گویا فراموش کرده اید که
خود شما بودید که با آغاز این جستار مخالفت کردید حال توقع پاسخگویی به جستاری را دارید که خودتان مخالفش بودید ؟! ، و هر آنچه باید گفته میشد در همان جستار گفته شد و تکرار مکررات چیزی را تغییر نمیدهد .
به هر حال بنده این بحث رو نه در اینجا و نه در آنجا با شما ادامه نمیدهم چون کم کم داره به سمتی میره که احترام متقابل داره از بین میره دوست ندارم رابطم در این سایت با دوستان و کسانی که با من مشترکات فکری دارند شکراب بشود ، از طرفی فکر میکنم بحث بنده و شما در آنجا نتیجه ی لازم را داده است و آن چیزی که من نتیجه گرفتم این بود :
هنوز به صورت قطعی نمیتوان گفت ساختار مغزی زنان و مردان با هم تفاوت های بنیادین دارند (مظورم تفاوتهایی به جز تفاوت در غدد هورمونی هست) و این تفاوت ها دلیل اصلی تفاوت در شیوه فکری بین زن مرد است و عین همین داستان در مورد جامعه و آن چیزی که از طرف جامعه باعث تغییر رفتار میشود هم صادق است .
و از آنجایی که نه من زیست شناس و دانشمند هستم و نه شما و تمام دانسته هایمان از ریفرنس های مختلف از این طرف و آن طرف است و دانشمندان راستین هم در این زمینه با هم اختلاف نظر دارند ، بهتر است تا حاصل شدن نتیجه قطعی و یک دستی و نتیجه گیری واحد و اتفاق نظر در این باره بین تمام دانشمندان صبر کنیم