دراین مورد حاضرم با شما مناظره کنم اما کمی زمان میخواهم ویکسری شرایط.ماجرای اسرائیل و فلسطین - کدام طرف بر حق است؟
- چهارچوب مناظره را مشخص کنید
- اندکی از تحصیلات وسطح سواد علمی خودتان بگویید
- واینکه شما چرا باید اصلا طرفدار اسرائیل باشید
دراین مورد حاضرم با شما مناظره کنم اما کمی زمان میخواهم ویکسری شرایط.ماجرای اسرائیل و فلسطین - کدام طرف بر حق است؟
- چهارچوب مناظره را مشخص کنید
- اندکی از تحصیلات وسطح سواد علمی خودتان بگویید
- واینکه شما چرا باید اصلا طرفدار اسرائیل باشید
اسلام برای ایران وایران برای اسلام لا اکراه فی الدین:درکار دین اجباری نیست.
دوست گرامی شرایط و قوانین مناظره در این جستار نوشته شده است ، شما باید در ابتدا ۵۰ پست داشته باشید تا بتوانید پیشنهاد مناظره بدهید ، البته با رای دادن کاربران میتوان این قانون bypass شود. من نمیدانم شما که هستید ، پیشنهاد میکنم یک مدتی فعالیّت بکنید اینجا تا من با شما کمی آشنا بشوم،
"A Land without a People for a People without a Land"
مهربد و میلاد فکر کنم میتوانند در موضوع کمونیسم مناظره کنند!![]()
من نه با کمونیسم حال میکنم و نه میخوام در باره اش بحث کنم![]()
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (01-12-2013),Robert (02-06-2014),SAMKING (01-12-2013),Theodor Herzl (01-12-2013)
من اصولاً پادشاهی یا جمهوری یا هر نوع حکومت دیگری در آینده بعد از جمهوری اسلامی اهمیتی برایم ندارد! آیا از طرفداران جمهوری و پادشاهی کسانی هستند که حاضر به مناظره باشند؟![]()
اقای دیوید هیوم من حاضرم با شما درباره اثبات خدا توی تاپیکه مربوطه بحث کنم!!!
فعلن دوتا برهان رو اونجا اوردم که علی الحساب به اون ها جواب بدین![]()
عجب! نمی تونید جواب بدید از زیر پاسخ داد در میریدشما چیزی حالیت نیست گرامی ، از خود سخنی برای گفتن ندارید و همش از جاهای دیگر کپی میکنید ، استدلالهای شما هم در اندازه دبستان است ، دیگر هیچ خداباوری نیز از آنها استفاده نمیکند ، در ضمن ۵۰ تا پست نیز ندارید!
اگه استدلال های من در حد دبستان است چرا نمی تونید بهشون پاسخ بدید؟؟؟؟
SAMKING (01-15-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)