• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 541

جُستار: وقایع، اخبار و اطلاعات انتخابات ریاست‌جمهوری 92

Hybrid View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      آغازگر جُستار
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      من شرایطم بد است ! پس مجازم که اشتباه کنم و چون شرایطم بد است هم نباید نتیجه اشتباهاتم را ببینم ؟
      دور قبل میگفتیم مردم متوجه نیستند که این بساط انتخابات یک سیرک نمایشی است و تنها هدفش نشان دادن مقبولیت جمهوری اسلامی به خارجیان است و بس .
      اکنون دیگر مردم این مورد را میدانند پس :

1 - یا این حکومت را با همین شرایط میخواهند و شمار مخالفین بسیار پایین است .
      2 - یا فهم و درکشان در همین حد است که به همان نسبت هم چوبش را میخورند .

من با یکی صحبت میکردم توی بالاترین ، طرف میگفت اگر در انتخابات شرکت نکنیم بعدش که تقلب شد !!!! نمیتونیم بیایم بگیم رایمون کو وقتی درک و فهم کسی در همین حد است جمهوری اسلامی از سرش هم زیاد است . بخش بسیار بزرگی و شاید تمام این فشارهای اقتصادی و بین المللی فعلی هم به خاطر انفعال جامعه ایرانی در قبال عملکرد حکومت است .

همان طور که میبینید هر چه جامعه فرهیخته تر و فهمیده تر باشد حکومتش هم به همان نسبت وضعیت بهتری دارد ، جمهوری اسلامی و تداومش هم نشان از میزان فرهیختگی ملت ایران دارد - به هر حال این حکومت برخواسته از همین جامعه است دیگر ! از فضا که نیامده .
      اولا هیچ مشخص نیست که شرکت در انتخابات تصمیمی باشد اشتباه، بار اثبات آن هنوز بر دوش شماست. خاصه آنکه جمهوری اسلامی بارها اثبات کرده که مطلقا غیرقابل پیشبینی‌ست و احتمال پدید آوردن تغییر، هرچند اندک، همواره وجود دارد. مگر اینکه ادعا بکنید تفاوتی میان خاتمی و احمدی‌نژاد وجود نداشته که در آنصورت بحثی با هم نداریم. ثانیا قربانی سیستمی ددمنش و سرکوبگر و فاشیستی شدن نشانه‌ی هیچ چیز نیست بجز وحشی بودن آن سیستم و بی‌پناهی مردمی که قربانی آن می‌شوند، روسهای گولاک احمق و نادان و بی‌خرد نبودند که قربانی دستگاه ترور استالینی می‌شدند، مردم ایران هم اگر چوب می‌خورند و گلوله و توسری بخاطر «حماقت» و «لیاقت» آنها نیست. ثالثا این از خودبیزاری مبتنی بر تحقیر مردم ایران بخاطر «تداوم ج.ا» از قلب اروپا کمی خنده‌دار است و برای من چیزی بجز درگیر کردن عواطف در یک بحث منطقی نیست.

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Russell (05-04-2013),sonixax (05-04-2013)

مدیر تالار
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها
      اولا هیچ مشخص نیست که شرکت در انتخابات تصمیمی باشد اشتباه، بار اثبات آن هنوز بر دوش شماست. خاصه آنکه جمهوری اسلامی بارها اثبات کرده که مطلقا غیرقابل پیشبینی‌ست و احتمال پدید آوردن تغییر، هرچند اندک، همواره وجود دارد. مگر اینکه ادعا بکنید تفاوتی میان خاتمی و احمدی‌نژاد وجود نداشته که در آنصورت بحثی با هم نداریم. ثانیا قربانی سیستمی ددمنش و سرکوبگر و فاشیستی شدن نشانه‌ی هیچ چیز نیست بجز وحشی بودن آن سیستم و بی‌پناهی مردمی که قربانی آن می‌شوند، روسهای گولاک احمق و نادان و بی‌خرد نبودند که قربانی دستگاه ترور استالینی می‌شدند، مردم ایران هم اگر چوب می‌خورند و گلوله و توسری بخاطر «حماقت» و «لیاقت» آنها نیست. ثالثا این از خودبیزاری مبتنی بر تحقیر مردم ایران بخاطر «تداوم ج.ا» از قلب اروپا کمی خنده‌دار است و برای من چیزی بجز درگیر کردن عواطف در یک بحث منطقی نیست.
      امیر جان من که در اروپا متولد نشده ام ! تقریبن تمام عمرم را در جمهوری اسلامی سپری کرده ام به خصوص نیمه نخست ریاست جمهوری این بوزینه ی آخری !
      در مورد شرکت در انتخابات و اشتباه بودنش نیازی نمیبینم بخواهم با زیاده نویسی در باره اش توضیح دهم و اثباتش کنم ! همینکه شرکت در انتخابات وضع را به این سو کشانده خودش نشان از اشتباه بودنش دارد . دست کم میشود برای یک بار هم که شده در این سریک انتخاباتی شرکت نکرد و نتیجه را دید ! به عکس اینجاست که موافقین شرکت در انتخابات باید ثابت کنند چگونه چیزی که آزموده نشده راه خوبی نیست !

