Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
دشواری‌های فاروم
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 882

جُستار: دشواری‌های فاروم

Hybrid View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی viviyan نمایش پست ها
      آنارشی دفترچه به نسبت اعضاش اخراجی داره، هم میهن هم به نسبت اعضاش لابد. من هم میهن رو اطلاعی ندارم چون عضو نیستم.
      وقتی مدیران انجمن (موسسان احتمالا) میگن برای اسلام ستیزی این فروم رو ساختن و بیشتر کاربرانش هم نامسلمان و ضداسلامن، به نظرتون خنده دار نیست که اونا برای فحش دادن به اسلام محدودیت ایجاد کنند؟ فضای باز در صورتی معنا دارد که صدای مخالفی وجود داشته باشد.
      توهین شخصی به کنار (مورد کاربر فلانی، که اونم البته پستی که خطاب به سونیکس گذاشته بود، بیشتر به نظرم تحمل سنجی رسید) ولی اتهام نژادپرستی هم مثل توهین به عقاید میمونه.
      لابد که نشد جواب...شما کلا بی سند و مدرک حرف میزنی و چیزی که به نظرت میاد رو به عنوان فکت مطرح میکنی ویویان عزیز !! من گفتم تنها 3 نفر با توجه به شرایطی که به تفصیل گفتم اخراج شدن نه اینکه گفتم بیایم نسبت بگیریم اینجا بیشتر اخراجی داشته یا هم میهن !!

اول فورم برای اسلام ستیزی ساخته نشده ، بلکه دوستانی که از دنباله انجمن گفتگو اینجا دور هم جمع شدن یکی از اهداف اصلیشون همین بود اما میبینید که بدون حضور برادران و خواهران مسلمان اسلام ستیزی اینجا نه رونقی داره نه علاقمندی...اما اینکه شما حرف یکی از مدیران ( کسری ) رو میذارید به پای سیاست کلی انجمن در حالی عملکردش پیش روی شماست و میبینید اسلام ستیزی هم تقریبا تعطیل شده و بعد هم جوری میگید اینجا برای اسلام ستیزی هست پس قاعدتا نباید فحش رکیک دادن به اسلام مشکلی داشته باشه که انگار این انجمن محلی هست که تعدادی جمع بشن فقط الفاظ رکیک نثار ایدئولوژی کنن که ازش بیزارن...بعد هم نتیجه گیری کنید که کاربر فلانی بی دلیل اخراج شده !! غیر از این استدلال بی پایه و اساس،خدمت شما گفتم که ویوی جان کاربر فلانی به دلیل همون توهینی که کرد اول یک ماه اخراج شد بعد تشریف آوردن با آی دی دیگه فحش مجدد دادن و اخراجشون تبدیل به اخراج دائمی شد...

ما اینجا به هیچ وجه برای مخالف محدودیتی ایجاد نکردیم...اتفاقا در به در دنبال حضور مخالف هستیم اما زیر پا گذاشتن قوانین بحث دیگه ای هست !!

در مورد نژادپرستی این حرف از کجا اومده ویوی جان ؟ نکنه باید تاپیک بزنیم توضیح بدیم نژادپرستی اصولا یعنی چی؟؟؟ بعد هم نوشته های شیلا موجود هست... شما به جای اینکه بر اساس ذهنیتتون برداشت کنید بهتره برید نوشته هاش رو بخونید تا متوجه بشید ما چی میگیم...

2. 5 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Dariush (06-29-2013),Ouroboros (06-29-2013),Russell (06-29-2013),Soheil (06-30-2013),sonixax (06-29-2013)

سخنور یکم
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      تهی

ریلکس

viviyan آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2011
      جُستارها
      22
      امتیازها
      33,211
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,400
      از ایشان 2,245 بار در 716 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      10 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Anarchy نمایش پست ها
      لابد که نشد جواب...شما کلا بی سند و مدرک حرف میزنی و چیزی که به نظرت میاد رو به عنوان فکت مطرح میکنی ویویان عزیز !! من گفتم تنها 3 نفر با توجه به شرایطی که به تفصیل گفتم اخراج شدن نه اینکه گفتم بیایم نسبت بگیریم اینجا بیشتر اخراجی داشته یا هم میهن !!

