درسته اما بازسازی ذهنی نیاز به گذشتن از خط قرمزهای ذهنی دارد که جز همان ارثیه هستند و مشکل ترین بخش کار است...یعنی اینکه حالتی رو تصور کنیم که در برابر تمام تفکرات و عقاید کاملا حالت خنثی داشته باشیم و از نو بنای فکری خودمون رو بسازیم...حلاصه اینکه باید فراتر از مرزهای ذهنی کنونیمون پرواز کنیم.
sonixax (09-24-2012)
خب بله همینطوره و این عبور از مرزها جسارت و سری نترس میخواد
ولی حتما نباید خنثی بود
معمولا دنبال مواردی میگردیم که اونی رو بهمون تحمیل کردند رو سرکوب کنیم
اونائی که از دین و مذهبی زده میشن قطعا یک شبه صورت نگرفته و یک شبه اندیشه یشان دگر گون نشده
شاید کمتر پیش بیاد حالت خنثی بودن در کسی
معمولا باوری قویتر جایگزین میشه
sonixax (09-25-2012)
عقاید و تفکرات متفاوتند
تشخیص اینکه عقیده من یا شما درست است به عهده ی کیست؟
اینکه من عقیده ای دارم که شما باطل میدونید و همین طور بالعکس
هر چی بیشتر از ادیان و عقاید مختلف بدونی این درگیری ذهنی بیشتر میشه تا محرکی نباشه کلا تفکری صورت نمیگیره
و گاهی این محرک اونقدر قوی هست که کلا راه و روش فرد رو تغییر میده گای هم فقط منجر به تفکری میشه که حالت چرخشی به خودش میگیره
بستگی به عوامل و اطرافیان داره
من قبلتر تا حدودی در مورد سنی و مسیحی بودن فکر کرده بودم و مدتی ذهنم درگیرش بود ولی خدا ناباوری رو نه حتی به ذهنم خطور نمیکرد هستند کسانی که کلا خدائی رو قبول ندارند
درود،
یانو یا سرکار هستید گرامی؟
به عهدهی منطق.
من روی هم رفته به چیزهای کمی «باور» دارم.
گرامی باوریدن (اعتقاد داشتن) میشود پذیرفتن یک چیز بی اینکه آوند یا استدلالی برای آن داشته باشید.
برای نمونه من میباورم که تلهپاتی شدنی است، ولی اثباتی برای آن ندارم و تنها یک باور برایم میماند.
خردگرایی میگوید که پایه زندگی نباید بر باورها، که بر خرد و منطق استوار باشد.
نزدیک به ده درسد مردم خدا ناباور هستند. به گفته دیگر، از هر ده آدمی که شما در خیابان میبینید یکی از آنها خدا ناباور است
اینکه چنین چیزی به ذهن شما نرسیده از اینروست که ج.ا. با سختی هر چه بیشتر میکوشد این چیزها را پنهان کرده و بریخت "تابو" نگه دارد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)