• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش نتیجه های نگرسنجی ها: دستیابی ج.ا. یا ایرانِ فردا به جنگافزار هسته‌ای؟

رأی دهندگان
    13. شما نمی توانید در این نگرسنجی رای دهید.
    • خیر

7 53.85%
    • آری

6 46.15%
    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 272

جُستار: ایران و بمب اتمی

Hybrid View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      از ایشان 15,276 بار در 5,851 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی SAMKING نمایش پست ها
      1.در یک سخنگاه هر کاربر میتواند نگر یا سخن خود را با گفت آورد از سایرین بنویسد.
      2.گفت آورد کردن از پیک شما چیز ویژه ای نیست از خیلی ها گفت آورد کردم.
      3.من شما را نادیده نمیگیرم چرا که در این میان یک از ما درستتر میگوید و چون خوشبختانه یا بدبختانه در یک سیاره به سر میبریم، ممکن است در آینده اندیشه نادرست یکی از ما به دیگری آسیب بزند، از این رو به شما هم پیشنهاد میکنم به جای فرار کردن در پایور کردن نگرش خود تلاش کنید تا به فربود برسیم.
      خوب دیگر،همین دو پست کفایت میکند،تهمت و سخنان غلط در پستهات مانند همیشه بطور هندسی بالا میرود و یک جمله صحیح برای نمونه در پست آخرت پیدا نمیشود واقعا و من نه وقت ندارم نه علاقه برای آموزش به یک کودک لجباز.من این نادیده گرفتن را گفتم که بدانی چون پرسیده بودی وگرنه برای من مهم نیست جه میکنی بنابراین بهتر است از حواله گریه و نصیحت برای ما دست برداری (البته میل خودت است باز ولی ما از آنجا که دنبال کشتار جمعی و اخلاقی خواندن آزمایش اتمی روی غیرنظامیان و ضدیت با حقوق بشر و اینها نیستیم در همان راستا اینجا یکی از مفاد حقوق بشر که همان آزادی بیان است را پاس میداریم ).

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (12-18-2012),sonixax (12-18-2012)

سخنور یکم
      Level completed: 38%, Points required for next Level: 623
      Overall activity: 99.0%
      دستاوردها:
      خنک آن روز که...

خجالتی

SAMKING آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      جُستارها
      10
      امتیازها
      22,727
      رنک
      93
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,926
      از ایشان 2,157 بار در 703 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Russell نمایش پست ها
      خوب دیگر،همین دو پست کفایت میکند،تهمت و سخنان غلط در پستهات مانند همیشه بطور هندسی بالا میرود و یک جمله صحیح برای نمونه در پست آخرت پیدا نمیشود واقعا و من نه وقت ندارم نه علاقه برای آموزش به یک کودک لجباز.من این نادیده گرفتن را گفتم که بدانی چون پرسیده بودی وگرنه برای من مهم نیست جه میکنی بنابراین بهتر است از حواله گریه و نصیحت برای ما دست برداری (البته میل خودت است باز ولی ما از آنجا که دنبال کشتار جمعی و اخلاقی خواندن آزمایش اتمی روی غیرنظامیان و ضدیت با حقوق بشر و اینها نیستیم در همان راستا اینجا یکی از مفاد حقوق بشر که همان آزادی بیان است را پاس میداریم ).
      چی شد پس؟ باز الفرار؟؟
      1.یک نمونه بیاور که من به شما تهمت زده باشم(هر چند شما مرا چاقو کش، بربر، فاشیست و... خوندید که من باید از شما گله کنم نه شما از من، دست پیش گرفتید که پس نیافتید؟)

2.من کودک نیستم گرامی، ولی هتا یک کودک هم میتواند سخن درستی بگوید و درست گفتن تنها ویژه بزرگسالان نیست.
      این پیشفرض نادرست ذهن شماست!

3.شما معیار سنجش سخن درست نیستید و سخنان من اگر مخالف نگرش شماست این بر چم نادرست بودن آنها نیست.
      باز هم این پیامد پیشفرض نادرست ذهنتان است که گمان بردید تنها در این گیتی خودتان درست میگویید و بس!!

4.از رفتارتان پیداست که از این آزادی بیان و نگرش مخالف رنج میبرید.
      شاید پشتیبانیتان از "حقوق بشر" موهوم هم دروغی باشد که به خود و دیگران میگویید.
      --------------
      نکته پایانی:
      من و شما هر دو انسانیم در فضای مجازی داریم گفتگو میکنیم
      شما هتا طاقت تحمل یک گفتگو در صلح رو هم ندارید و با نگرش مخالفتون اینگونه بدوی برخورد میکنید
      بعد میخواید که از حقوق بشر و صلح و "جهان بی سلاح اتمی" و... برای گل و بلبل کردن جهان صحبت کنید؟
      مگه مجبوری خب؟
      مگه شله زردِ نذری هست که میخوای همش بزنی حاجت بگیری، برو برس به یه کار دیگه، نه خودتو ناراحت کن نه دیگران.

4. 2 کاربر برای این پست سودمند از SAMKING گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (12-18-2012),sonixax (12-18-2012)

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      از ایشان 15,276 بار در 5,851 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      چی شد پس؟ باز الفرار؟؟
      آری

من و شما هر دو انسانیم در فضای مجازی داریم گفتگو میکنیم
      شما هتا طاقت تحمل یک گفتگو در صلح رو هم ندارید و با نگرش مخالفتون اینگونه بدوی برخورد میکنید
      من با همه تقریبا بحث میکنم،مثلا با ایران بانوی گرامی که مخالفت نظر در همین تاپیک از زمین تا آسمان است یا حتی با مسلمانان ارزشی هم اکثرا وارد بحث میشوم و حتی بحث با برخی از آنها را موثر هم میبینم و کلا بحث و دیالکتیک را بسیار دوست میدارم،مساله ارزش بحث کردن است که نداری،شما در رفتار کودکانه کم نظیر هستی و در لیست نادیده گرفتن ما بی رقیب این هم سخن نادرست دیگری از شما که نادانسته ادعای مفت فرمودید که ما همه را نادیده میگیریم.

.یک نمونه بیاور که من به شما تهمت زده باشم(هر چند شما مرا چاقو کش، بربر، فاشیست و... خوندید که من باید از شما گله کنم نه شما از من، دست پیش گرفتید که پس نیافتید؟)
      نمونه تهمت فقط در پست آخر:

.از رفتارتان پیداست که از این آزادی بیان و نگرش مخالف رنج میبرید.
      شاید پشتیبانیتان از "حقوق بشر" موهوم هم دروغی باشد که به خود و دیگران میگویید.
      باز هم این پیامد پیشفرض نادرست ذهنتان است که گمان بردید تنها در این گیتی خودتان درست میگویید و بس!!
      اینیکی را فقط جواب میدهم،کسی را هوادار چاقوکشی(مانند هواداری از آزمایش اتمی روی هزاران غیر نظامی)،یا هوادار بربریت (مانند ستیز با حقوق بشر) بودن با اینکه خود فرد در عمل چاقوکش باشد متفاوت است.در مورد فاشیست هم که اینکی را معنیش را نمیدانی وگرنه میدانستی که خودت هم با افکار یکسره فاشیستیت یک فاشیست هستی که علاوه بر هواداری از فاشیسم خودت هم در فاشیست هستی.
      پس دیدیم که بجای عذر خواهی از دروغ نسبت دادن بما در پست قبلی که اثبات هم کردیم مانند کودکان حرف جدید در دهان ما گذاشتی.پس برو با هم قد خودت بازی کن بچه جان،این پست را هم زدیم که کسانی که سایقه بقیه بچه بازی های شما را در گفتگوها نمیدانند یا ندیده اند آگاه باشند من از چه سخن میگویم

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

6. 2 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (12-18-2012),undead_knight (12-18-2012)

سخنور یکم
      Level completed: 38%, Points required for next Level: 623
      Overall activity: 99.0%
      دستاوردها:
      خنک آن روز که...

خجالتی

SAMKING آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      جُستارها
      10
      امتیازها
      22,727
      رنک
      93
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,926
      از ایشان 2,157 بار در 703 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      دوست من اینگونه پیش برود از جستار دور میشویم، ای کاش بجای پرداختن به همدیگر در زمینه این جستار سخن میگفتیم
      شاید این پراداختن به حاشیه بر آمده از ناتوانی در پایور کردنِ نگرشتان باشد (آگاه باشید که این تنها یک گرایند است و هومنان آن را "تهمت" نمیداننند!)

من با همه تقریبا بحث میکنم،مثلا با ایران بانوی گرامی که مخالفت نظر در همین تاپیک از زمین تا آسمان است یا حتی با مسلمانان ارزشی هم اکثرا وارد بحث میشوم و حتی بحث با برخی از آنها را موثر هم میبینم و کلا بحث و دیالکتیک را بسیار دوست میدارم،مساله ارزش بحث کردن است که نداری،شما در رفتار کودکانه کم نظیر هستی و در لیست نادیده گرفتن ما بی رقیب این هم سخن نادرست دیگری از شما که نادانسته ادعای مفت فرمودید که ما همه را نادیده میگیریم.
      بیگمان هشیار نبودید...
      نوشته مرا بنگرید:
      من و شما
      هر دو انسانیم در فضای مجازی داریم گفتگو میکنیم
      من به ویژه نمایان کردم که سخن من تنها به گفتگوی ما دو نفر، کرانمند شده.
      شما چگونه از این سخن، به این فرجام رسیدید که من گفته ام:
      "...این هم سخن نادرست دیگری از شما که نادانسته ادعای مفت فرمودید که ما همه را نادیده میگیریم."

اکنون جز این است که هوشیار نبودید، یا به گرایند بسیار کم، آگاهانه دروغ گفته اید؟

من کودک و نادان و کم دانش، ولی دوست دانشمند و بزرگسالِ من این کار شما را "مغلطه تعمیم ناروا" گویند.
      مغلطه تعمیم ناروا: تعمیم ناروا در واقع نوعی از استقرای ناقص است که با آن کسی از چند نمونه محدود یا غیرمتعارف، حکمی کلی صادر می‌کند؛ در حالی که آن نمونه‌ها کم یا نامتناسب هستند. نمونه: «در یکی از کشورهای اروپایی، روزنامه‌نگاری از یک سیاست‌مدار دربارهٔ میزان محبوبیت او پرسید. وی در پاسخ گفت: محبوبیت من در بین ملت از همهٔ رقیبانم بیشتر است؛ زیرا در یک نظرخواهی که به تازگی در این کارخانه به عمل آمده، ۶۸ درصد کارگران به من رأی داده‌اند وبقیهٔ آنان به دیگران»
      این یک نمونه برای نشان دادن بکار بردن "مغلطه" بوسیله شما و در کنار آن ناآگاهیتان از "مغلطه" کردنتان.
      "آن کس که نداند و نداند که نداند.....در جهل مرکب ابد الدهر بماند"

اینگونه هر جا که من یک گرایند را نمونه کردم و از "شاید" سخن گفتم شما آن را "تهمت" به خود میدانید و هر چه را که خود خواستید روشن و بیپرده و بیگرایند و 100 درسد به من بستید را تهمت نمیدانید، (که من خود یک بار آنها را با زبان پارسی رد کردم و باز آنها را بازنوشت میکنید، مانند همین تهمت فاشیست بودن یا بدنبال بربریت بودن که به رو شنی و 100 درسد به آنها اشاره کردید!! و میکنید.)
      تعجب من از این است که بجای این که من از شما گله مند باشم، وارونه شده و شما دست پیش را گرفته اید!!
      پس دیدیم که بجای عذر خواهی از دروغ نسبت دادن بما در پست قبلی که اثبات هم کردیم مانند کودکان حرف جدید در دهان ما گذاشتی.پس برو با هم قد خودت بازی کن بچه جان،این پست را هم زدیم که کسانی که سایقه بقیه بچه بازی های شما را در گفتگوها نمیدانند یا ندیده اند آگاه باشند من از چه سخن میگویم
      این مغلطه ها را هم فشرده در این دوخط بکار بسته بودید، که من میگویم ناآگاهانه بوده:
      مغالطه فضل فروشی...
      مغالطه مسموم کردن سرچشمه...
      مغالطه دورغ...
      مغالطه توسل به شخص...
      مغالطه توهین...

و مفهوم فاشیسم:
      معنای علمی واژه فاشیسم عبارت ست از نظام دیکتاتوری متکی به اعمال زور و ترور آشکار که توسط ارتجاعی ترین و متجاوز ترین محافل امپریالیستی مستقر می‌شود. فاشیسم از طرف سرمایه انحصاری پشتیبانی می‌شود و هدف آن حفظ نظام سرمایه داری ست، در هنگامی که حکومت به شیوه‌های متعارف امکان پذیر نباشد. حکومت فاشیستی کلیه حقوق و آزادی‌های دموکراتیک را در کشور از بین می‌برد و سیاست خود را معمولاً در لفافه‌ای از تئوری‌ها و تبلیغات مبتنی بر تعصب ملی و نژادی می‌پوشاند.
      من با آن مخالفم به روشنی و به زبان شیرین پارسی هم میگویم!
      ولی اگر همچنان پافشاری دارید که من فاشیست هستم و یا بربر و... نمیخواهم 100 درسد آن را دروغ یا تهمت بنامم، شاید هوشیار نیستید و ندانسته چنین میکنید.(مانند مغلطه کردنتان)

هر چند این را هم در نگر داشته باشید که فاشیست یا بربر یا لولو و هیولا بودن یا نبودن من، سخن شما یا دیگری را در مورد "داشتن یا نداشتن جنگافزار هسته ای" پایور نمیکند گرامی!
      بهتر است برای پایور کردن نگرشتان، شیوه های دیگر را بجویید، چرا که با این روش تیرتان مدام به سنگ میخورد.

8. 2 کاربر برای این پست سودمند از SAMKING گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (12-18-2012),sonixax (12-18-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •