روضه خونی کنیم برای زنان بلکه ایجاد کردم تا مردانی که بیرحمانه به زنان حمله میکنند و حتی بعضی هاشون با anti-girl بودن واسه خودشون ژست میگیرند و میگند هرچی مشکل هست از زنه و ظاهرا تحت تاثیر اون احادیثی هستند که اکثر مردانی که تو جهنم هستند بخاطر زنان تو جهنم هستند و حتی یک لحظه هم خودشون رو جای اون دختر یا زن مطلقه نمیگذارند و فقط از زنان انتظار دارند احمقانه با 4 بار گفتن دوست دارم باهاشون بخوابن بدون اینکه شرایط جامعه رو در نظر بگیرند یا از اون بدتر از زن مطلقه انتظار دارند مثل زن تن فروش با دادن پول حاضر بشه باهاشون بخوابه بفهمونم ملاکتون اینه که کاری که میکنید باعث تهییج جنسیتون میشه پس درسته و برای اینکه خودتون رو قانع کنید میشینید یک مشت خزعبلات رو یک طرفه به خورد همفکرانتون میدید تا نکنه یک وقت وجدان درد بگیرید!
      این سخنان دینی که بمن نسبت میدهید برخی‌شان بسیار مضحک هستند و بقیه حمله شخصی و مقداری هم پلهوان پنبه و تغییر واضح سخنان من.موضع من و دوستان دیگر مانند امیر گرامی (ouroboros)، که شروع کننده اصلی بحث بودند و نظر من را هم نوشته‌هایِ ایشان دگرگون کرد، و داریوش عزیز که باز نظرشان تا حد زیادی به من نزدیک است اینجا مکتوب است، شما اگر علاقه به نظر دوستان دارید بهتر است بجای قضاوت درباره آنچه نمیدانید، مطالب ما را بخوانید و پاسخ سخنان ما را یا آنچه نتیجه منطقی آن است یا بطور ضمنی در متن است را روشن با نقل قول بدهید بجای این سخنان، اگر حتی نه برای تبادل نظر بلکه تنها برای زدن پوز ما زنخواران این تاپیک را جلو میبرید، بهتر نیست بجای حرف گذاشتن در دهان ما مطالب ما را مستدل نقد کنید و قضاوت را به عهده خواننده بگذارید؟
      sonixax این را پسندید.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

4. 4 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Dariush (08-18-2013),Nevermore (08-18-2013),Reactor (08-23-2013),sonixax (08-18-2013)

نویسنده سوم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

agn0stic آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Apr 2013
      جُستارها
      20
      امتیازها
      3,801
      رنک
      39
      Post Thanks / Like
      سپاس
      137
      Mentioned
      1 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Russell نمایش پست ها
      توجه کنید من دارم به برسی حقایق و سازوکار اجتماعی میپردازم و حکم اخلاقی نمیدهم و چه بسا خود من هم مخالف شماره‌یِ یک سنت باشم، تنها ایراد اخلاقی من به حکم اخلاقی شما درباره مظلومیت زنان است که با همان استانداردها و در نظر گرفتن حرمت انسانی وضع درصد بالایی از مردان به مراتب از آن‌ها بدتر است و آنهایی که بالای هرم هستند هم بعضا هزینه‌یِ سنگینی برای بدست آوردن آن حرمت پرداخته‌اند و حرمت و احترام را خیرات نمیکنند که حالا مردان سهم زنان را نمیدهند.
      بنده بحثم سر مظلومیت زنان نیست که بخوام اینجا روضه راه بندازم و بگم برای مظلومیت زنان گریه کنید! با ایجاد این تاپیک خواستم بگویم که الکی زنان رو محکوم نکنیم. خب اگه دختر ها پول دوست شدند علت داره و اون پسری که داره مثلا تو فیسبوک انواع و اقسام اتهامات و توهین ها رو نثار دختران میکنه حتی حاضر نیست یک لحظه خودش رو جای اون دختر بزاره.

متاسفانه ما ایرانی ها در این زمینه ها بسیار 2 رو هستیم. مثلا یکبار سر کلاس معلممان بحث جالبی کرد! اول پرسید با رابطه دوستانه بین دختر و پسر (اونم منظورش در حد سادش بود نه در حدی که شامل سکس هم بشه) موافقید؟ خب طرف صحبتش پسر ها بودند جالبه که همگی موافقت کردند اما وقتی سوال دوم رو پرسید همگی جا زدند! پرسید اگه خواهر داشتید قبول میکردید که خواهرتون با پسری دوست باشه؟ شاید باور نکنید ولی فقط من موافق بودم! بقیه پسرها همگی فقط مغلطه میکردند و بهونه میاوردند شاید هم در ذهنشون به من انگ بی غیرتی هم زده باشند!

درسته ما در یک جامعه سنتی هستیم اما حتما نباید در یک جامعه مدرن زندگی کنیم تا بفهمیم عورت دانستن زن مطلقه عملی ذاتا غیر اخلاقی هست. مثلا خود شما اگر خواهری داشتید که مطلقه بود ناراحت نمیشدید از اینکه دوستانش رو از دست داده؟ ناراحت نمیشدید از اینکه تو خانواده و فامیل طرد شده؟ ناراحت نمیشدید از اینکه در جامعه همه اون رو به شکل تن فروش میبینند؟ شما نه حاضر شدید چنین زنی رو قربانی بنامید نه کسانی را که این زن را انسان نمیدانند مقصر بدانید.

6. یک کاربر برای این پست سودمند از agn0stic گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (08-18-2013)

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      از ایشان 15,276 بار در 5,851 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      علتش را گفتید ما هم فهمیدیم اما این مساله راه حلی ندارد؟ مگر یک زن در حالت عادی هر چقدر هم که زیبا و جذاب باشد چقدر پیشنهاد رابطه دوستانه و سکس میگیرد؟ آیا این میزان انقدر زیاد هست که او را کلافه کند؟ خیر اما در مورد یک زن مطلقه در جامعه سنتی چطور؟ در مورد اول ما در مورد یک انسان صحبت میکنیم اما در مورد دوم در مورد چی صحبت میکنیم؟ در مورد یک چیز صحبت میکنیم نه انسان! در مورد عورت صحبت میکنیم! این همان سر نخی هست که اولش را بگیرید آخرش به همان چیزی میرسید که من گفتم.

برای یک زن در جامعه مدرن موفق نبودن در ازدواج یک فاجعه نیست. در جامعه مدرن اگر در ازدواج اول موفق نبود به ازدواج های بعدی امیدوار هست شاید هم اصلا به دنبال ازدواج مجدد نباشد. شاید در یک جامعه مدرن اصلا زن به ازدواج اعتقادی نداشته باشد و حاضر شود بدون ازدواج هم سکس کند هم بچه دار شود. اما تمامی اینها را در جامعه سنتی تصور کنید. موفق نبودن در ازدواج یک فاجعه هست چرا که بعدش زن مطلقه میشود که همه به دید عورت به او نگاه میکنند. امکان ازدواج مجدد بسیار کم است در حالی که زن نمیتواند به ازدواج مجدد فکر نکند چون به شکل عورت به او نگاه میکنند. شرایط هم برای اینکه بتواند خارج از ازدواج سکس کند یا بچه دار شود فراهم نیست.

خب میرسیم به نقطه اول یا ته نخ یعنی چرا دختر ها پول دوست شده اند. خب ما در یک جامعه سنتی هستیم و دختری داریم به نام ایران. این دختر برای ازدواج تا 30 سالگی تحت فشار هست. فرصتش برای ازدواج هم به احتمال قوی یک بار بیشتر نیست پس اجازه اشتباه کردن ندارد. امکان برقراری رابطه جنسی خارج از ازدواج برای او فراهم نیست. در جامعه ای که او زندگی میکند اقتصاد مملکت به گاییدن رفته و امکان ازدواج بطور عمده برای قشر فقیر و متوسط نیست. در این شرایط او به چه سمتی سوق پیدا میکند؟ خب مشخص است که شرایط او را به سمت پول دوستی هل میدهد و او به سمت پسر های مایه دار میرود.

بنده بحثم سر مظلومیت زنان نیست که بخوام اینجا روضه راه بندازم و بگم برای مظلومیت زنان گریه کنید! با ایجاد این تاپیک خواستم بگویم که الکی زنان رو محکوم نکنیم. خب اگه دختر ها پول دوست شدند علت داره و اون پسری که داره مثلا تو فیسبوک انواع و اقسام اتهامات و توهین ها رو نثار دختران میکنه حتی حاضر نیست یک لحظه خودش رو جای اون دختر بزاره.

متاسفانه ما ایرانی ها در این زمینه ها بسیار 2 رو هستیم. مثلا یکبار سر کلاس معلممان بحث جالبی کرد! اول پرسید با رابطه دوستانه بین دختر و پسر (اونم منظورش در حد سادش بود نه در حدی که شامل سکس هم بشه) موافقید؟ خب طرف صحبتش پسر ها بودند جالبه که همگی موافقت کردند اما وقتی سوال دوم رو پرسید همگی جا زدند! پرسید اگه خواهر داشتید قبول میکردید که خواهرتون با پسری دوست باشه؟ شاید باور نکنید ولی فقط من موافق بودم! بقیه پسرها همگی فقط مغلطه میکردند و بهونه میاوردند شاید هم در ذهنشون به من انگ بی غیرتی هم زده باشند!

درسته ما در یک جامعه سنتی هستیم اما حتما نباید در یک جامعه مدرن زندگی کنیم تا بفهمیم عورت دانستن زن مطلقه عملی ذاتا غیر اخلاقی هست. مثلا خود شما اگر خواهری داشتید که مطلقه بود ناراحت نمیشدید از اینکه دوستانش رو از دست داده؟ ناراحت نمیشدید از اینکه تو خانواده و فامیل طرد شده؟ ناراحت نمیشدید از اینکه در جامعه همه اون رو به شکل تن فروش میبینند؟ شما نه حاضر شدید چنین زنی رو قربانی بنامید نه کسانی را که این زن را انسان نمیدانند مقصر بدانید.
      در جامعه سنتی اساسا هیچ کس آدم نیست و این بحث لزومِ احترام به کرامت انسانی ره‌آورد روشنگری‌ست، در جامعه سنتی مهم نقشی‌ست که شما در جامعه عده‌دار هستید، زن دستگاه جوجه کشی‌ست، مرد هم سگ نگهبان است و قاطر برای حمالی و دستگاه ATM سیار.
      شما برای اولی عورت عروت میکنید، بعد همین 20 سال پیش که مردان جوان همین ایران گوشت دم توپ بودند بنظرتان جای نگرانی از نظر ارزش انسانی ندارد.
      بحث شما تماما پیرامون مظلومیت (قربانی بودن) زنان است، اساسا نقش قربانی و استفاده از مزایای آن همواره در اختیار زنان بوده.من میگویم زنان در جامعه سنتی و مدرن مشکل جنسیتی دارند ولی مردان چندین برابر این مشکلات را دارند و اینکه گفته میشود وضع موجود بیعدالتی نسبت به زنان است (بیعدالتی در مقایسه با مردان)، نادرست و دروغی نفرت انگیز است که همه جا تکرار میشود.

شما مثال از تبعیض درباره سکس بین خودشان و برای «ناموسشان» میگویید، توجه نمیکنید که این ناموس بازی هم باز یادگار سنت است و مزیت نیست، برای پسر سکس داشتن یا نداشتن خواهرش چه سودی بحالش دارد، جز این است که تمام این ناموس بازی پیرامون نگهبانی زنان است و گرفتن پاچه‌یِ هرکس او را ناراحت کند؟
      و کتک خوردن و... بخاطر آن؟

شما خودتان در اصل بحث که مطرح کردید ،یعنی چرایی مال دوستی زنان ایرانی به این پرداختید که این شرایط علت دارد، علتش هم این است که در جامعه سنتی خرج زن برعده‌یِ مرد بوده، زنان بقول شما یک شلیک داشته‌اند که یک شوهر شکار کار کند خرجشان را بدهد، در جامعه امروز ایران هم همچنان خرج زن بدوش مرد است و زنان کار هم بکنند پولش را برای خودشان میدانند و تامین هزینه‌یِ زندگی را وظیفه‌یِ مرد.
      این سیستم سنتی موجود است، من هم با آن مخالفم و آنرا اخلاقی نمیبینم و نه ناموس پرست هستم و نه هیچ چیز دیگر، ولی راهکار شما در ندیدن مشکلات مردان اخلاقی‌تر که نیست که هیچ کار هم نمیکند و تحلیل‌هایش هم آبکی و بی ربط به واقعیت.نگاه کنید به زندان‌هایِ پر شده از زندانیان مهریه (مردان مطلقه) در اثر همین گسترش «دفاع از حقوق زنان» در ایران.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

