Russell (12-08-2010)
ظاهرا شما تشیع رو با اسلام قاطی کردید... همین...
---------- ارسال جدید اضافه شده در 10:15 am ---------- ارسال قبلی در 10:13 am ----------
اسلام انسان رو تشویق به تشکیل خانواده میکنه نه اینکه شخص آزاد باشه بره با هر کی خواست بخوابه و سوار هر کس خواست بشه... این تاپیک در مورد خانواده بود ولی جهتش بسوی زن کج شد... اسلام و قرآن به صراحت چه چیزی رو گفتن؟ میشه بفرمایید؟
اسلام انسان رو به تشکیل خانواده دعوت نمی کنه بلکه مرد رو به زن گرفتن و آن هم چند تا چند تا به علاوه کنیز و تشکیل چند خانواده به صورت همزمان دعوت می کنه که البته از نظر کمیت حق با شماست.!!!!!!!!
من خیلی برای شما متاسفم که خانواده رو در رابطه جنسی می بینید.
آیه بر ضد خانواده در قرآن زیاده ولی در حال حاضر همین آیه 14 سوره آل عمران کافیه که زنان و فرزندان یک مرد به همراه اسب و چهارپایان در یک رده و جزو اموال مادی محسوب می شوند.
بر من قلم قضا چو بی من رانند / پس نیک و بدش ز من چرا می دانند
دی بی من و امروز چو دی بی من و تو / فردا به چه حجتم به داور خوانند
هر چیز را با خرد خود بسنجید
به یاد رضا فاضلی
در مورد زن گرفتن، این بهتره که چهارتا زن ( در بیشترین حالتش ) بگیری ( که البته اسلام تاکید کرده که اگه عدالت رو نمیتونید بینشون رعایت کنید به همون یک زن اکتفا کنید ) و همیشه به همین چهارتا زن اکتفا کنی، یا اینکه یه زن داشته باشی و هزارتا معشوقه؟ کدومش بهتره؟ کدومش برای بنیان خانواده بهتره؟ شما خودتون قضاوت کنید...
اما اینکه گفتید من خانواده رو در رابطه جنسی می بینم هم حرف شما اشتباهه... در اسلام یکی از راه های حفظ عفت برای زن و مرد، ازدواج هست... همین. شما اگه راه بهتری سراغ دارید بفرمایید... ضمنا فراموش نکنید که در روابط غیر زن و شوهری، همیشه این دختر هست که بیشترین ضربه رو میخوره. حداقل اینو تجربه ثابت کرده.
در مورد آیات ضد خانواده هم بنظرم بهتره در یه موقعیت مناسب و در یه تاپیک جداگانه بحث کنیم...
یعنی شما هر کسی که تنها یک همسر دارد را هوس باز و با معشوقه های فراوان میدانید ؟ در جوامع مدرن اختیار کردن بیش از یک همسر جرم است چرا که این کار نه تنها غیر اخلاقی است بلکه بسیار بسیار عقب مانده هم هست .
منطق شما اینه : یا یک نفری n تا زن و صیغه و ... داره یا فاسده !
تازه در همین سخن شما که برای دفاع از اسلام گفته اید زن ستیزی وجود دارد ، مرد حق دارد بیش از یک همسر داشته باشد ولی زن حق چنین کاری را ندارد ، این اسلام را هر وریش را بگیری از یک طرف دیگه گندش در میاد .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (12-08-2010),kheradgera (12-08-2010),Russell (12-08-2010),shirin (12-08-2010)
من نگفتم کسی که یک همسر داره هوس باز و با معشوقه های فراوان است. ولی در جوامعی که همین قانون تک همسری وجود داره و بیشتر از یک همسر غیر قانونی است، آمار خیانت به همسر هم بالاتره...
منطق ما: یه مرد میتونه تا چهارتا زن داشته باشه ولی به یکی اکتفا کنه بهتره... همین.... در اسلام صیغه جایی نداره بلکه صیغه از ساخته های آخوندای هوس باز شهوترانه که میخوان ناموس مردم رو به لجن بکشن به اسم دین... کسی هم نگفته که کسی اگه زن نداره یا یک زن بیشتر نداره فاسده...
نمیدونم منظور شما از زن ستیزی چیست اما حرف من کاملا مشخص بود: مسخره نیست که یه زن همزمان دوتا شوهر داشته باشه؟ اونوقت بچه مال کیه؟ اصلا این حرفت با خلقت و روحیات زن سازگاره یا نه؟ یه حرفایی میزنی شما...
منطق؟!!!
داری میگی که مرد حق داره به حقوق زن تجاورز کنه اما خوب تجاوز نکنه بهتره !!
بله، البته نه به مسخرگی یک مرد و چهار زن.
در کشورهایی که چند همسری قانونیست که چیزی به نام خیانت برای مرد معنا ندارد چون مشکل قانونی ندارد که بعد بخواهیم برویم سراغ آمار.
البته اگر زن خیانت کند فقط سنگسار میشود.
من شیفته این نگرانی مسلمانان در این مواقع برای روحیات زن هستم،زن در اسلام برده جنسیست،تمکبن هم نکرد اجازه کتک زدن داده شده.نگرانی برای روحیات نیست،بلکه چون زن را اسلام ناقص العقل میداند،با تکیه غیر مستقیم بر این اصل که مرد ولی اوست و میداند برای زن بهتر اینست است که برده جنسی باشد چون مردها زنان ناقص العقل را میفریبند،زن چون حق استقلال ندارد اگر مرد رهایش کند نابود میشود(با این فرض اسلامی که زن فقط باید به مرد سرویس دهد)و...و به این نتیجه میرسد که برای روحیات زن آزادی و اختیار خوب نیست.
البته اینجا تعریف روحیات هم برای من جالب است چون اگر منظور آنچه است که در عمل ملعون روانشناسی آمده همچین نتایجی حاصل نشده.اینها فقط دانش ناب اسلامیست.
ویرایش از سوی Russell : 12-08-2010 در ساعت 10:49 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (12-08-2010),kheradgera (12-08-2010),sonixax (12-09-2010)
این ادعا رو اثبات کنید .
در اسلام صیغه وجود داره و شما سنی ها به اسم سنت پیامبر اون رو میشناسید .
چرا مرد اجازه داره چندین زن داشته باشه ولی زن اجازه نداره ؟ اگر توانستید یک پاسخ در خور و درست و حسابی به این موضوع بدهید !
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
خیلی خیلی ببخشید اما این تقسیم بندی رو شما از کجا آوردین؟! شما بیشتر از یه زن که گرفتی حالا به هر اسمی میشه همون قسمت دوم حرف شما!!! یعنی هر دوطرفش میشه یکی...فرقش اینه که اولی رو الله اجازه داده دومی رو بشر هوس باز خودش خواسته...یعنی اینکه کار بد رو میتونی به اسم خوب انجام بدی....
پایبند بودن زن و مرد به هم یه مساله اخلاقی هست و اگه کسی دین یا حتی خدا رو نفی کنه معنیش زیرپا گذاشتن اخلاق نیست...
doubt (12-10-2010),kheradgera (12-08-2010),kourosh_bikhoda (12-08-2010),Russell (12-08-2010),sonixax (12-08-2010)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)