• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 1754

جُستار: کافه دومگو

Hybrid View

سخنور یکم
      Level completed: 39%, Points required for next Level: 610
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      مرد تنهای شب

ریلکس

mamad1 آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2012
      جُستارها
      12
      امتیازها
      21,740
      رنک
      92
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,725
      از ایشان 3,184 بار در 911 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      عزیز من ایراد بنی اسرائیلی چیه ؟ یا شما معنی شعر و ترانه رو نمیدونید یا بنده رو خر فرض کردید !
      این چیزی که بالاتر هست اصلن شعر نیست !!! یک توضیح در مورد رپ و این متون ریتمیک آورده هم لینکش در پاسخی که به مهربد دادم موجود است .

اصلا اسم اون نوشته ها شعر نیست
      همون بگیم متن ترانه
      اصلا بگیم گفته های دل خواننده یا هر کسی
      هر چی که هست
      خیلی با مفهوم و معنی هست
      و به عنوان یه رپر کارشو خوب انجام داده
      و منی که برای اولین بار شنیدم پسندیدم

هم ملودی و هم متن و هم مفهوم
      اگر شما اعتقاد دارید که یک مشت متن بی سر و ته و ملودی بدرد نخور داره
      سوال من اینه
      عقیده شما چه ارزشی داره واقعا؟

خوب معتقد باشید ! عقیده شما چه ارزشی دارد ؟ یک شخصی آمده یک فیلمی ساخته که نه سر و ته دارد و نه داستان درست و حسابی و نه اصلن از نظر سینمایی چیز خاصی محسوب میشود ! تنها هدفش نمایش پیشرفت در تکنیکهای دنیای سه بعدی و جلوه های ویژه جدید بوده و بس .
      اینکه شما ظاهر بین هستید و در درک ساده ترین مفاهیم مشکل دارید مشکل من نیست و کلا نظر و عقیده شما چه ارزشی داره؟ و چه تاثیری روی واقعیت؟

مگر قراره آسیب بزنند ؟ مگر میتوانند که بزنند . ما داریم میگوییم هر چرندی با معنی و مفهوم و زیبا نیست . شما خوشتان میاید - فقط و فقط شما خوشتان میاید و ربطی به حقیقت ماجرا ندارد .
      خیر قرار نیست
      شما کاره ای نیستید که در مورد ذهن و فکر و سلیقه و قوه خیال و چه و چه دیگران بخواید نظر بدید
      شما یک نظر غیر واقع برای خودتون دارید که فقط و فقط بدرد خودتون میخوره و این ربطی به دیگران نداره

بنده نمیتوان به کسی که کوچکترین دانشی در مورد موسیقی ندارد و فکر میکند موسیقی سنتی یک چیز خفن پفن است بیایم و یک کتاب ۱۰۰ صفحه ای را با زبان ساده و در یک بحث آموزش دهم . این وظیفه شماست که بروید مطالعه کنید و بیاموزید نه من که بیایم و به شما بیاموزانم ! همین صحبت های بنده رو شما درست مطالعه نمیکنید !!!!
      سفسطه نفرمایید
      من از علم موسیقی در حد خودم می فهمم
      لزومی نمی بینم برم کتاب صد صفحه ای رو برای رسیدن به جواب 2 تا سوالی که از شما پرسیدم و جوابشو خودم میدونم بخونم
      خواستم ببینم ایا واقعا شما هم چیزی در چنته دارید که جوابش برای من روشنه
      نیازی نیست کتاب 100 صقحه ای رو اموزش بدید
      جواب چند تا سوال من رو بدید و هی سفسطه نکنید 100 صفحه اموزش پیشکش

بله بین خود معین و خود کلایدرمن شیاهتی نیست ولی میشود موسیقیشان را مقایسه کرد و گفت کدام بهتر است و این شما بودید که مدام ادعای مهملی مبنی بر همسطح بودن موسیقی ایرانی با موسیقی به قول خودتان غرب را مطرح میکردید ! وقتی می آیید و میگویید موسیقی ایرانی چیزی کم از موسیقی غرب ندارد چرا از مقایسه موسیقی معین با کلایدرمن اینچنین آشفته میشوید ؟
      به نظر بنده خودتان هم میدانید موسیقی ایرانی عملن هیچ حرفی برای گفتن در مقابل موسیقی جهان ندارد و فقط یک لجاجت کودکانه باعث شده سر سخن خود بمانید وگرنه از مقایسه موسیقی معین با کلایدرمن در شرایطی که این خودتان بودید که موسیقی ایرانی را همسطح با موسیقی جهان کردید آشفته نمیشدید !