در مورد شوروی هم مردمی که تحت آن سیستم زندگی میکردند حتا 1% از رفتار ایرانیان رو از خود بروز ندادند ! کدام مخالف حکومت کمونیستی گفت من بروم رای بدهم که دانشگاه راهم بدهند ؟ رفتند و علیهش مبارزه کردند و یا تبعید شدند و یا زندانی و شکنجه و ... دست آخر هم یک تیپا زدند به ما تحت حکومت کمونیستی . مردم ما ولی دارند با این سیستم و نظام مماشات میکنند و ابراز مخالفتشان فقط ظاهریست ولی وقتی پای منافع شخصی میرسد حتا حاضر نیستند در یک اعتراض مدنی ی بی هزینه قدم بردارند !!!

اشتباه است اگر فراموش کنیم مردم ایران علیه چه سیستمی شورش کردند !!!! و بعد از آن چه سیستمی را بر سر کار آوردند !!!!!! گذر از دیکتاتوری به دیکتاتوری ای وحشی و مذهبی آن هم به صورت انقلاب و با رای اکثریت به نظر شما نشان از فهم و درک والای مردم ایران دارد ؟

من هر وقت سخنرانی های خمینی ، وعده هایش و رفتار شورشیان 57 را که میبینم بیش از پیش به بیخردی اکثریت جامعه ی ایرانی در آن سالها پی میبرم و وقتی سخنان مدافعین جمهوری اسلامی و یا طرفداران اسهالات و ... را که میشنوم به این نتیجه میرسم که این بی خردی دست کم در آن قشر که گویا شمارشان بیش از 50% جامعه است کماکان به قوت خود باقیست .

آنهایی که بهره ای از خرد برده اند یا از جامعه رانده میشوند ، یا درون سیستم از بین میروند یا کشور را ترک میکنند .

من بیشتر دوست دارم واقع بین باشم تا اینکه رویایی فکر کنم . به نظر من انسانی که میداند اگر دو سر سیم لخت حاوی جریان را بدون محافظ بگیرد برق وی را میگیرد و این کار را بکند از نظر مغزی مشکل دارد !!!!

مردمی هم که میدانند جمهوری اسلامی تره هم برای رایشان خرد نمیکند و همه را یکجا به زباله دانی میریزد در صورتی که در انتخابات شرکت کنند مشکل مغزی دارند . حداقلش این است که این مردم و جامعه باید راه خود را از حکومت جدا کند .

برده ای که برای سیستم برده داری ارزش قایل است و به بقایش کمک میکند لیاقتش همان برده بودن است .
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

4. 2 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (05-06-2013),Ouroboros (05-04-2013)

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      آغازگر جُستار
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      امیر جان من که در اروپا متولد نشده ام ! تقریبن تمام عمرم را در جمهوری اسلامی سپری کرده ام به خصوص نیمه نخست ریاست جمهوری این بوزینه ی آخری !
      در مورد شرکت در انتخابات و اشتباه بودنش نیازی نمیبینم بخواهم با زیاده نویسی در باره اش توضیح دهم و اثباتش کنم ! همینکه شرکت در انتخابات وضع را به این سو کشانده خودش نشان از اشتباه بودنش دارد . دست کم میشود برای یک بار هم که شده در این سریک انتخاباتی شرکت نکرد و نتیجه را دید ! به عکس اینجاست که موافقین شرکت در انتخابات باید ثابت کنند چگونه چیزی که آزموده نشده راه خوبی نیست !
      Debatable. احمدی‌نژاد محصول تحریم انتخابات سال ۸۴ توسط بخش بزرگی از مردم به دعوت اپوزیسیون ج.ا بود و کمترین میزان مشارکت مردمی در طول تاریخ ایران را داشت، پس این وضع نتیجه‌ی تحریم است نه مشارکت(البته این وضع نتیجه‌ی خیلی چیزهای دیگر است، فقط خواستم نشان بدهم با این روش چه‌ها که نمی‌شود گفت).

در مورد شوروی هم مردمی که تحت آن سیستم زندگی میکردند حتا 1% از رفتار ایرانیان رو از خود بروز ندادند ! کدام مخالف حکومت کمونیستی گفت من بروم رای بدهم که دانشگاه راهم بدهند ؟ رفتند و علیهش مبارزه کردند و یا تبعید شدند و یا زندانی و شکنجه و ... دست آخر هم یک تیپا زدند به ما تحت حکومت کمونیستی . مردم ما ولی دارند با این سیستم و نظام مماشات میکنند و ابراز مخالفتشان فقط ظاهریست ولی وقتی پای منافع شخصی میرسد حتا حاضر نیستند در یک اعتراض مدنی ی بی هزینه قدم بردارند !!!

اشتباه است اگر فراموش کنیم مردم ایران علیه چه سیستمی شورش کردند !!!! و بعد از آن چه سیستمی را بر سر کار آوردند !!!!!! گذر از دیکتاتوری به دیکتاتوری ای وحشی و مذهبی آن هم به صورت انقلاب و با رای اکثریت به نظر شما نشان از فهم و درک والای مردم ایران دارد ؟

من هر وقت سخنرانی های خمینی ، وعده هایش و رفتار شورشیان 57 را که میبینم بیش از پیش به بیخردی اکثریت جامعه ی ایرانی در آن سالها پی میبرم و وقتی سخنان مدافعین جمهوری اسلامی و یا طرفداران اسهالات و ... را که میشنوم به این نتیجه میرسم که این بی خردی دست کم در آن قشر که گویا شمارشان بیش از 50% جامعه است کماکان به قوت خود باقیست .
      من اینها را می‌نویسم به پای شوخی، اگرنه چطور چهار میلیون نفر در خیابانهای تهران (و پی ریزی یکی از بالغ‌ترین انواع اعتراض مسالمت‌آمیز در جهان کنونی را) که با سرکوب خونین دولت هار فاشیستی مواجه شد را می‌توان اینگونه نادیده گرفت و درباره‌ی عدم آمادگی مردم ایران برای براه انداختن یک جنبش مدنی چیزی نوشت؟ مردم ایران برپاد یک دیکتاتوری فاسد شورش کردند و آدم منصف با مطالعه‌ی تاریخ آن دوران می‌بیند هیچ راهی برای شناسایی آخوند به عنوان عنصر ارتجاعی و آدم‌خواری که بعدتر به آن بدل شد وجود نداشت و از ۵۷ تا ۶۷ صدها هزار نفر اعدام و شکنجه و زندانی شدند تا نظام مستقر شد، و اینگونه نبود که مردم انقلاب بکنند، مملکت را بدهند دست خمینی و بروند پی کارشان، قطره‌قطره خونشان را دادند و قدم‌ به قدم با پیشروی دستگاه حاکم مقابله کردند. اینکه زورشان نرسید و شکست خوردند چنانکه گفتیم هیچ معنایی ندارد و «زور» تغییری در شایستگی و حق و ... کسی بوجود نمی‌آورد. من اتفاقا وقتی بریده‌های روزنامه‌هایی همچون آیندگان و کیهان را در آن دوران می‌خوانم از میزان بلوغ و شعور سیاسی مردم انقلابی بهت‌زده می‌شوم، و اینکه تنها دلیل پیروزی و غلبه‌ی ج.ا از آغاز زور بود نه مشروعیت مردمی.