8. 3 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Dariush (08-20-2013),Reactor (08-18-2013),sonixax (08-18-2013)

نویسنده سوم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

agn0stic آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Apr 2013
      جُستارها
      20
      امتیازها
      3,801
      رنک
      39
      Post Thanks / Like
      سپاس
      137
      Mentioned
      1 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      در جامعه سنتی اساسا هیچ کس آدم نیست و این بحث لزومِ احترام به کرامت انسانی ره‌آورد روشنگری‌ست، در جامعه سنتی مهم نقشی‌ست که شما در جامعه عده‌دار هستید، زن دستگاه جوجه کشی‌ست، مرد هم سگ نگهبان است و قاطر برای حمالی و دستگاه ATM سیار.
      شما برای اولی عورت عروت میکنید، بعد همین 20 سال پیش که مردان جوان همین ایران گوشت دم توپ بودند بنظرتان جای نگرانی از نظر ارزش انسانی ندارد.
      بنده در اینجا بحثم چیز دیگری هست و شما بحث قربانی شدن مردان در دوران جنگ ایران و عراق را پیش میکشید. بله اگر من بحث جنگ ایران و عراق را پیش میکشیدم و سوزنم گیر میکرد روی اینکه در جنگ ایران و عراق در فلان جا به زنان ایرانی تجاوز شد و اینکه در فلان عملیات 30 هزار نفر مرد با خمپاره تیکه پاره شدند رو ازش صحبتی نمیکردم یا در نظر نمیگرفتم آنوقت حرف شما صحیح بود اما در این تاپیک بحث ما چیز دیگری هست. کسانی که میگویند زنان در فلان مورد بی دلیل محکوم شده اند یا در فلان مورد قربانی شده اند صرفا دیدگاهشان این نیست که مردان همگی خوش و خرم زندگی میکنند و مشکلی ندارند.

بحث شما تماما پیرامون مظلومیت (قربانی بودن) زنان است، اساسا نقش قربانی و استفاده از مزایای آن همواره در اختیار زنان بوده.من میگویم زنان در جامعه سنتی و مدرن مشکل جنسیتی دارند ولی مردان چندین برابر این مشکلات را دارند و اینکه گفته میشود وضع موجود بیعدالتی نسبت به زنان است (بیعدالتی در مقایسه با مردان)، نادرست و دروغی نفرت انگیز است که همه جا تکرار میشود.
      باز هم بحث را عوض میکنید. بحث من در مورد زنان هست.

شما مثال از تبعیض درباره سکس بین خودشان و برای «ناموسشان» میگویید، توجه نمیکنید که این ناموس بازی هم باز یادگار سنت است و مزیت نیست، برای پسر سکس داشتن یا نداشتن خواهرش چه سودی بحالش دارد، جز این است که تمام این ناموس بازی پیرامون نگهبانی زنان است و گرفتن پاچه‌یِ هرکس او را ناراحت کند؟
      و کتک خوردن و... بخاطر آن؟
      بله ناموس بازی یادگار سنت هست اما این پسران اگر سنتی فکر میکنند چرا با داشتن رابطه دوستانه بین پسران و دختران مخالفت نمیکنند؟ وقتی اسم خواهرشون میاد رگ غیرتشون باد میکنه و حاضر نیستند پسری با خواهرشون سلام علیک کنه اما وقتی به خودشون که میرسه میگن رابطه دختر و پسر ایرادی نداره و حتی از دوست دخترشون انتظار دارند که با او سکس کنه و اصلا هم براشون اهمیت نداره که این مسئله در چنین جامعه ای چه عواقبی برای اون دختر داره! باز هم 2 طرف مقصر هستند؟ مشخصه که این دیدگاه احمقانه هست و شما حاضر نیستید قبول کنید که سخنان پسران در این مورد احمقانه هست و سیاست سکوت رو در پیش میگیرید.

شما خودتان در اصل بحث که مطرح کردید ،یعنی چرایی مال دوستی زنان ایرانی به این پرداختید که این شرایط علت دارد، علتش هم این است که در جامعه سنتی خرج زن برعده‌یِ مرد بوده، زنان بقول شما یک شلیک داشته‌اند که یک شوهر شکار کار کند خرجشان را بدهد، در جامعه امروز ایران هم همچنان خرج زن بدوش مرد است و زنان کار هم بکنند پولش را برای خودشان میدانند و تامین هزینه‌یِ زندگی را وظیفه‌یِ مرد.
      این سیستم سنتی موجود است، من هم با آن مخالفم و آنرا اخلاقی نمیبینم و نه ناموس پرست هستم و نه هیچ چیز دیگر، ولی راهکار شما در ندیدن مشکلات مردان اخلاقی‌تر که نیست که هیچ کار هم نمیکند و تحلیل‌هایش هم آبکی و بی ربط به واقعیت.نگاه کنید به زندان‌هایِ پر شده از زندانیان مهریه (مردان مطلقه) در اثر همین گسترش «دفاع از حقوق زنان» در ایران.
      بنده هم مخالف سیستم سنتی موجود هستم اما ما الان در چه جامعه ای زندگی میکنیم؟ ملاک من کشوری هست به وسعت ایران با 30 درصد جمعیت روستا نشین و 70 درصد جمعیت شهر نشین که اکثر آنها در شهرستان ها هستند نه محدوده ای خاص از شهر تهران. در کل جامعه ای که ما هم اکنون در آن زندگی میکنیم یک جامعه ای هست که بیشتر سنتیه پس یک زن یا باید بمیره یا با این جامعه سنتی کنار بیاد. یک مثال برایتان زدم از قشر دانشجو آن هم در شهر تهران و دیدید که دیدگاه ها تا چه حد سنتی هست پس اینکه ما انتظار مدرن رفتار کردن از دختران را داشته باشیم انتظاری بی دلیل هست. بنده هم مثل شما سیاستم سکوت نیست و اینکه زنان شاغل حقوق خودشان را برای خودشان میدانند و حقوق شوهرشان را برای خانواده دیدگاهی غلط میدانم و زنان را مقصر.

اینکه میفرمایید من مشکلات مردان را نمیبینم باز هم عوض کردن بحث هست در اینجا ما در مورد چیز دیگری سخن میگوییم. بنده به همان اندازه که مخالف مهریه هستم مخالف اختیارات بی پایان مرد در قانون هستم. الان مهریه وزنه ای شده در مقابل وزنه اختیارات بی پایان مرد. مهریه را هم اسلام در قانون ما گذاشته نه مدافعان حقوق زنان. آن مردانی هم که بخاطر مهریه به زندان افتاده اند احمقی از خودشان است. به هر حال ما در جامعه سنتی زندگی میکنیم با قوانین سنتی و مرد میتواند با دادن 30 درصد حقوق ماهیانه اش به زن به عنوان قسط مهریه او را طلاق ندهد و با استفاده از قوانین سنتی زندگی را برای زن جهنم کند تا زن از مهریه اش بگذرد و مرد طلاقش بدهد. این عمل چندان اخلاقی نیست ولی وقتی طرف مقابل شما غیر اخلاقی رفتار میکند یعنی بی دلیل میخواهد شما را تلکه کند شما هم باید مثل خودش با او رفتار کنید.

در مورد دیدگاه مردان به زن مطلقه هم باز سیاست سکوت را در پیش گرفتید!

10. یک کاربر برای این پست سودمند از agn0stic گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (08-19-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. BitCoin یا پول open source چیست و چگونه کار میکند.
      از سوی Mehrbod در تالار دانش و فندآوری
      پاسخ: 37
      واپسین پیک: 01-26-2018, 01:09 AM
    2. پوچ‌های منطقی‌
      از سوی Theodor Herzl در تالار فلسفه و منطق
      پاسخ: 6
      واپسین پیک: 04-18-2013, 04:51 PM
    3. سکس در ازای پول
      از سوی Theodor Herzl در تالار زنامرد
      پاسخ: 91
      واپسین پیک: 03-09-2013, 10:04 PM
    4. پوچگرایی (نیهیلیسم)