امیدوارم نیازی به آموزش فارسی به شما نباشد و فرق بین موسیقی معین را با خود معین متوجه بشوید
      در درک نکردن صحبت های من دیگه استاد شدید
      نمیدونم حالا عمدیه یا بدون عمد

خیر موسقی کلایدر من رو نمیشه با موسیقی معین مقایسه
      اولا چون معین اهنگساز نیست و خوانندس
      دوما چون سبک موسیقی هاشون به هم نمیخوره
      شما کلایدر من رو با کلهر ما یا ساکت یا علیزاده ما مقایسه کنید(و کلی اسم دیگه)
      چون هر دو اهنگ ساز هستند و هر دو نوازنده
      معین ما رو با یک خواننده مقایسه کنید
      قمیشی ما رو با یک خواننده و یک اهنگساز غربی مقایسه کنید
      همایون شجریان رو مثلا با یکی همرده مقایسه کنید که خواننده باشه
      از شما انتظار میره مثلا همایشون شجریان رو با ریحانا مقایسه کنید
      جلو جلو بگم این مقایسه درست نیستا همایون رو با یکی همرده تر مقایسه کنید

جدا یک فکری به حال اندوخته های علمی و اماری و موسیقیایتون بکنید که مفتش هم گرونه

2. یک کاربر برای این پست سودمند از mamad1 گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (11-05-2012)

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی mamad1 نمایش پست ها
      اصلا اسم اون نوشته ها شعر نیست
      همون بگیم متن ترانه
      اصلا بگیم گفته های دل خواننده یا هر کسی
      هر چی که هست
      خیلی با مفهوم و معنی هست
      و به عنوان یه رپر کارشو خوب انجام داده
      و منی که برای اولین بار شنیدم پسندیدم

هم ملودی و هم متن و هم مفهوم
      اگر شما اعتقاد دارید که یک مشت متن بی سر و ته و ملودی بدرد نخور داره
      سوال من اینه
      عقیده شما چه ارزشی داره واقعا؟
      عقیده بنده هیچ ارزشی نداره کما اینکه مال شما نداره ! بروید همان معین گوش بدهید جانم !

اینکه شما ظاهر بین هستید و در درک ساده ترین مفاهیم مشکل دارید مشکل من نیست و کلا نظر و عقیده شما چه ارزشی داره؟ و چه تاثیری روی واقعیت؟
      حملات شخصی به دلیل نبود استدلال و فرنود درست و حسابی !

خیر قرار نیست
      شما کاره ای نیستید که در مورد ذهن و فکر و سلیقه و قوه خیال و چه و چه دیگران بخواید نظر بدید
      شما یک نظر غیر واقع برای خودتون دارید که فقط و فقط بدرد خودتون میخوره و این ربطی به دیگران نداره
      باز هم حمله شخصی !

سفسطه نفرمایید
      من از علم موسیقی در حد خودم می فهمم
      لزومی نمی بینم برم کتاب صد صفحه ای رو برای رسیدن به جواب 2 تا سوالی که از شما پرسیدم و جوابشو خودم میدونم بخونم
      خواستم ببینم ایا واقعا شما هم چیزی در چنته دارید که جوابش برای من روشنه
      نیازی نیست کتاب 100 صقحه ای رو اموزش بدید
      جواب چند تا سوال من رو بدید و هی سفسطه نکنید 100 صفحه اموزش پیشکش
      بنده چه سفسطه ای کردم ؟ پس لطف کرده اتهام سفسطه نزنید !
      در ضمن شما سواد موسیقی دارید و ما بیسواد بفرمایید توضیح دهید چگونه و طبق کدام استانداردها موسیقی ایرانی در حد و اندازه موسیقی برتر دنیاست ! منتظریم .

خیر موسقی کلایدر من رو نمیشه با موسیقی معین مقایسه
      اولا چون معین اهنگساز نیست و خوانندس
      جوک نگویید ! یا خود را به نفهمی زده اید یا به راستی نمیفهمید . معین که موسیقی اش را از ماتحتش در نیاورده ! یک آهنگسازی برایش ساخته . پس مقایسه موسیقی معین با موسیقی کلایدرمن خیلی هم باربط است و چون شما خودتان هم میدانید دارید مهمل میگویید مدام دارید از زیر پاسخگویی جا خالی میکنید !

دوما چون سبک موسیقی هاشون به هم نمیخوره
      شما کلایدر من رو با کلهر ما یا ساکت یا علیزاده ما مقایسه کنید(و کلی اسم دیگه)
      اینجا مشکل ادعای مسخره ی شماست که از روی بیسوادی محض زدید و بر رویش پافشاری هم میکنید . وقتی جنابعالی مدعی میشوید موسیقی ایرانی دستکمی از موسیقی جهان ندارد پس نباید با مقایسه شان اینچنین به خود بپیچید ! در صورتی که قابل قیاس نیستند به خاطر سبک و ... بر چه مبنایی شما این حرف مفت را میزنید که موسیقی ایرانی دست کمی از موسیقی جهانی ندارد ؟

چون هر دو اهنگ ساز هستند و هر دو نوازنده
      معین ما رو با یک خواننده مقایسه کنید
      قمیشی ما رو با یک خواننده و یک اهنگساز غربی مقایسه کنید
      همایون شجریان رو مثلا با یکی همرده مقایسه کنید که خواننده باشه
      از شما انتظار میره مثلا همایشون شجریان رو با ریحانا مقایسه کنید
      جلو جلو بگم این مقایسه درست نیستا همایون رو با یکی همرده تر مقایسه کنید
      شما بروید نخست فارسی یاد بگیرید فکر کنم بهتر باشد ! وقتی فرق موسیقی معین را با خود معین نمیفهمید یا بیسوادید یا ... پیشتر گفتم معین موسیقی اش را از ماتحت مبارکش در نیاورده و ما داریم موسیقی اش را که قطعن یک موسیقیدان و آهنگساز آن را ساخته با موسیقی ای دیگر مقایسه میکنیم . حالا اگر سطح درک شما در این حد است که فکر میکنید وقتی ما میگوییم موسیقی معین منظور خود معین است و اینچنین فرافکنی میکنید و سعی میکنید از زیر پاسخگویی شانه خالی کنید خوب ما به جای معین میگوییم موسیقی "جمشید شیبانی" که خود آهنگساز است !!!!

بفرمایید ثابت کنید با آن سواد دوزاریتان که موسیقی "جمشید شیبانی" همسطح و برابر با موسیقی کلایدرمن است !!!

همچنین برای بار چندم : شما که مدعی شدید موسیقی ایران دست کمی از موسیقی برتر جهان ندارد بفرمایید توضیح دهید چرا و چگونه ؟!
      و اگر نمیتوانید توضیح دهید پیشنهاد بنده این است در مورد چیزی که ازش اطلاعی ندارید و یا دانش کافی در باره اش ندارید زبان بر کام گیرید ! مطمئن باشید کسی فکر نمیکند خدایی ناکرده لال تشریف دارید !

جدا یک فکری به حال اندوخته های علمی و اماری و موسیقیایتون بکنید که مفتش هم گرونه
      نگران اندوخته های بنده نباشید نگران دروغها و سواد دوزاری خودتان باشید که رفته رفته دارند یکی یکی رو میشوند !
      قبل از اینکه بروید دنبال کسب دانش در باره موسیقی بروید زبان مادریتان را درست یاد بگیرید !
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

سخنور یکم
      دستاوردها:
      مرد تنهای شب

ریلکس

mamad1 آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2012
      جُستارها
      12
      امتیازها
      21,740
      رنک
      92
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,725
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      عقیده بنده هیچ ارزشی نداره کما اینکه مال شما نداره ! بروید همان معین گوش بدهید جانم !
      اگر میدانید عقیده شما ارزشی ندارد پس لطف کنید و....... نفرمایید و نه توصیه ای به ما بکنید

حملات شخصی به دلیل نبود استدلال و فرنود درست و حسابی !

یک نفر میگه خورشید رنگش سیاهه
      اگر من براش استدلال و فرنود درست و حسابی بیارم از حماقت خودمه
      حملات شخصی در برابر حملات شخصی طبیعی هست

باز هم حمله شخصی !
      پ ن پ شما حمله عمومی میکنید ما هم ساکت مینشینیم که شما یکه تازی بفرمایید
      زهی خیال باطل.....
      رو که نیست....

بنده چه سفسطه ای کردم ؟ پس لطف کرده اتهام سفسطه نزنید !
      در ضمن شما سواد موسیقی دارید و ما بیسواد بفرمایید توضیح دهید چگونه و طبق کدام استانداردها موسیقی ایرانی در حد و اندازه موسیقی برتر دنیاست ! منتظریم .
      همچنین برای بار چندم : شما که مدعی شدید موسیقی ایران دست کمی از موسیقی برتر جهان ندارد بفرمایید توضیح دهید چرا و چگونه ؟!

اولین سوال من این بود
      چرا فاقد هر گونه ارزش هنری هست؟
      اما جواب شما:
      به خاطر نداشتن هارمونی ، بنده یک مقداری موسیقی خوانده ام و اندکی در این زمینه بارم است . موسیقی ایرانی از سنتی بگیر تا پاپ و رپ و ... هارمونی نداره !

این اولین اثبات بی سوادی شما
      همین خود من هم مثال هارمونی دار اوردم و هم نام کتابشو

اما

با اینکه من میدونستم هارمونی چی هست

این سوالو از شما مطرح کردم
      اصلا هارمونی چی هست؟
      من به اندازه شما نمیدونم
      هارمونی چی هست که موزیک کشور های دیگه رو با موزیک ایرانی متمایز میکنه و باعث میشه بگیم موزیک ایرانی ارزش هنری نداره؟

در حالی که برای من یک نصفه خط جواب ساده وجود داره

شما اینو جواب دادید:

هارمونی - WiKi

خدا رو شکر ویکی پدیای معظم له هست که بی سوادی خودتون رو پشتش پنهان کنید

یک گاو هم می فهمه کسی که یه نصفه خط جواب رو ول میکنه و میره از ویکی پدیا و کتاب های رفرنس میده دو زار چرک سواد نداره
      حالا میخواید توی این باتلاق دستو پا بزنید و خودتونو بکشید بیرون؟

در ادامه بنده در واکنش به معطم له ویکی پدیا جواب دادم
      اتفاقا من اینو خوندم
      از دل خوندن این صفحه
      سوالت قبلمو مطرح کردم که جواب ندادید

در پست بعد شما حتی از این جملات من کوت نگرفتید

در ادامه امیر گرامی فرمودند

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها
      ، من از سونیکس گرامی دعوت می‌کنم یک مورد برتری ِ عینی به سود موسیقی هارمونیک، در برابر موسیقی دستگاهی/ردیفی بیاورند، قطعا نخواهند توانست! مانورها و بازی‌ها و شیطنت‌ها و هنرمندی‌هایی هست که می‌توان در سیستم آهنگ‌سازی غربی بکار بست که ما قادر به انجام آن نیستیم، همان‌هایی هم در دستگاه‌های موسیقی ایرانی، که برای یک سبک بسیار سخت‌ و نسبتا بدوی که تا همین اواخر با سازهایی بسیار ابتدایی‌تر نواخته می‌شده، به نحوی باورنکردنی پیشرفته است.

شما چطور موسیقی را به هم‌نوازی تقلیل داده‌اید؟! من شیفته‌ی پرسش/پاسخ ِ تک‌نوازی‌های ظاهرا به هم نامرتبط/باطنا از هم ناگسستنی در موسیقی دستگاهی ایران هستم، هرچند سرسام آور باشند دژم و اندوهی نامتناهی در آنها نهفته است برآمده از صدها سال بندگی و بردگی در خانه‌ی خود.. پیداست که در سنی بسیار پائین از ایران رفته‌اید، یا از کودکی با موسیقی غربی بزرگ شده‌اید، اگرنه هر ایرانی‌ای، بطور نا-آگاه وقتی قطعه‌ای نواخته شده در شور را می‌شنود به یاد چرخ بدکردار و غم عالم و بافور و ... می‌افتد و همینطور بغض گلویش را می‌گیرد..

پ.ن: البته سالهاست که در این سبک خلاقیتی رخ نداده و ارزش تکنیکی چندانی برای آن متصور نیست.. ولی با این وجود آن‌را مطلقا چرند شمردن «از آن حرفهاست».
      این هم جواب شما

مطلقن كه چرند نیست امیر جان ، بلكه تقریبن نزدیك به مطلقن چرند است !
      ولی مطلقن حال به هم زن است
      اگر اینهایی که شما اوردید استدلال و منطق و سواد و خزعبلاتی که خودتون گفتید هست
      بنده همینجا اعلام میکنم .................. تو استدلال و منطق و کوفتو زهر مار
      ما نخواستیم ارزونی خودتون

از جایی که ما سوال میکنیم موزسیقی غربی چه ویژگی نسبت به موسیقی ایرانی و سنتی داره
      شما به جوایی میرسید که سوال من رو با سوال جواب میدید و توپ رو به زمین من میندازید که:
      انقدر منتظر بمونید که زیر پاتون علف سبز شه

جوک نگویید ! یا خود را به نفهمی زده اید یا به راستی نمیفهمید . معین که موسیقی اش را از ماتحتش در نیاورده ! یک آهنگسازی برایش ساخته . پس مقایسه موسیقی معین با موسیقی کلایدرمن خیلی هم باربط است و چون شما خودتان هم میدانید دارید مهمل میگویید مدام دارید از زیر پاسخگویی جا خالی میکنید !

ریچارد کلایدرمن (به فرانسوی: Richard Clayderman) (زاده ۲۸ دسامبر سال ۱۹۵۳ در پاریس) نوازنده مشهور پیانو فرانسوی است. او که نام اصلیش Philippe Pagès است آلبوم‌های متعددی را ارائه نموده‌است. این آلبوم‌ها شامل ساخته‌هایی از دو آهنگساز مشهور فرانسوی: Paul de Senneville و Olivier Toussaint، باز نوازی آثار معروف موسیقی کلاسیک، تنظیم ِ سازی از آثار مشهور موسیقی مردمی و موسیقی ملل، و بالاخره تنظیم‌هایی از موسیقی سینما است. وی سبک رمانتیک نوینی را با تلفیق موسیقی کلاسیک و پاپ ساخته و استاندارد جدید از اجرای پیانو را که برای اغلب علاقمندان پیانو و حتی مبتدیان قابل اجراست پدید آورده‌است.در کتاب رکوردهای جهانی گینس، از وی به عنوان " موفق‌ترین نوازنده پیانودر سراسر دنیا" نام برده شده‌است.کلایدرمن یکی از پرکارترین پیانیست‌های پاپ و کلاسیک است.
      کلایدرمن تا کنون بیش از ۱۲۰۰ ملودی ضبط کرده‌است و با فروش بیش از ۸۰ میلیون نسخه دارای ۲۷۰ صفحه ی طلایی و ۷۰ صفحه ی پلاتینیوم است
      .
      .
      .
      .

نصرالله معین نجف آبادی (متولد اول دیماه ۱۳۳۰ در نجف آباد اصفهان) خواننده سرشناس موسیقی پاپ ایرانی است. او بیشتر با نام معینشناخته می‌شود.

معین در خانواده‌ای ۱۳ نفره همراه با ۳ برادر و ۷ خواهر بزرگ شد. وی از دوران کودکی علاقه خود را بهآوازنشان داد. معین در سن ۱۸ سالگی نزد اساتید آواز آن زمان همچون تاج اصفهانی و حسن کسایی به یادگیری گوشه‌ها و دستگاه‌های آواز ایرانی پرداخت.
      معین در سال ۱۳۶۲ اولین آلبوم مستقل خود را با نام «می‌پرستم» از شرکت ترانه راهی بازار کرد. آلبوم بعدی معین و هایده با نام «گل‌های غربت» پرفروش‌ترین آلبوم سال شد. معین سال بعد (۱۳۶۴) هم توانست با آلبوم پریچه با آهنگ‌هایی از فرید زولاند و بیژن مرتضوی، عنوان پرفروش‌ترین آلبوم سال را کسب کند.

ام اصلی نصرالله معین نجف آبادی
      نام مستعار معین
      زادروز ۱۳۳۰
      نجف آباد، اصفهان
      اهل کشور ایرانی
      سبک‌ها موسیقی پاپ فارسیموسیقی اصیل ایرانی
      کار(ها) خواننده
      ساز(ها) گیتار, عود
      مدت کار (تا کنون - ۱۹۸۲)

بنده هیچوقت ریچارد کلایدر من رو با معین مقایسه نمیکنم
      هیچوقت
      و با هر بی سواد با سواد نمایی هم که این کارو بکنه هیچ بحثی ندارم

اینجا مشکل ادعای مسخره ی شماست که از روی بیسوادی محض زدید و بر رویش پافشاری هم میکنید . وقتی جنابعالی مدعی میشوید موسیقی ایرانی دستکمی از موسیقی جهان ندارد پس نباید با مقایسه شان اینچنین به خود بپیچید ! در صورتی که قابل قیاس نیستند به خاطر سبک و ... بر چه مبنایی شما این حرف مفت را میزنید که موسیقی ایرانی دست کمی از موسیقی جهانی ندارد ؟
      من از یک ادم بی طرف میخوام این 3 خط رو بخونه
      و به من بگه ایا این حرفها ....... بیش هست یا نه؟

کدام ........ مسئول اموزش دادن و با سواد کردن شما بوده که اگر دو سبک قابل قیاس نباشند پس نتیجه میشود که موسیقی ایرانی هیچ حرفی برای گفتن ندارد و قابل رقابت نیست ؟
      شیر پاستوریزه و یک چکش با هم قابل قیاس نیستند اما در سودمندی رساندن به انسان هر دو مفید هستند

شما بروید نخست فارسی یاد بگیرید فکر کنم بهتر باشد ! وقتی فرق موسیقی معین را با خود معین نمیفهمید یا بیسوادید یا ... پیشتر گفتم معین موسیقی اش را از ماتحت مبارکش در نیاورده و ما داریم موسیقی اش را که قطعن یک موسیقیدان و آهنگساز آن را ساخته با موسیقی ای دیگر مقایسه میکنیم . حالا اگر سطح درک شما در این حد است که فکر میکنید وقتی ما میگوییم موسیقی معین منظور خود معین است و اینچنین فرافکنی میکنید و سعی میکنید از زیر پاسخگویی شانه خالی کنید خوب ما به جای معین میگوییم موسیقی "جمشید شیبانی" که خود آهنگساز است !!!!
      کسی که بخواد موسیقی ساخته شده برای ترانه معین خواننده رو با موزیک های کلاسیک یکی از بهترین پیانیست های دنیا مقایسه کنه و از کنار این کار در نهایت به مخاطب خودش زرچپان کنه که به این خاطر که موسیقی ترانه های معین با موزیک های بهترین پیانیست دنیا قابل قیاس نیست پس موسیقی ایراین حرفی برای گفتن نداره
      فقط ضعف و ذلالت و بیچارگی و بی سوادی و یاس خودشو رو نشون داده

اسم اوردنت از جمشید شیبانی و باز مقایسه کردنش با ریچارد کلایدر من باز هم نشان از ضعف بی سوادی و و خالی بودن چنته شما داره
      جمشید شیبانی (زاده: ۱۳۰۱ یا ۱۳۰۴ - درگذشت: ۱۲ تیر ۱۳۸۸ لس آنجلس) یکی از خوانندگان موسیقی پاپ ایران بود.[۱] «ترانهٔ سیمین بر» یکی از ترانه‌های معروف وی است.[۱]

جمشید شیبانی
      جمشید شیبانی
      زادروز ۱۳۰۱ یا ۱۳۰۴
      ۲۶ مه ۱۹۲۵
      تهران
      درگذشت ۱۲ تیر ۱۳۸۸
      ۳ ژوئیه ۲۰۰۹ (۸۴ سال)
      لس آنجلس، کالیفرنیا
      ملیت ایرانی
      پیشه خواننده، کارگردان، تهیه‌کننده، فیلم‌نامه‌نویس
      سال‌های فعالیت پیش‌پرده‌خوان در تئاتر تهران (۱۳۱۹)
      خواننده و ترانه‌ساز رادیو تهران (۱۳۳۱)
      در سینما از ۱۳۳۴ تا ۱۳۵۷
      شناخته‌شده برای ترانهٔ «سیمین بر»
      سبک موسیقی پاپ
      والدین عنایت‌الله خان شیبانی

شما واقعا میتونید یک لیستی از اهنگ های ساخته شده توسط مرحوم جمشید شیبانی جز سیمین بری رو برای ما ردیبف کنید؟

بفرمایید ثابت کنید با آن سواد دوزاریتان که موسیقی "جمشید شیبانی" همسطح و برابر با موسیقی کلایدرمن است !!!
      و اگر نمیتوانید توضیح دهید پیشنهاد بنده این است در مورد چیزی که ازش اطلاعی ندارید و یا دانش کافی در باره اش ندارید زبان بر کام گیرید ! مطمئن باشید کسی فکر نمیکند خدایی ناکرده لال تشریف دارید !

نگران اندوخته های بنده نباشید نگران دروغها و سواد دوزاری خودتان باشید که رفته رفته دارند یکی یکی رو میشوند !
      قبل از اینکه بروید دنبال کسب دانش در باره موسیقی بروید زبان مادریتان را درست یاد بگیرید

با آن سواد اروپایی و پیشرفته تان از ما بکشید بیرون سر جدتان ......
      ویرایش از سوی mamad1 : 11-06-2012 در ساعت 03:45 PM

سخنور یکم
      دستاوردها:
      مرد تنهای شب

ریلکس

mamad1 آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2012
      جُستارها
      12
      امتیازها
      21,740
      رنک
      92
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,725
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      یاس رسمن ک.ش تلاوت میکند !!!!
      به جز پیرپاتالها و فسیلهای ایرانی
      یک سر تشریف ببرید کنسرت امثال شجریان خودتان متوجه میشوید - یا همه فسیل هستند
      نظر شما محترم ! ولی این متن نه وزن درست و حسابی داره نه قافیه بندی درست و حسابی و نه معنی و مفهوم . یک سری ک.ش پشت سر هم عوام پسند است .
      ک.ش را بای گفت که ک.ش است

ممکنه کسی از شنیدن صدای گوز خر هم خوشش بیاید
      "این کون کجه ، کی میگه کجه - این کمره یا شافنره"
      خوب معتقد باشید ! عقیده شما چه ارزشی دارد ؟
      معین که موسیقی اش را از ماتحتش در نیاورده
      معین موسیقی اش را از ماتحت مبارکش در نیاورده
      مطمئن باشید کسی فکر نمیکند خدایی ناکرده لال تشریف دارید !

حرف هایی که من زدم و همه حاصل بی ادبی های شما از ابتدا تا الان بود نشان از شعور خانوادگیم داره

حرف هایی که شما زدید نشان از ادب والای خانوادگی و یا روشنفکری شما داره که باعث شده من اخطار بگیرم و شما اخطار نگرید

اگر بخوام بین شما و کاربر گالاکسی و رایان همیهن یک فرق بیارم
      میتونم

اونم اینه که شما ادعای روشنفکری دارید ولی اونها ندارند

اگر اینجا یک بزرگتر داشته باشه من پیگیری میکنم ببینم شما به چه حقی اجازه توهین کردن و حرفای جفنگ زدن داری ولی انتظار پاسخ شنیدن نداری

و مثل یک نامرد از توی پیام خصوصی برای من کری میخونی و اخطار میدی و مجازات میکنی

6. یک کاربر برای این پست سودمند از mamad1 گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (11-06-2012)

دفترچه نویس
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      حرف هایی که من زدم و همه حاصل بی ادبی های شما از ابتدا تا الان بود نشان از شعور خانوادگیم داره

حرف هایی که شما زدید نشان از ادب والای خانوادگی و یا روشنفکری شما داره که باعث شده من اخطار بگیرم و شما اخطار نگرید

اگر بخوام بین شما و کاربر گالاکسی و رایان همیهن یک فرق بیارم
      میتونم

اونم اینه که شما ادعای روشنفکری دارید ولی اونها ندارند

اگر اینجا یک بزرگتر داشته باشه من پیگیری میکنم ببینم شما به چه حقی اجازه توهین کردن و حرفای جفنگ زدن داری ولی انتظار پاسخ شنیدن نداری

ممد جان شما آزادید هر اندازه که میخواهید به سوم‌کَس ناسزا بگویید، ولی نمیتوانید به خود کاربران دشنام بدهید.

در اینجا "کاربر" میلاد هم تنها موسیقی‌دانهای ایرانی را ریشخند و گاه دشنام داد و هرگز تاجاییکه من میخوانم، چیزی به شما در جایگاه شخص "mamad1" نگفت.

این مرز باریک میان آزادی بیان است و کاری به گوینده سخن ندارد، ما هم بر همین پایه دنبال میکنیم.

میلاد گرامی هم نمی‌باید در گفتمانی که خودش یکسوی سخن بود دست به گردانندگی (مدیریت) میزد و ایشان خودش هم این را پذیرفت.

رسیدگی را هم آنارشی و من دنبال میکنیم

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

8. 6 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-06-2012),mamad1 (11-06-2012),Ouroboros (11-06-2012),Russell (11-06-2012),sonixax (11-06-2012),viviyan (11-06-2012)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      مرد تنهای شب

ریلکس

mamad1 آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2012
      جُستارها
      12
      امتیازها
      21,740
      رنک
      92
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,725
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها
      ممد جان شما آزادید هر اندازه که میخواهید به سوم‌کَس ناسزا بگویید، ولی نمیتوانید به خود کاربران دشنام بدهید.

در اینجا "کاربر" میلاد هم تنها موسیقی‌دانهای ایرانی را ریشخند و گاه دشنام داد و هرگز تاجاییکه من میخوانم، چیزی به شما در جایگاه شخص "mamad1" نگفت.

این مرز باریک میان آزادی بیان است و کاری به گوینده سخن ندارد، ما هم بر همین پایه دنبال میکنیم.

میلاد گرامی هم نمی‌باید در گفتمانی که خودش یکسوی سخن بود دست به گردانندگی (مدیریت) میزد و ایشان خودش هم این را پذیرفت.

رسیدگی را هم آنارشی و من دنبال میکنیم
      مهربد عزیز
      گاهی شما به یک نفر یک دشنام مشخص میدید مثلا بهش میگید گاو
      گاهی جوری با مخاطب حرف میزنید که درسته بهش نگفتید گاو ولی از حرف هایی که به مخاطب زدید هزار تا فحش و دشنام بد تر از گاو در میاد

نه ایشون به من مستقیم دشنام داد و نه من مستقیم به ایشون
      منتهی ایشون از همون پست اول بنا رو بر لحن تند و خشونت گذاشت و انقدر روری اعصاب اروم من پیاده روی کرد که نتیجه کار شد اخرین پست من
      و الا پست ها هست
      بخونید می بینید در اوایل بحث من چه قدر با ملایمت جواب میدم و در مقابل ایشون برای زورچپان کردن حرف خودش به من و یا حالا به کرسی نشوندن حرفش از چه الفاظ و حرف های بدی استفاده میکنه

کاسه صبر من هم حدی داره

در پست قبلیم که لیستی از بی ادبی های ایشون رو اوردم برای شکایت این کارو نکردم
      ایشون توی پیام خصوصی به من اخطار دادن و میگن

نیازی نیست ادب اصیل خانوادگیتو نشون بدی

من اون پست رو در جواب این حرف اوردم
      این حرف برای من باید سنگین باشه یا نه؟
      این بی احترامی هست یا نه؟
      حق عصبانی شدن دارم یا نه؟

لحظه اولی که دیدم نمیتونم پست بزارم بعد از اخطار ایشون شدت خشم من در حد شکوندن مانیتور بود
      من به هیچ عنوان ادم عصبی و خشنی نیستم. خیلی اروم و شوخ هستم با هم شوخی میکنم به همه هم احترام میزارم همه رو هم دوست دارم همتون هم میدونید
      ببینید چی شده که من تا این حد ناراحت و دل ازرده شدم

حرف های دیگه ای هم بود که نمیگم چون صلاح بر گفتنش نیست
      حرف های خاصی نیست .حرفای دلم بود که از گفتنش صرف نظر میکنم

10. 4 کاربر برای این پست سودمند از mamad1 گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-06-2012),Mehrbod (11-06-2012),Russell (11-06-2012),viviyan (11-06-2012)

دفترچه نویس
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      مهربد عزیز
      گاهی شما به یک نفر یک دشنام مشخص میدید مثلا بهش میگید گاو
      گاهی جوری با مخاطب حرف میزنید که درسته بهش نگفتید گاو ولی از حرف هایی که به مخاطب زدید هزار تا فحش و دشنام بد تر از گاو در میاد

نه ایشون به من مستقیم دشنام داد و نه من مستقیم به ایشون
      منتهی ایشون از همون پست اول بنا رو بر لحن تند و خشونت گذاشت و انقدر روری اعصاب اروم من پیاده روی کرد که نتیجه کار شد اخرین پست من
      و الا پست ها هست
      بخونید می بینید در اوایل بحث من چه قدر با ملایمت جواب میدم و در مقابل ایشون برای زورچپان کردن حرف خودش به من و یا حالا به کرسی نشوندن حرفش از چه الفاظ و حرف های بدی استفاده میکنه
      ...
      من دشنام مستقیم از سوی تو دیدم ممد جان.

آماج دیگران از گفتمان هم میتواند روی اعصاب راه رفتن باشد و میتوان این هدف را بی شکاندن هیچ قانونی و با سخنان کنایه‌آمیز و ناسرراست بدست آورد.
      در اینجا کاری از دست کسی برنمیاید و هیچکس گوشزد هم نخواهد شد، چراکه شما هم میتوانید با کنایه و نامستقیم به سوی دیگر ناسزا بگویید، ولی دشنام سرراست نه.

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

12. 2 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-06-2012),sonixax (11-06-2012)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      مرد تنهای شب

ریلکس

mamad1 آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2012
      جُستارها
      12
      امتیازها
      21,740
      رنک
      92
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,725
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها
      من دشنام مستقیم از سوی تو دیدم ممد جان.

آماج دیگران از گفتمان هم میتواند روی اعصاب راه رفتن باشد و میتوان این هدف را بی شکاندن هیچ قانونی و با سخنان کنایه‌آمیز و ناسرراست بدست آورد.
      در اینجا کاری از دست کسی برنمیاید و هیچکس گوشزد هم نخواهد شد، چراکه شما هم میتوانید با کنایه و نامستقیم به سوی دیگر ناسزا بگویید، ولی دشنام سرراست نه.
      بسیار خب مهربد جان
      من حرف شما رو می پذیرم
      اگر من مقصر هستم
      حتما به من اخطار بدید

14. 3 کاربر برای این پست سودمند از mamad1 گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-06-2012),Russell (11-06-2012),sonixax (11-06-2012)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      اخطاری در کار نبوده - در سوابقتان هم ببینید خبری از اخطار نیست . یک اشتباهی بود که همان لحظه حذف شد رفت پی کارش - نگران اخطار نباشید .

در تمام پستهای من همان طوری که خودتان هم کوت کرده اید هرگز به شخص شما و یا نزدیکانتان فحاشی نکرده ام . تمام آنچه نوشتم در مورد سخنان شما و یا عملکرد شما و یا آثار دیگران بوده و خود شما هم حق دارید در مورد سخنان من و یا عملکرد من و یا آثار دیگران تُند بنویسید ! ولی گفتن جمله هایی مانند اینها :

اگر میدانید عقیده شما ارزشی ندارد پس لطف کنید و زرت و پرت نفرمایید و نه توصیه ای به ما بکنید
      کدام الاغی مسئول اموزش دادن و با سواد کردن شما بوده
      توهین مستقیم به شخص است و بر خلاف قوانین هم هست . در مورد دوم که شما به نه تنها به خود من بلکه به والدین و معلمین بنده هم فحاشی کرده اید ! کجا بنده چنین کاری کرده ام ؟
      تمام آن چیزی که از من نقل قول کرده اید و باقی بحثم با شما به هیچ عنوان فحاشی و یا حتا توهین به شما نبوده و نیست .

روشن است که اگر شما بفرمایید فلان خواننده که مورد علاقه من هم هست ک.ش تلاوت میکند توهین و فحاشی ای به من نکرده اید ولی مثلن وقتی بگویید داری ک.ش میگویی به شخص من فحاشی کرده اید .

هرگز مجازات نشده اید انقدر شلوغش نکنید . فقط یک پیغام خصوصی از طرف سیستم خودکار دریافت کرده اید که هیچ ارزشی ندارد .
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

16. 3 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-06-2012),Mehrbod (11-06-2012),Russell (11-06-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •