اوایل انجمن یک گروه پانترک به اینجا حمله کرده بودند، حالا هم عاشقان سینه چاک هیتلر ، عجب ملتی داریم ما واقعا!![]()
اوایل انجمن یک گروه پانترک به اینجا حمله کرده بودند، حالا هم عاشقان سینه چاک هیتلر ، عجب ملتی داریم ما واقعا!![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
راستش من نمیدونم چطور میشه نسبت به حزب نازی و در صدر اون هیتلر رو با وجود چنین چیزهایی خنثی بود،چه برسه به دوست داشتن!
Nazi Propaganda Against the Disabled: story, pictures and information - Fold3.com
نکته:البته یک بخشش از همه جالب تره و ممکنه دوستان رو یاد چیزی بندازه:
With the law’s passage the Third Reich also stepped up its propaganda against people with disabilities, regularly labeling them “life unworthy of life” or “useless eaters” and highlighting their burden upon society.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Mehrbod (04-24-2013),Nevermore (04-24-2013),Soheil (04-24-2013),sonixax (04-24-2013),Theodor Herzl (04-24-2013)
در دوران قبل احمدینژاد ، من حتی یادم هست در دورهٔ رفسنجانی تلوزیون رژیم یک سری برنامه به ضّد نازیها میگذاشت ، سریال ارتش سری هم که حتما یادتون هست چقدر محبوب بود ، از زمان اومدن احمدینژاد و این انکار هولوکاست یک trend طرفداری از نازیها در ایران شروع شد که متاسفانه نتیجه اش رو هم الان میبینیم.
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (04-24-2013),undead_knight (04-24-2013)
منرا که یاد این چند نفر فمینیست اشتباهی انداخت !!
Men are finished
دیگر چیزی که یاد من انداخت مهمل بودن کل اخلاق کانتی و خوبیهایِ فایدهگرایی بود :))
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
آری در بحثهایِ ما پیرامون اخلاق معلوم شد ایراد در زار زدن وضع دانش یکسریست،ولی رشته را اشتباه گرفتی چرا که اتفاقا ایراد در نداشتن دانش درباره اخلاق و معرفتشناسی و اشتباه گرفتن حوزه اخلاق با ریاضیست !!
آن عده فکر میکنند این سخنان که میگویند را خودشان بتازگی کشف کردهاند و فلسفه اخلاق بکل کشک است،برای همین سر بحثهایِ اخلاقشناسی بجای گفتگو ،یا حمله شخصی میکنند یا جک تعریف میکنند.
بعد هم که بعلت شوت زدن در مطلب و تعصب و بعد از 100 بار توضیح ما ولشان میکنیم بحال خودشان و جوابشان را دیگر نمیدهیم فکر میکنند علتش بیسوادی ما در ریاضیست !!
البته این مساله و پاسخ من کاملا به بحث مابین و من و آندد گرامی بر میگردد،شما موقع حمله به استالین تشیف بیاورید برای دفاع اینجا جایش نیست![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
ببخشایید که شما میخواهید اخلاقیات را تنها از کانت و از نوشتههایِ کتابهایِ چاپ شده بجویید, من ولی خردگرا هستم و اخلاقیات را در فرنودسار میجویم (:
آری, اصولا شما پاسخ بدهید پاسخ کوبنده دادهاید, پاسخ ندهید دیگری ارزش اش را نداشته و همیشه حق با شماست (:نوشته اصلی از سوی Russell
پاسخهایِ ما به هر روی بزیبایی و بفرنود ناب داده شدهاند: اخلاق چیست؟ - برگ 21
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-24-2013)
sonixax (04-24-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)