گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها
خوراک فرگشتیک بر پایه این نگرا پرداخته شده است که ژن آدمی زمان بسیار بیشتری برای سودبری و سازگاری (adaptation) با گونه‌هایی از
ماده‌های خوراکی در برابر دیگر خوراک مدرینیزه و امروزین داشته و در هوده، خوردن این دسته از خوراک‌ها سودمندی بالاتری در بهزیست آدمی دارند.

هرم خوراکی که از سال 2005 به اینور در آمریکا آگاشته شده:


برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: diet_042005.gif
دیدن: 313
حجم: 66.1 کیلو بایت


همچنان که می‌توان دید، درسد‌های خوراک پیشنهادی اینچنینند:

  • غلات (غلات؛ گندم، ذرت، ارزن، جو، برنج)؛ نزدیک به 28 درسد
  • سبزی‌ها (سبزیجات)؛ نزدیک به 18 درسد
  • میوه‌ها؛ نزدیک به 19 درسد
  • روغن‌ها؛ نزدیک به 2 درسد
  • شیر؛ نزدیک به 26 درسد
  • گوشت و دانگی‌ها (حبوبات)؛ نزدیک به 10 درسد



به این خواهیم پرداخت که آیا این هرم خوراکی براستی برای آدم سودمند است یا خیر.
آیا آزمایش های علمی هم در این مورد انجام شده یا فقط یک فرضیه فرگشتیک هست؟!
من شدیدا به اینجور چیزها بدبینم چون نمونه های دانش نمایی زیادی در این مورد دیدم:)