جدیدا نوار سخنرانی قالیباف در جمع اوباش بسیجی درآمده که در آن با وقاحتی بی نظیر (حتی با استانداردهای ج.ا) از چماق کشی و نقش خود در جنایات 18 تیر میگوید.
شنیدهاند دوستان؟
جدیدا نوار سخنرانی قالیباف در جمع اوباش بسیجی درآمده که در آن با وقاحتی بی نظیر (حتی با استانداردهای ج.ا) از چماق کشی و نقش خود در جنایات 18 تیر میگوید.
شنیدهاند دوستان؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
تفاوتی هم میکند راسل؟ مردم سردرگم و ترسخورده هستند و گویا دیروز دوباره ارز صعود کرده و بورس سقوط. در این بساط به هرکس که او را قادر به ایجاد تغییری در وضعیت اقتصادی ببینند رای خواهند داد و اگر این مردک رذل بتواند در سیمای نظام تصویر مناسبی از خود ارائه بکند بیتردید چماقکشیهای او هم فراموش خواهند شد.
البته من این را اینجا گذاشتم تنها از این جهت که درآمدن این فایل صوتی در راستای داستانهایِ انتصاباتیست.
من گمان نکنم مردم هم در میان اینها امیدی (هر چند کوچک) به تغییر ببینند و از آن مهمتر باور به ارتباط رای آنها با آنچه آغا به عنوان رئیس جمهور معرفی میکند از همیشه کمتر شده.
باز اگر خاتمی آمده بود مثلا یکچیزی.من فکر میکنم قالیباف در نگاه عمومی در لیگ امثال لاریجانیها حساب میشود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
این هم پدیده عجیبی هست, قالیباف توی جمع دانشجوها و در رسانه ها برای عموم مردم خودش رو مخالف با زد و خورد معرفی می کنه و دیگران رو مقصر می دونه, و در جمع خودمونی بسیجیان از افتخارات و دستاوردهاش در سرکوب مردم میگه و اینکه هر جا لازم بشه از رفتن به خیابون و چوب زنی ابایی نداره! چون بین بسیجی ها چماق به دستی امتیاز هست نه آروم و معتدل بودن.
ظاهرا توی ایران اولا "کی بود؟ من نبودم" خیلی رایجه و هر کسی سعی می کنه دیگران رو مقصر جلوه بده, و دوم اینکه با حرف و ظاهر خیلی راحت میشه مردم رو فریب داد.
sonixax (05-26-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)