Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
کودکان و مسائل جنسی
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 12

جُستار: کودکان و مسائل جنسی

Hybrid View

نویسنده سوم
      Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

Unknown آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Sep 2012
      جُستارها
      11
      امتیازها
      6,549
      رنک
      52
      Post Thanks / Like
      سپاس
      315
      از ایشان 511 بار در 144 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها
      پورن هیچ ارزش آموزشی ندارد و برای تحریک کردن درست شده. پس از مدت کوتاهی هم شخص به آن مقاوم می‌شود و به دوز بالاتری برای تجربه‌ی بار اول نیاز دارد و ماجرا به جاهای باریک می‌کشد(چنانکه کار از پلی‌بوی شروع می‌شود، و در نهایت به چیزهای مورد علاقه‌ی ژاپنی‌ها و آلمانی‌ها می‌کشد..). پس من مخالف تماشای پورن توسط کودکان هستم.
      من متوجه نشدم که چگونه نتیجه برای «کودکان» حاصل شد، درحالیکه عاملی که ذکر کردید، برای بزرگسالان -که تمایلات جنسیشان به مراتب بیشتر است- بیشتر مطرح است. گذشته از این، پرسش این نبود که آیا برای کودکان فیلم پورن پخش کنیم یا نه!!! پرسش اینست که آیا اشکالی دارد اگر یک کودک، خواسته یا ناخواسته، فیلم پورن ببیند؟ مثلا شما برای کودک 5 ساله‌تان فیلتری برای محتوای جنسی (در اینترنت، ماهواره و...) می‌گذارید؟

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی mamad1 نمایش پست ها
      من یک مدلی رو توی مدارس المان دیدم که خیلی برام جالب بود
      اینطور که من شنیدم مال سال دوم ابتدایی هست
      کجا شنیدید، لینکی دارید؟ این تصاویر هم ما را به خنده واداشت، مثلا این:

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی mamad1 نمایش پست ها

این دکتر بی‌خاصیت آنجا چکار می‌کند؟ این طفل مگر امام ‌خامنه‌ای است که دارد یاعلی‌گویان خودش بیرون می‌آید؟

2. 4 کاربر برای این پست سودمند از Unknown گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-01-2012),Russell (11-01-2012),sonixax (11-01-2012),کافر_مقدس (11-01-2012)

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Unknown نمایش پست ها
      من متوجه نشدم که چگونه نتیجه برای «کودکان» حاصل شد، درحالیکه عاملی که ذکر کردید، برای بزرگسالان -که تمایلات جنسیشان به مراتب بیشتر است- بیشتر مطرح است. گذشته از این، پرسش این نبود که آیا برای کودکان فیلم پورن پخش کنیم یا نه!!! پرسش اینست که آیا اشکالی دارد اگر یک کودک، خواسته یا ناخواسته، فیلم پورن ببیند؟ مثلا شما برای کودک 5 ساله‌تان فیلتری برای محتوای جنسی (در اینترنت، ماهواره و...) می‌گذارید؟
      نتیجه‌گیری چنان حاصل شد که برخی دوستان به خواص آموزنده‌ی پورن اشاره کردند، منهم گفتم که 99.9% این محصولات فاقد هرگونه ارزش «آموزشی» هستند و برای تحریک کردن مردان درست شده‌اند، و بدلیل خاصیت اعتیادآور آنها و نبود هرگونه امتیاز مثبتی به سودشان، من مخالف تشویق کودکان به تماشای پورن هستم. جلوگیری یا هرگونه محدودیتی برای تماشای پورن توسط کودکان، امری‌ست بلاهت‌آمیز و بی‌معنی، زیرا نه فقط به هدفی که دنبال می‌کند نخواهد انجامید، بل با تحریک کنجکاوی آدمهایی که در شرایط عادی بدلیل نداشتن میل جنسی هرگز به سمت پورنوگرافی کشیده نمی‌شدند را به جستجو برای آنها می‌کشاند. شخصی‌ که از منظر جنسی بالغ نشده مطلقا بعید است که بدلایل جنسی به دنبال پورن برود، انگیزه‌ی اصلی اغلب ارضای حس کنجکاوی و رانه‌ی هنجارشکنی‌ست. پس نه، محدودیتی اعمال نکنیم، اجازه‌ی تبلیغ یا تولید محصولاتی که بتوانند کودکان را به عنوان مشتری هدف بگیرند را هم ندهیم...

وانگهی بحث کمی پیچیده‌تر از این سرمشق‌های یک خطی و تر و تمیز است.. در برخورد با میل جنسی، من به تجربه دیده‌ام که مدل‌های باز و مبتنی بر «آزادی» هم به اندازه‌ی مدل‌های بسته و بنا شده برپایه‌ی سرکوب، مشکل‌ساز و آسیب‌زا هستند. میانگین سن استفاده از وایگرا در غرب هر ساله پائین‌تر می‌آید، درصد آنچه رفتار «انحراف‌آمیز» تلقی می‌شود روبه رشد به نظر می‌رسد و .. من گمان می‌کنم بخش بزرگی از جذابیت سکس به هیجان برآمده از طغیان ِ نهفته در ذات آنست، چنانکه بی‌نگهبان ِ بیرونی‌ای که شما را به نحوی ناآگاهانه از تذلذ منع بکند، خود لذت بردن امری می‌شود ناممکن. قرار گرفتن در معرض فانتزی ِ عریان بطور مداوم، باعث پدید آمدن مقاومت ذهنی می‌شود و اسطوره‌زدایی از سکس همیشه چیز خوبی نیست.. در ایران مردها با کمترین میزان ممکن(و بسیاری اوقات بدون آنکه طرف مقابل حتی به راستی قصد آن را داشته باشد)تحریک می‌شوند(قدیم گویا حتی ارضا می‌شده‌اند!)، آن را مقایسه بکنید با وضعیتی که در اروپای غربی حاکم است.. شخصا تصور می‌کنم بهتر است بطور داوخواهانه برخورد خود با پورن را کاهش، و رابطه‌ی جنسی حقیقی را افزایش بدهیم.

نکته‌ی دیگری که پیرامون آموزش مسائل جنسی به کودکان به ذهنم می‌رسد اثر مخرب احتمالی آشنایی کودکان با سکس در پروسه‌ای توام با درهم‌تنیدگی آن با بیماری‌های جنسی‌ست. برای توجیه نقش بی‌مورد «مدرسه» در «آموزش» سکس به کودکان الزام طرز استفاده‌ی درست از کاندوم و خطرات رابطه‌ی جنسی ِ نا-ایمن و حاملگی‌های زودهنگام و ... طرح می‌شوند و به نوعی مایه‌ی تداعی سکس به عنوان چیزی بیماری‌زا و خطرناک می‌شوند. بر پدر و مادر است که این گفتگوی سخت و ناجور با فرزند خود را دلیرانه برعهده بگیرند و این بار را به دوش ِ کوژ ِ «مدرسه» و «جامعه» نیاندازند، نهاد منحط و فسیل‌شده‌ی «مدرسه» توانایی لازم برای آموزش حساب و هندسه را هم ندارد چه برسد به پدیده‌ی مهم و شخصی و سرنوشت‌سازی همچون سکس.
      Mehrbod, Anarchy and Russell like this.
      زنده باد زندگی!

4. 4 کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-01-2012),Russell (11-01-2012),sonixax (11-01-2012),Unknown (11-02-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پاسخ: 5
      واپسین پیک: 11-11-2013, 07:50 PM
    2. پاسخ: 72
      واپسین پیک: 10-26-2013, 02:02 PM

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •