باز هم این به کار اسرائیل مشروعیت قانونی نمیده...از نظر خودش شاید اما شورای امنیت آیا این حق رو بهش داده بود؟
آخه منطقی نیست...طرح تقسیمی باشه و قرار بر تشکیل فلسطین باشه..بعد جنگ بین اعراب و اسرائیل رخ بده و اون کرانه باختری رو هیچ وقت سازمان ملل قانونا جز خاک اردن که محسوب نکرد.اداره اش با اونها بود!! بعد حالا اردن بگه من دیگه ادعایی ندارم و اسرائیل هم شروع کنه شهرک سازی و ادعای حبرون رو هم بکنه...این یعنی اسرائیل هم به قوانین پایبند نیست همیشه و از مغلطه تو هم بدی استفاده میکنه...
بله اما راهش این نیست...این خوش خیالی هست که بتونه تمامی حماس رو محو کنه.دوباره از یه جای دیگه ظهور میکنه! باز دلیل و ریشه رو برطرف کرد که اونم پایان رسیدن به یه توافق دو طرفه هست...
کی همچین حرفی زده؟ من از بودن اسرائیل دقاع میکنم اما خود هرتزل مگه تحت تاثیر چه شرایطی قرار گرفت که ایده جنبش صهیونیسم رو پایه ریزی کرد؟ همین مصائب و مشکلات بود که عامل شد دیگه...اسرائیل هم حق مالکیت رو چیزی رو نداشته از قبل و طبق اصول دنیای مدرن تکه زمینی بهش رسیده، مگه اینکه واقعا باور کنیم خدا این سرزمین رو به یهودیان وعده داده بود...