من بیشتر دوست دارم واقع بین باشم تا اینکه رویایی فکر کنم . به نظر من انسانی که میداند اگر دو سر سیم لخت حاوی جریان را بدون محافظ بگیرد برق وی را میگیرد و این کار را بکند از نظر مغزی مشکل دارد !!!!
      شما ناراحت و خشمگین هستید و حق هم دارید، ولی وضع کنونی خیلی کمتر از آنچه تصور می‌کنید تقصیر مردم ایران است و نقش آنها در بوجود آمدن و برقرار ماندن شرایط کنونی خیلی حقیرتر از آنچه مطرح شده. چنانکه گفتیم همچو یقینی درباره‌ی بی‌اثر بودن مشارکت در انتخابات نمی‌تواند بنیان عقلانی داشته باشد، نظام مقدس در شرایطی‌ست بسیار درهم‌تنیده و بحرانی(و من حتی تلاش نمی‌کنم که ادعا بکنم از پیچیدگی‌های بی‌شماری که امروز در آن پدید آمده ذره‌ای سر در می‌آورم و از باندهای گوناگونی که برای رسیدن به قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند چیزی می‌دانم)، و اصلا بعید نیست که تن به نوعی اصلاحات بدهد که شاید حتی از آنچه خاتمی بدست آورد(و هزار برابر بهتر از آن وضعی بود که ایرانیان امروز به آن دچار شده‌اند)هم بهتر باشد، شاید هم اصلا اینگونه نشود و مردم دوباره طبق معمول بازی بخورند، شاید هم اصلا سایه‌ی شوم حمله‌ی نظامی به واقعیتی سرد بدل بشود و نه ایرانی بماند نه جمهوری اسلامی... در هر کدام از این موارد و دیگر موارد محتملی که هستند، وظیفه‌ی ما اینست که بجای آیه‌ی یاس و تشویق به ناممکن و تحقیر بی‌مورد ملت ایران آنچه به نظرمان بهترین مسیر جهت برون‌رفت از موقعیت کنونی می‌رسد را مطرح بکنیم و به بحث بگذاریم.

6. 4 کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (05-06-2013),Russell (05-05-2013),Soheil (05-04-2013),sonixax (05-05-2013)

مدیر تالار
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      Debatable. احمدی‌نژاد محصول تحریم انتخابات سال ۸۴ توسط بخش بزرگی از مردم به دعوت اپوزیسیون ج.ا بود و کمترین میزان مشارکت مردمی در طول تاریخ ایران را داشت، پس این وضع نتیجه‌ی تحریم است نه مشارکت(البته این وضع نتیجه‌ی خیلی چیزهای دیگر است، فقط خواستم نشان بدهم با این روش چه‌ها که نمی‌شود گفت).
      این یک باور عامیانه است که حکومت در زبان مردم انداخته ! همین احمدی نژاد حاصل مشارکت حداکثری مردم در انتخابات 88 مگر نبود ؟ مثلن فکر میکنید اگر در سال 84 اکثریت شرکت میکردند شخص دیگری انتخاب میشد ؟
      حاکمیت ثابت کرده هر کسی را که بخواهد به قدرت میرساند و رای مردم پشمک است .
      من نمیدانم شما در آن دوران ایران بودید یا خیر ! ولی اگر میبودید حتمن به یاد دارید که هر کسی را که میدیدید میگفت به احمدی نژاد رای ندهی ها ! به رفسنجانی رای بدهید . همه هم در پاسخ میگفتند مگر دیوانه ایم به مموتی رای بدهیم .
      بعد هم که این آقا منتصب شد گفتند که مگه همه ی ایران شهرهای بزرگه ! احمدی نژاد از توی دهاتها رای آورده .

من اینها را می‌نویسم به پای شوخی، اگرنه چطور چهار میلیون نفر در خیابانهای تهران (و پی ریزی یکی از بالغ‌ترین انواع اعتراض مسالمت‌آمیز در جهان کنونی را) که با سرکوب خونین دولت هار فاشیستی مواجه شد را می‌توان اینگونه نادیده گرفت و درباره‌ی عدم آمادگی مردم ایران برای براه انداختن یک جنبش مدنی چیزی نوشت؟
      شما بگویید 4 میلیون ، من میگویم 40 میلیون ! اینها اعتراضشان به این بود که رایشان کو ! نه خود حکومت . یعنی با اصل حکومت مخالفتی نداشتند .

