گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی jingo نمایش پست ها
بالاخره روزی میرسه که پراپاگندا نمیتونه ذهن اکثریت مردم در کشورهای غربی رو کنترل کنه !
به قول انگلیسی‌ زبان‌ها Why do you think I give a ..ck what others think about Israel، برای چی‌ فکر می‌کنید من اهمیتی میدهم که غربی‌ها در مورد اسرائیل چه فکر میکنند؟

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی jingo نمایش پست ها
جالب اینجاست که چون اسلامیست ها یهودیان رو میکشتن حالا هم یهودیا حق دارن اسلامگرا ها رو بکشن !!
اگه اینجوریه چرا آلمان ها رو نمیکشن !!
چه منطق بچه گانه‌ای شما دارید؟ الان اسرائیل به آلمان حمله کند که چه؟ بحث collective guilt که اینجا نیست ، ۲ نسل پیش در آلمان یک اتفاقی‌ افتاده است که بسیار بسیار وحشتناک بوده است ،آلمانی‌ امروز چه گناهی دارد؟ اکثریت مطلق آلمانی‌‌ها طرفدار اسرائیل هستند. دولت آلمان زیر دریایی‌های اتمی دلفین را به اسرائیل فروخته است که اسرائیل در خواب هم نمی‌بیند آمریکا چنین چیزی به اسرائیل بدهد! بعد فکر می‌کنید خوب مثلا یک عرب فلسطینی می‌‌آید انتحاری داخل کودکستان می‌فرستند ، اسرائیل باید با گل از او استقبال کند؟

من هم هیچ تنفری از عرب‌ها ندارم و بسیار برای آنها آرزوی موفقیت می‌کنم ، فقط در جای دیگر! صلح می‌خواهید اسرائیل را رها کنید و اسرائیل بهترین روابط اقتصادی ، سیاسی و امنیتی را با هر کشور عربی‌ خواهد داشت!