اول فورم برای اسلام ستیزی ساخته نشده ، بلکه دوستانی که از دنباله انجمن گفتگو اینجا دور هم جمع شدن یکی از اهداف اصلیشون همین بود اما میبینید که بدون حضور برادران و خواهران مسلمان اسلام ستیزی اینجا نه رونقی داره نه علاقمندی...اما اینکه شما حرف یکی از مدیران ( کسری ) رو میذارید به پای سیاست کلی انجمن در حالی عملکردش پیش روی شماست و بعد هم جوری میگید اینجا برای اسلام ستیزی هست پس قاعدتا نباید فحش رکیک دادن به اسلام مشکلی داشته باشه که انگار این انجمن محلی هست که تعدادی جمع بشن فقط الفاظ رکیک نثار ایدئولوژی کنن که ازش بیزارن...بعد هم نتیجه گیری کنید که کاربر فلانی بی دلیل اخراج شده !! غیر از این استدلال بی پایه و اساس،خدمت شما گفتم که ویوی جان کاربر فلانی به دلیل همون توهینی که کرد اول یک ماه اخراج شد بعد تشریف آوردن با آی دی دیگه فحش مجدد دادن و اخراجشون تبدیل به اخراج دائمی شد...

ما اینجا به هیچ وجه برای مخالف محدودیتی ایجاد نکردیم...افاقا در به در دنبال حضور مخالف هستیم اما زیر پا گذاشتن قوانین بحث دیگه ای هست !!

در مورد نژادپرستی این حرف از کجا اومده ویوی جان ؟ نکنه باید تاپیک بزنیم توضیح بدیم نژادپرستی اصولا یعنی چی؟؟؟ بعد هم نوشته های شیلا موجود هست... شما به جای اینکه بر اساس ذهنیتتون برداشت کنید بهتره برید نوشته هاش رو بخونید تا متوجه بشید ما چی میگیم...

نام: 22.gif نمایش: 110 اندازه: 613 بایت

وقتی یک ویژگی رو در دو جامعه آماری با هم مقایسه میکنند، اگر جمعیت دو نمونه یکی نباشد نسبت میگیرند آنارشی جان. شما تعداد اخراجی هایتان رو با تعداد اخراجی های فروم های درون میهن مقایسه کردید، منم گفتم اگر نسبت بگیریم شاید برابر باشند و نمیتوان از آمار شما به این نتیجه رسید که اینجا فضای بازتری دارد.
      یا من نمیتوونم منظورمو درست بیان کنم یا شما درست نمیخوونید نوشته هارو، منظور من این بود که وقتی موسسان فروم و کاربران فروم به طور کلی همعقیده هستند، ما نمیتوانیم میزان آزادی بیان و بازی فضا رو بسنجیم، درست مثل فروم های درون میهن و مسلمانان حزب اللهی، فضای باز را وقتی میتوان سنجید که مخالفی وجود داشته باشد. (هدف موسسان و کاربران و اینها همه فرض بودند).
      بعله، نیاز هست که یک تاپیک زده بشه و نژادپرستی دقیقا تعریف بشه. چون با تعاریف من از نژادپرستی، حرفهای شیلا (تا جایی که خووندم و در جریانم) مصداق نژادپرستی نبودند.

4. 3 کاربر برای این پست سودمند از viviyan گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (06-29-2013),Fiona (06-30-2013),Soheil (06-30-2013)

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.8%
      دستاوردها:
      HE

Empty

Dariush آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      ماندگاه
      No man's land
      جُستارها
      30
      امتیازها
      83,861
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,020
      از ایشان 8,977 بار در 2,888 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      60 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      وقتی یک ویژگی رو در دو جامعه آماری با هم مقایسه میکنند، اگر جمعیت دو نمونه یکی نباشد نسبت میگیرند آنارشی جان. شما تعداد اخراجی هایتان رو با تعداد اخراجی های فروم های درون میهن مقایسه کردید، منم گفتم اگر نسبت بگیریم شاید برابر باشند و نمیتوان از آمار شما به این نتیجه رسید که اینجا فضای بازتری دارد.
      آری، مثلا من آنجا سرجمع پانزده پست داشتم که آخرین باری به آنجا سر زدم، 7 تایش پاک شده بود. در حالیکه هیچ حرفِ خلافِ قانون، ضدبشری، نژادپرستانه و هتا ضد اسلام نزدم. همین‌طور بی‌انصافی‌ها را ادامه دهید تا ما اندک‌اندک کاملا با راسل موافق شویم که شما سخنانِ صرفا از روی کینه‌ی شخصی‌ست و ریشه‌ی این انتقادها جای دیگری‌ست(به خصوص که اشارات و کنایه‌هایتان در موردِ مواضع ضد‌فمنیستیِ ما، بیشتر ما را به آن سو سوق میدهند).

یا من نمیتوونم منظورمو درست بیان کنم یا شما درست نمیخوونید نوشته هارو، منظور من این بود که وقتی موسسان فروم و کاربران فروم به طور کلی همعقیده هستند، ما نمیتوانیم میزان آزادی بیان و بازی فضا رو بسنجیم، درست مثل فروم های درون میهن و مسلمانان حزب اللهی، فضای باز را وقتی میتوان سنجید که مخالفی وجود داشته باشد. (هدف موسسان و کاربران و اینها همه فرض بودند).

پس هم‌اکنون این انجمن به خاطر آنکه از نظرِ شما میزانِ انعطاف‌اش در برابر مخالف سنجیده نشده، زیرِ تیغِ انتقاد قرار گرفته؟
      sonixax and Russell like this.
      Confusion will be my epitaph
      As I crawl a cracked and broken path
      If we make it we can all sit back
      And laugh
      But I fear tomorrow I'll be crying,
      Yes I fear tomorrow I'll be crying
      .Yes I fear tomorrow I'll be crying

6. 2 کاربر برای این پست سودمند از Dariush گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (06-29-2013),sonixax (06-29-2013)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      تهی

ریلکس

viviyan آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2011
      جُستارها
      22
      امتیازها
      33,211
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,400
      از ایشان 2,245 بار در 716 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      10 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Dariush نمایش پست ها
      آری، مثلا من آنجا سرجمع پانزده پست داشتم که آخرین باری به آنجا سر زدم، 7 تایش پاک شده بود. در حالیکه هیچ حرفِ خلافِ قانون، ضدبشری، نژادپرستانه و هتا ضد اسلام نزدم. همین‌طور بی‌انصافی‌ها را ادامه دهید تا ما اندک‌اندک کاملا با راسل موافق شویم که شما سخنانِ صرفا از روی کینه‌ی شخصی‌ست و ریشه‌ی این انتقادها جای دیگری‌ست(به خصوص که اشارات و کنایه‌هایتان در موردِ مواضع ضد‌فمنیستیِ ما، بیشتر ما را به آن سو سوق میدهند).

پس هم‌اکنون این انجمن به خاطر آنکه از نظرِ شما میزانِ انعطاف‌اش در برابر مخالف سنجیده نشده، زیرِ تیغِ انتقاد قرار گرفته؟

چرا سنجیده شد و به این نتیجه رسیده شد که انعطافی وجود ندارد، انعطافی اگر هست همان "درون جمع خودمانی" هست.
      راسل به من میگه نوک انگشتانم (یا دماغم) رو میبینم، در حالیکه انگار شماها نمیخواید یه ذره موضوع رو از بالا ببینید، شما این گفته را که "از یهودی ها خوشم نمیاد چون مظلوم نمایی میکنند" را نژادپرستی میدانید، ولی این گفته رو که "از زنها خوشم نمیاد (حتی بدم میاد) چون خودخواه و مفت خور و زالوصفت هستند" را کاملا مستدل و اخلاقی!!!

8. 2 کاربر برای این پست سودمند از viviyan گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Angela (06-30-2013),Fiona (06-30-2013)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      HE

Empty

Dariush آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      ماندگاه
      No man's land
      جُستارها
      30
      امتیازها
      83,861
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,020
      Mentioned
      60 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      چرا سنجیده شد و به این نتیجه رسیده شد که انعطافی وجود ندارد، انعطافی اگر هست همان "درون جمع خودمانی" هست.
      راسل به من میگه نوک انگشتانم (یا دماغم) رو میبینم، در حالیکه انگار شماها نمیخواید یه ذره موضوع رو از بالا ببینید، شما این گفته را که "از یهودی ها خوشم نمیاد چون مظلوم نمایی میکنند" را نژادپرستی میدانید، ولی این گفته رو که "از زنها خوشم نمیاد (حتی بدم میاد) چون خودخواه و مفت خور و زالوصفت هستند" را کاملا مستدل و اخلاقی!!!
      هر انجمنی یک سری قوانین دارد، اینجا هم یکی از قوانین‌اش عدمِ نژادپرستی است و نفرت داشتن از یهودیان (یا هر قوم یا نژادی) نمودِ بارزِ نژادپرستی محسوب میشود. خوشبختانه (یا متاسفانه) در ایران سایتهای طرفدارِ نازیسم، فاشیسم، یهودستیزی و... آنقدر هستند که دوستان احساس غریبی نکنند و اینجا هم کشور نیست که ما بخواهیم وجودِ کسی را از او بگیریم. البته مسلم است که در موردِ قومی که بیش از 20 قرن است که علیه‌شان ابراز نفرت و بیزاری میشود (شاید کسی بگوید که حتما دلیلی داشته، خیر، تنها دلیلش موضوعاتِ درونِ مذاهب بوده) و از بنی‌قریضه تا آشوویتز، مکررا زیرِ تیغِ ستم و جنایت قرار گرفته‌اند، نیاز باشد کمی بیشتر حساسیت داشته باشیم، چرا که هنوز چندی از عمرِِ آشویتز نگذشته و در این رهگذر کسی اگر از سرزمینی که در تریبون‌های رسمی‌اش یهودیان را کثیف و پلید میخوانند، اعلامِ بیزاری از یهودیان و عشق به پیشوا کند، شاید کمی زیادی باید خوشبین باشیم که به او شک نداشته باشیم. با همه‌ی اینها، پست‌هایی که حاوی مضامینِ نژادپرستی نبوده‌اند حذف نشده‌اند. فکر نمیکنم هتا جایی اگر کسی گفته من از یهودیان خوشم نمی‌آید، پست‌اش پاک شده باشد. جز اینکه نظرِ کاربرانی چون راسلِ گرامی را در موردِ نظرِ آنها ملاک قرار دهید که این هم صرفا نظر است، نه سانسور یا حذف و هر دو در معرضِ دیدِ خواننده هستند.

امادر مورد «زنان زالو صفت‌ هستند یا خودخواه»(هرچند که زالوصفت را جایی ندیدم اما انگل را دیدم؛ که آنهم نه بارِ توهین آمیز داشت، بلکه منظور همان زیستِ انگلی، یعنی سود بردن اما سود نرساندن بود)، اول اینکه در موردِ اینها همگی به قضاوتِ خواننده واگذار میشوند که آیا پشتِ اینها استدلال هست یا خیر و اگر نیست و شما قبول ندارید، میتوانید همانجا نظرتان ابراز کنید و آنرا هم به قضاوتِ خواننده بسپارید، نه اینکه بیایید اینجا در یک جستاری که اصلا به آن موضوع ربطی ندارد، این را به شکلی کاملا متفاوت بیان کنید. دوم اینکه اینجا قوانین اینجا کسی را منع نکرده که بگوید «مردان از نظر من همگی بخود هستند»، «زنان موجودات خرفتی هستند» یا هتا اینکه «من از همه‌ی آدمها بدم می‌آید»! چرا که از اینها گمانِ حضورِ یک ایدو‌ئولوژی که به طور سیستمی خواستارِ حذف یا گرفتنِ نخستین حقوق انسانی گروهِ مورد اشاره باشد نیست، بلکه در نهایتش یک نظر شخصی‌ست که کاربرانِ دیگر هم حق دارند در موردِ نظرش نظر بدهند. سوم اینکه این مغلطه «تو هم بدی» است.
      And laugh

10. 6 کاربر برای این پست سودمند از Dariush گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (06-30-2013),Ouroboros (06-30-2013),Russell (06-30-2013),Soheil (06-30-2013),sonixax (06-30-2013),Theodor Herzl (06-30-2013)

بازداشت همیشگی
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

هیچ

Alice آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Sep 2012
      جُستارها
      8
      امتیازها
      47,012
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      2,739
      از ایشان 4,155 بار در 1,601 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      75 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Dariush نمایش پست ها
      زالوصفت را جایی ندیدم اما انگل را دیدم؛ که آنهم نه بارِ توهین آمیز داشت، بلکه منظور همان زیستِ انگلی، یعنی سود بردن اما سود نرساندن بود
      شما یا تعریف انگل را نمی دانید یا ما را مسخره کرده اید.

مسئله این است که کسی حاضر نیست با شمارابطه‌ی جنسی برقرار کند، شما زنی را پیدا
      می کنید و به او متعهد می‌شوید که از او محافظت کنید، برای او هزینه کنید و در ازای این مبالغ
      زن حاضر می شود با شما «آمیزش» کند. یا به قول شما زن‌خوارگان شرطی سازی سکس از
      طریق ازدواج. کجای این سود بردن و سود نرساندن است؟
      دقت می‌کنید که من به درستی یا نادرستی رابطه ی مذکور کاری ندارم، اما شما زیستمندی
      «انگل» به چم دانشیک ِ خود را دستمایه قرار نداده‌اید، این توجیهات هیچ معنایی نمی‌تواند
      داشته باشد جز پیروی نکردن از قوانین تارنما و توهین به توده‌ی زنان. البته راحت باشید، اینجا
      کسی با شما کاری ندارید؛ انگشت اتهام و "تعصب" همیشه به سوی ما زنان است.

نژاد پرستی ، استفاده از کلمات تحقیر آمیز، نوشتن جوک، علیه هر قوم (ترک ، فارس ، لر ، کرد ، عرب)، هر ملیت (ایرانی، انگلیسی، اسپانیایی)، پیروان هر مذهب (مسلمانان، مسیحیان، یهودیان) و هر گروه از مردم (مردان، زنان، کودکان، نابینایان، ناشنوایان، عقب مانده های ذهنی) ، تبلیغ و ترویج نازیسم، عرب ستیزی (بطور کل نژاد پرستی) ، یهود ستیزی و در کل انسان ستیزی ، انکار هلوکاست.

12. 3 کاربر برای این پست سودمند از Alice گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Dariush (06-30-2013),Fiona (06-30-2013),sonixax (06-30-2013)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      HE

Empty

Dariush آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      ماندگاه
      No man's land
      جُستارها
      30
      امتیازها
      83,861
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,020
      Mentioned
      60 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Alice نمایش پست ها
      شما یا تعریف انگل را نمی دانید یا ما را مسخره کرده اید.
      مسئله این است که کسی حاضر نیست با شمارابطه‌ی جنسی برقرار کند، شما زنی را پیدا
      می کنید و به او متعهد می‌شوید که از او محافظت کنید، برای او هزینه کنید و در ازای این مبالغ
      زن حاضر می شود با شما «آمیزش» کند. یا به قول شما زن‌خوارگان شرطی سازی سکس از
      طریق ازدواج. کجای این سود بردن و سود نرساندن است؟
      دقت می‌کنید که من به درستی یا نادرستی رابطه ی مذکور کاری ندارم، اما شما زیستمندی
      «انگل» به چم دانشیک ِ خود را دستمایه قرار نداده‌اید، این توجیهات هیچ معنایی نمی‌تواند
      داشته باشد جز پیروی نکردن از قوانین تارنما و توهین به توده‌ی زنان. البته راحت باشید، اینجا
      کسی با شما کاری ندارید؛ انگشت اتهام و "تعصب" همیشه به سوی ما زنان است.
      خیر، معنای انگل را میدانم. اتفاقا همان بند نخستی که آوردید، معنای زیستِ انگلی است(نه خودِ انگل). من هم اگر آمیزشِ خود با یک زن را(که در آن هر دو طرفِ قضیه سود میبرند، اما به لحاظِ علت‌های تاریخی/فرگشتی چنین وانمود کنم و جامعه هم باور کند که تنها من سود میبرم) مشروط به این کنم که تمامِ بار زندگی را او بر عهده داشته باشد و تنها شبها بیاید در آغوشم بخسبد، در عوضش من خانه با بچه‌ها و وسایلِ خانه سرگرم باشم، در واقع به دنبالِ زیستِ انگلی هستم. اینکه زنی پیدا میشود که این شرطِ مرا میپذیرد و به آن تن میدهد، حقیقت را تغییری نمیدهد. پس اینجا درستی یا نادرستی رابطه مطرح نیست آلیس عزیز. بلکه آنچه هست پذیرفتن یا نپذیرفتن این حقیقت است. حال، گاه ممکن است شما به کسی بگویید احمق و منظورتان تنها توهین باشد و گاه ممکن است او واقعا احمق باشد. مرزِ میانِ توهین و نقد، بسیار باریک است و مسلم است که در این مورد سوءتفاهم فراوان ایجاد میشود. با اینحال، من یکی هرگز به زنان نگفته‌ام انگل، بلکه سبکِ زندگیِ گروهی از زنان که تنها میخواهند آنطور که در بالا توصیف‌اش کردم، زندگی کنند را زیستِ انگلی نامیده‌ام.

در ثانی، اینجا ما کم موردِ نوازشِ دوستانِ فمنیست یا بانوانِ سایت قرار نگرفته‌ایم. قوانین هم هرگز به نفعِ دسته مردان یا دسته‌ی زنان استفاده نشده.
      sonixax, Russell and Nevermore like this.
      And laugh

14. 3 کاربر برای این پست سودمند از Dariush گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (06-30-2013),Nevermore (06-30-2013),sonixax (06-30-2013)

مدیر تالار
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      نام: 22.gif نمایش: 110 اندازه: 613 بایت

بعله، نیاز هست که یک تاپیک زده بشه و نژادپرستی دقیقا تعریف بشه. چون با تعاریف من از نژادپرستی، حرفهای شیلا (تا جایی که خووندم و در جریانم) مصداق نژادپرستی نبودند.
      مگه شما دلیلتون برای یکی دونستن جو اینجا و مثلا هم میهن تعداد اخراجی ها بود که الان میگید باید نسبت بگیریم؟ من گفتم اینجا 3 نفر با شرایطی که توضیح دادم( مهم شرایط بود نه تعداد )رو چطور با هم میهن یکی میدونید!!! پس من استنادی به آمار 3 نفری نکردم که بگم فضای اینجا بازتر هست یا بسته تر... شما هستید که به شکل احساسی ای به ما انگ میزنید که سانسورچی هستیم مثل برادران مدیر هم میهنی !!

فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه که چرا فضایی اینجا بازتر از هم میهن هست...اگر شما شکی به این موضوع دارید ترجیح میدم اصلا وارد چنین بحثی نشم!!

نکته بعدی اینکه شما این 3 اخراجی به گذاشتید به پای حذف مخالف... اولش هم که ادعای بی سند کردید مدیران اینجا توهین رو شروع کردن و شما ندیدید حرف نژادپرستانه ای زده شده باشه از طرف اون 3نفر !! اول مشکل ندیدن شما با گشتن حل میشه ، دوم ما کسی رو به دلیل اینکه مخالف فکری ما بود حذف نکردیم و من مورد به مورد توضیح دادم...محدودیت های قانونی اینجا رو هم که ذکر کردم، پس شما دیگه دنبال چه جوابی هستید؟؟

در مورد تعریف نژادپرستی هم شاید این کار رو بکنیم اما یک نکته واضح هست که شما نوشته های شیلا رو درست نخوندید...من هم این موقع شب حوصله گشتن بین ترول های شیلا رو ندارم ، لینکش رو پیدا کردم براتون میذارم !!

16. 3 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Russell (06-29-2013),sonixax (06-29-2013),viviyan (06-29-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •