کماکان سخن شما مغلطه آلوده کردن سرچشمه است ! چرا که مدعی هستید چون لینک از Press TV است پس بی ارزش است !
هنوز هم میگویم !
شما سخنان من را اگر با دقت میخواندید و انقدر چاشنی لودگی به بحث اضافه نمیفرمودید میدیدید که من از ابتدا هم گفته ام چماق آمریکا بالای سر هر کسی که بمب هسته ای ندارد هست . اگر آن کشور دوست و متحد باشد پس از دستیابی شامل تحریم و ... نمیشود و اگر نباشد میشود کره شمالی .
درست همین فشارها امروزه بر سر آلمان ، ژاپن و ... هم هست . (شما چماق را فقط در تو سری میدانید مشکل شماست جانم) . ولی اگر همین کشورها اعلام کنند سلاح هسته ای دارند آمریکا زیر سیبیلی رد میکند .
در مورد F-16 هم جناب شوالیه مدعی شده بودند که اگر یک سلاحی از شکل غیر متعارفش در بیاد و متعارف بشه هم احتمال استفاده ازش زیاد میشه و هم اینکه ممکنه بیوفته دست تروریستها ! من هم گفتم این همه سلاح متعارف داریم که دست تروریستها هم نیوفتاده . منتها چون شما مشغول هر و کر بودید نخوانده اید یا فهم نکرده اید .
باقی سخنانتان هم که پوچ است و نیازی نمیبینم بهشان پاسخی بدهم . مهملاتی از جمله اینکه سلاح اتمی مال تروریستهاست ولی آمریکا که بیشترین تعداد سلاح هسته ای را دارد تروریست نیست !!!
پ.ن : راستی شما چیزی در مورد اشتراک گذاری سلاح های هسته ای نشان ندادید ! خود ما بودیم که نشان دادیم و این همان بخشی از چماق آمریکا برای جلوگیری از تولید سلاح هسته ای توسط این کشورهاست ، منتظر لودگی های بعدی هستیم .