جالب اینجاست که چون اسلامیست ها یهودیان رو میکشتن حالا هم یهودیا حق دارن اسلامگرا ها رو بکشن !!
اگه اینجوریه چرا آلمان ها رو نمیکشن !!
بحث حق نیست ! بحث زوره و بالاخره یک روز هم زور اینوریها میچربه چون اگر همیشگی بود انتقال قدرتی وجود نداشت !![]()

جالب اینجاست که چون اسلامیست ها یهودیان رو میکشتن حالا هم یهودیا حق دارن اسلامگرا ها رو بکشن !!
اگه اینجوریه چرا آلمان ها رو نمیکشن !!
بحث حق نیست ! بحث زوره و بالاخره یک روز هم زور اینوریها میچربه چون اگر همیشگی بود انتقال قدرتی وجود نداشت !![]()
SAMKING (04-03-2013)

افکار عمومی جهان همین الان هم حقیقت داستان فلسطین و اسرائیل رو میدونه .
ترکیه هم کشور مالی نیست که شده الگوی شما ! ترکیه فقط یک استانبول را دارد و بس . مابقی هم همه وابستگی ۱۰۰% به غرب است .
بعد مگر بنده شما را چسباندم به جمهوری اسلامی ؟ یا گفتم جیره خور هستید ؟ گفتم اسلامگرا هستید - مگر نیستید ؟
توهم است که فکر کنیم غرب دارد با پروپاگاندا مردمش را کنترل میکند !
مگر ما جایی نوشتیم که اسرائیل کار خوبی میکند که فلسطینیان را میکشد ؟ حرف در دهان ما نگذارید .
زور اینها (مسلمین) هم هرگز نمیچربه مگر اینکه قرآن رو بذارند کنار که در آن صورت دیگر مسلمان نیستند .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

جمله آخر من بدین معنیست که ساکنین غرب حقیقت مسئله ی فلسطینیان و اسراییلیها رو به دلیل قدرت زیاد شبکه ها و محافل خبری درک نمیکنن یا تعداد افرادی که درک میکنن به حدی نیست که امکان اثرگذاری داشته باشن
مطمئنا اگه در ابتدای مناقشه در جهت دموکراسی رای گیری انجام میشد درصد بسایر کمتری سهم اسراییل میشد و حتی هم اینک هم اگه رای گیری بشه اسراییلیها از بسیاری از زمینها باید عقب نشینی کنن
تشکیل 2 کشور به روشهای متعددی ممکنه ! با رای گیری ممکنه با جنگ و زور هم ممکنه !
الان شاید چندان مالی نباشه اما در جهت پیشرفت با سرعتی مناسب قرار داره !
اسلامگرا بودن یا نبودن من دخلی به این بحث نداره چون من از دیدگاه دین به این قضیه نگاه نمیکنم !
حقیقتی که شما مد نظر دارین با حقیقت مد نظر من گویا متفاوته !

در آینده هم مالی نخواهد بود مادامی که وابسته است .
ربطی نداره ! ولی خود شما فرمودید که ما گفته ایم که شما جیره خور هستید ! ما فقط گفتیم اسلامگرا هستید که هستید . اینکه از دیدگاه دین هم نگاه نمیکنید یا میکنید دخل چندانی ندارد چون به هر حال تحت تاثیر آن هستید .
اسلامگرا در حکومتی که ایجاد میکند دین را دخیل میکند و وقتی دین دخیل شد امکان پیشرفت وجود ندارد چون باعث فراری شدن اسلام ناباوران و حتا اسلام باوران میشود . همان ترکیه که شما مثال میزنید حکومتی سکولار دارد و نه اسلامی ولی با این حال به خاطر تفکر اسلامی حاکم بر جامعه عقبمانده خواهد ماند .
حقیقتی که ما میدانیم این است که از همان ابتدای تشکیل اسرائیل آنجا کشوری به نام فلسطین وجود نداشته و هوز هم ندارد . در عین حال آن سرزمینها ، سرزمینهای اجداد یهودیان بوده که به زور شمشیر و نیزه اسلام از آنجا رانده شده بودند .
این را من میدانم ، باقی دنیا هم میدانند . شما فکر میکنید داستان طور دیگریست مشکل از شماست که مهملات تی وی ریش را باور میکنید .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

اینکه فکر میکنید نظر شما درستترین نظر است که بسیار شبیه افراطگرایان است!
بسیاری به زور شمشیر و نیزه از بسیاری جاها رانده شده اند پس همه میتوانند به زور این مکانها را به این اسم که زمانی مال ما بوده پس بگیرند ؟؟
خب فرایند سکولار شدن نظام به طور کامل فرایندی طولانیست و ترکیه پل مناسبی برای این اتفاق در کشورهای اسلامی کنونی است !
بحث با کسی که پیش داوری دارد قطعا بیهوده است ! کسی که حتما باید به ذهن خود بقبولاند که فلانی اسلامگراست و سپس میتوند بحث را با این پیشفرض ادامه دهد چندان مجالی برای بحث منطقی نمیگذارد !![]()
SAMKING (04-03-2013)

من هزاران هزار تفکر دارم اما اکنون دارم از این دیدگاه با شما بحث میکنم و آن مقداری از تفکراتم که به این بحث مربوط است در گفتارم مشخص است !
اگر شما در گفتار کنونی من عیبی میبینید یا سوالی در باب این دیدگاه من دارید صحیح است اما اینکه در حوزه ای دیگر من چه تفکراتی دارم چندان مربوط به نظر نمیرسد !!
SAMKING (04-03-2013)

قطعا نه ! من به شخصه کاملا مخالف انتفاضه و راهکارهای خشونت آمیز هستم
عاقل فلسطینیانی هستند که سعی میکردند و میکنند که با پیشرفت های مسالمت آمیز وزن سیاسی خود را در جهان بالا برده و آنگاه طلب زمینهای خود را بکنند
اما اینکه من این شوه را نمیپسندم دلیل نمیشود بگویم: به من چه ؟! خودشان خواسته اند ؟! بحث این است که خودشان هرچه خواسته اند حقیقت را تغییر نمیدهد !
دقیقا ! این منطق که چون قبلن کسی کاری کرده و چون قبلن اینجا مال من بوده حال هم مال من است کاملا بچه گانه است !
حرف من هم همین است ! این منطق که ما جمعیتی داریم که درصدی قابل توجهی از جمعیت است و امکان ایجاد دولت مشترک هم نداریم پس تفکیک مرزها را میخواهیم تا حدی از نظر من قابل بحث است (با توجه به درصد آن قوم و اینکه اصولا چرا نمیتوانند مثلا مانند لبنان حکومت مشترک داشته باشند )

گرامی صحبت من اصلا بر سر خشونت آمیز بودن یا نبودن راهکار نیست.صحبت من برسمیت شناختن امنیت و آزادی و حق داشتن یا نداشتن دین برای یهودیان و همچنین اعراب منطقه است.در راهکار یک کشور هم که میگویید اگر قرار باشد یهودیان بیرون ریخته شوند یا حقوق و آزادیهای دینیشان نادیده گرفته شود فرقی با محو اسرائیل از نقشه که میگویند نخواهد داشت.اسرائیل با تمام حرفها امروز بسیار سکولارتر از کشورهای اسلامی مخالفش است.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
آغازگر جُستار

ببینید ، مثلا فکر کنید زمان حمله عربها به ایران ، تخت جمشید به تصرف آنها در آمده بود( که آمد البته) و اکنون نیز آنها هر روز به آنجا توهین میکردند و تخریب میکردند ، بعد از این همه سال یک عده گروه مسلح ایرانی آنجا را آزاد کردند و دوباره ایرانیان حکومت خود را بر تخت جمشید آغاز کردند و اشغال گران را بیرون راندند! حال آنها میگویند که تخت جمشید را به ما پس بدهید تا دیگر موشک نفرستیم و انتحاری و غیره! خوب من میگویم بچرخ تا بچرخیم! تخت جمشید دیگر به تسلط شما در نخواهد آمد ، شرایط اسرائیل نیز اکنون شبیه این سناریو است!
لبنان برای ۲۰ سال جنگ داخلی بود گرامی ; مسیحی ، دروزی ، سنی و شیعه همدیگر را میدریدند! عربها در کنار یکدیگر نیز نمیتوانند زندگی کنند ، چه برسد که در کنار یهودی! یک دولت امکان وجود ندارد و اگر فلسطینیها کشورمی خواهند ، آن با شرایط ما تشکیل میشود ، وگرنه من به ادامه شرایط فعلی نیز هیچ اعتراضی ندارم!
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)