مردم ایران برپاد یک دیکتاتوری فاسد شورش کردند و آدم منصف با مطالعه‌ی تاریخ آن دوران می‌بیند هیچ راهی برای شناسایی آخوند به عنوان عنصر ارتجاعی و آدم‌خواری که بعدتر به آن بدل شد وجود نداشت و از ۵۷ تا ۶۷ صدها هزار نفر اعدام و شکنجه و زندانی شدند تا نظام مستقر شد، و اینگونه نبود که مردم انقلاب بکنند، مملکت را بدهند دست خمینی و بروند پی کارشان، قطره‌قطره خونشان را دادند و قدم‌ به قدم با پیشروی دستگاه حاکم مقابله کردند. اینکه زورشان نرسید و شکست خوردند چنانکه گفتیم هیچ معنایی ندارد و «زور» تغییری در شایستگی و حق و ... کسی بوجود نمی‌آورد. من اتفاقا وقتی بریده‌های روزنامه‌هایی همچون آیندگان و کیهان را در آن دوران می‌خوانم از میزان بلوغ و شعور سیاسی مردم انقلابی بهت‌زده می‌شوم، و اینکه تنها دلیل پیروزی و غلبه‌ی ج.ا از آغاز زور بود نه مشروعیت مردمی.
      این حرف درست نیست ! اتفاقن خیلی هم راه وجود داشته که مردم آخوند و خمینی را بشناسند ! خمینی یک کتاب دارد به نام "جمهوری اسلامی" قبل از انقلاب آن را نوشته و همه این کثافت فعلی را درش به تصویر کشیده .
      بعد زور مردم به که نرسید ؟ به خمینی ؟ مگر خمینی که بود ؟ مگر نه اینکه خمینی قدرتش را از جانب طرفدارانش به دست آورده بود ؟ مگر نه اینکه حتا توده ای های آن زمان از مردم برای پشتیبانی خمینی دعوت میکردند ؟
      کدام بلوغ و شعور سیاسی امیر جان ؟ شعور سیاسی مردمی که فهم نداشتند شعار آب و برق مجانی دروغ است ؟

کی گفته جمهوری اسلامی از اولش با زور بوده ؟ نکنه 97% با زور رفتند پای صندوقهای رای و به جمهوری اسلامی آری گفتند ؟ جمهوری اسلامی از اولش بر روی دروغ و فریب بنا شده بود .

شما ناراحت و خشمگین هستید و حق هم دارید، ولی وضع کنونی خیلی کمتر از آنچه تصور می‌کنید تقصیر مردم ایران است و نقش آنها در بوجود آمدن و برقرار ماندن شرایط کنونی خیلی حقیرتر از آنچه مطرح شده.
      من نمیگم تقصیر مردمه ، من میگم برتری دادن منافع شخصی به منافع جمعی کار را به اینجا کشانده . تا زمانی که افراد برای کسب امتیاز از جانب حکومت در انتخابات شرکت میکنند یا به هر شکل دیگر به این سیستم مشروعیت میبخشند وضع همین است .

چنانکه گفتیم همچو یقینی درباره‌ی بی‌اثر بودن مشارکت در انتخابات نمی‌تواند بنیان عقلانی داشته باشد
      ارزش دست کم یک بار امتحان کردن را که دارد ! ندارد ؟

نظام مقدس در شرایطی‌ست بسیار درهم‌تنیده و بحرانی(و من حتی تلاش نمی‌کنم که ادعا بکنم از پیچیدگی‌های بی‌شماری که امروز در آن پدید آمده ذره‌ای سر در می‌آورم و از باندهای گوناگونی که برای رسیدن به قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند چیزی می‌دانم)، و اصلا بعید نیست که تن به نوعی اصلاحات بدهد که شاید حتی از آنچه خاتمی بدست آورد(و هزار برابر بهتر از آن وضعی بود که ایرانیان امروز به آن دچار شده‌اند)هم بهتر باشد، شاید هم اصلا اینگونه نشود و مردم دوباره طبق معمول بازی بخورند، شاید هم اصلا سایه‌ی شوم حمله‌ی نظامی به واقعیتی سرد بدل بشود و نه ایرانی بماند نه جمهوری اسلامی... در هر کدام از این موارد و دیگر موارد محتملی که هستند، وظیفه‌ی ما اینست که بجای آیه‌ی یاس و تشویق به ناممکن و تحقیر بی‌مورد ملت ایران آنچه به نظرمان بهترین مسیر جهت برون‌رفت از موقعیت کنونی می‌رسد را مطرح بکنیم و به بحث بگذاریم.
      جمهوری اسلامی زایده ی بحران است و بدون بحران دوام نمیِآورد .

رسیدن به شرایط مطلوب تر هم نیازمند پرداخت هزینه است . بدون هزینه دادن هیچ چیزی تغییر نمیکند . پس دست آخر یا مردم ایران یک هزینه ای را پرداخت میکنند و از شر این سیستم خلاص میشوند . یا در دراز مدت هزینه ای بس سنگین تر که چه بسا حمله نظامی پس از یک دوره قحطی و مرگ و میر و ... باشد را متقبل میشوند - مثل عراق ، مثل افغانستان مثل خیلی جاهای دیگر .

شرکت در انتخابات این نظام هم چیزی جز سنگین تر شدن تحریمهایی که مردم را نشانه میروند در بر نخواهد داشت - این خط و این نشان .
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

8. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (05-06-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •