با همان هواپیماهای مدرن نظامی که از آمریکا خریده ! با کشتی های نظامی آنچنانیش . ۱۴۰۰ سال پیش بدون اینها حمله کرد !
پیشتر برایتان گفتم در دوران پارینه سنگی زندگی نمیکنیم !
راسل استدلال کرده که کرده ! مگر هر چه راسل استدلال کند درست است ؟
همانطور که پیشتر گفتم این جمله مطلقن اشتباه است .
داستان تخیلی ؟ میلیونها سیارک سرگردان اطراف زمین تخیل است ؟ بیخیال !!!
شوروی سال ۱۹۴۹ رسمن آزمایش هسته ای انجام داد ولی قبل از اون تمام آنچه آلمان نازی داشت رو برده بود و آمریکا جرات حمله به شوروی رو نداشته از همان ابتدا .
مثال شما هم که در مورد ویتنام از بیخ و بن اشتباه بوده .
بعد شما دارید جنگی که کلن منجر به مرگ ۲۵۵ بریتانیایی شد را با جنگی که شمار زیادی کشته بر جای میگذارد و هزینه بر است مقایسه میکنید ؟ این قیاس به کل مع الفارق است !
کل شمار کشته شدگان این جنگ از دو طرف روی هم ۱۰۰۰ نفر نیست !!!
تازه این جنگ بر سر مالکیت بوده ! کدام کشوری در جایی که آن را سرزمین خود میداند برای پیروزی در جنگ سلاح هسته ای میترکاند ؟
همانطور که پیشتر هم نشانتان دادم این شعار های غرب و فیلسوفان غربی در مورد بدی سلاح هسته ای و ... مزخرف محض است و تنها عاملیست برای جلوگیری از اقدام دیگران در تولیدش . غرب اگر به راستی از بمب اتمی بدش میامد دنبال مدرن کردن زرادخانه هسته ایش نبود .
ما هم گفتیم دارد ! نمونه بسیار خوبش هم همان سلاح هسته ای هند است وگرنه تا الان پاکستان یک بلایی سر هندوستان آورده بود . پس این استدلال شما هم غیر واقعیست .
خیر این هم نادرست است ، در عمل میبینیم که بمب اتمی قدرت بازدارندگی دارد و ورد و ... هم نیست . پیشتر هم نشانتان دادیم . در ضمن این خط و نشان کشیدن برای صدام و یک دیوانه خیالی ساختن که هیچ چیز به بیضه اش هم نیست و نمیشود جلویش را گرفت پس من درست میگویم هم ......
منظورت را نفهمیدم ! من چیزی را به شما نبستم راسل جان
در همین پست قبلیم به شما نشان دادم که سید علی و کره و پاکستان تنها کسانی نیستند که دنبال سلاح هسته ای هستند و خود آمریکا برای بهبود عملکرد سلاحهای هسته ایش آزمایش هسته ای انجام میدهد !
هیچ کشوری هم به میل خودش بمب اتمیش را دور نریخته ! اگر آمریکا ۱۰۰ تا بمب هسته ای را نابود کرده به جایش ۲۰۰ تا مدرن تر و قوی ترش را ساخته !
آلمان و ژاپن هم به میل خودشون بدون بمب هسته ای نیستند . چماق آمریکا بالا سرشونه . وقتی من در اینجا از حساب بانکیم پول میگیرم باید یک نسخه از ترنزکشن من در داده های آمریکا ثبت بشه ! کافیه که به یک آمریکایی یک فرش ایرانی بفروشید تا حساب بانکی آلمانی شما مسدود شود و فجایعی بدتر از اینها ! کی گفته اینها به میل خودشون چیزی ندارند ؟
حزب CDU در آلمان که اکنون قدرت را هم در دست دارد مخالف سرسخت تعطیلی نیروگاه های هسته ایست و مدام برنامه خاموشیشان را به عقب میندازد ! اکنون که کار را کشانده اند به سال ۲۰۲۰ بعدش هم لابد میکشانند به ۲۰۴۰ و .... همه اش هم برای خفه کردن صدای مردمی است که در خیابان راه میوفتند و ابراز نگرانی میکنند از ترکیدن یکی از این نیروگاهها !!!!!
همچنین شما داری با یک پیشداوری بسیار اشتباه مردم ایران را به کل یک مشت چاقوکش و دیوانه ی زنجیره ای خطاب میکنی ! من پیشتر هم گفتم بمب اتمی در دستان جمهوری اسلامی : نه ، بمب اتمی در دستان ایران دموکرات فردا ۱۰۰% آری .

پاسخ با گفتآورد