• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 1 از 2 12 واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 388

جُستار: نگرشی پیرامون جنس ''زن''

Hybrid View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      اینکه زنان به راستی چنین هستند یا نه را راسل گرامی مطرح کرد، منهم مثل باقی کاربران منتظر دلایل و شواهد شما برای چنین نتیجه‌گیری عجیبی هستم.
      اما آنچه من می‌خواهم بیافزایم، این حقیقت است که حتی اگر آن‌چه شما می‌گویید درست هم باشد، دلیل بخش بسیار بزرگی از نادانی‌هایی که در زنان دیده می‌شود سلطه‌ی بسیار شدید مردسالاری‌ست، که سوژه‌ها را ترس‌خورده، جاهل، فاقد فردیت و منیت مستقل، تحت سلطه‌ی مردان و ناتوان از درک منطقی روابط عینی می‌طلبد. هزاران سال زن خوب، برابر با زن فرمان‌بردار تلقی شده و بدیهی‌ست که کنترل و اداره‌ کردن ِ زنی به راستی مستقل، باهوش و دارای توانایی تصمیم‌گیری و تعقل برابر با همان‌های یک مرد، اگر نه ناشدنی بسیار دشوار خواهد بود، و وجود چنین زنی، قرن‌ها بطور سیستماتیک توسط رانه‌های فرهنگی، مذهبی، سیاسی و اخلاقی سرکوب شده.

پ.ن: من از نوشتن آن تاپیک شرمسارم. خوب شد که جستاری نوین براه انداختید.
      sonixax and Russell like this.
      زنده باد زندگی!

2. 4 کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (09-25-2012),Mehrbod (09-16-2012),Philo (09-17-2012),sonixax (09-16-2012)

سخنور یکم
      Level completed: 67%, Points required for next Level: 166
      Overall activity: 99.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      آغازگر جُستار
      !More Extreme

Empty

Rationalist آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      ماندگاه
      اتاق قرمزم!
      جُستارها
      16
      امتیازها
      17,184
      رنک
      83
      Post Thanks / Like
      سپاس
      586
      از ایشان 1,202 بار در 511 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      13 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها
      دلیل بخش بسیار بزرگی از نادانی‌هایی که در زنان دیده می‌شود سلطه‌ی بسیار شدید مردسالاری‌ست، که سوژه‌ها را ترس‌خورده، جاهل، فاقد فردیت و منیت مستقل، تحت سلطه‌ی مردان و ناتوان از درک منطقی روابط عینی می‌طلبد. هزاران سال زن خوب، برابر با زن فرمان‌بردار تلقی شده و بدیهی‌ست که کنترل و اداره‌ کردن ِ زنی به راستی مستقل، باهوش و دارای توانایی تصمیم‌گیری و تعقل برابر با همان‌های یک مرد، اگر نه ناشدنی بسیار دشوار خواهد بود، و وجود چنین زنی، قرن‌ها بطور سیستماتیک توسط رانه‌های فرهنگی، مذهبی، سیاسی و اخلاقی سرکوب شده.
      آری چنین سرکوب ها و مردسالاری هایی در طول تاریخ بوده و من نیز منکر آن نیستم ولی این توجیه کننده شکل گیری شخصیت زنان به این شکل نمی باشد. زنان برای رهایی از این محدودیت ها و دشواری ها چه کرده اند؟! ضمن اینکه من تجربه زنانی را هم داشته ام که به نوعی از آزادی و ارزش گذاری بالا دچار بی ظرفیتی و عدم تناسب با ارزش گذاریشان بودند.
      ...و به این موجودات دوپا بگو: آن اراده‌ای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!

4. 2 کاربر برای این پست سودمند از Rationalist گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (09-25-2012),sonixax (09-16-2012)

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Rationalism Ideology نمایش پست ها
      آری چنین سرکوب ها و مردسالاری هایی در طول تاریخ بوده و من نیز منکر آن نیستم ولی این توجیه کننده شکل گیری شخصیت زنان به این شکل نمی باشد.
      شوخی می‌کنید دوست ارجمند؟ چطور توجیه کننده نیست؟ مگر شما چنان شرایطی را تجربه کرده‌اید که این حکم را صادر و جاری می‌کنید؟ چه توحیهی بهتر می‌تواند باشد؟

زنان برای رهایی از این محدودیت ها و دشواری ها چه کرده اند؟! ضمن اینکه من تجربه زنانی را هم داشته ام که به نوعی از آزادی و ارزش گذاری بالا دچار بی ظرفیتی و عدم تناسب با ارزش گذاریشان بودند.
      خیلی کارها کرده‌اند، وانگهی مردان پایبند به مردسالاری مثل من و شما بسیار پرشمار هستند.
      علاوه بر این ما می‌بینیم که سطح فکر زنان در کشورهای اروپای غربی که بیش از هرجای دیگری از زیر سلطه‌ی مردسالاری رها شده‌اند بسیار بالاتر از زنان عربستان، و همان ِ زنان ایرانی بسیار بالاتر از زنان افغان است.
      چرا؟ نگرشتان در آن مورد دگرگون شده؟
      نه، اما دریافتم که نگرش من پیرامون هر مسئله‌ای اهمیت ندارد. و گاهی باید ساکت بود.
      Mehrbod این را پسندید.
      زنده باد زندگی!

6. 4 کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (09-25-2012),Philo (09-17-2012),Russell (09-16-2012),sonixax (09-16-2012)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      !More Extreme

Empty

Rationalist آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      ماندگاه
      اتاق قرمزم!
      جُستارها
      16
      امتیازها
      17,184
      رنک
      83
      Post Thanks / Like
      سپاس
      586
      Mentioned
      13 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      در ابتدا لازم می دانم ابراز خشنودی نمایم از اینکه شیوه پاسخگویی خود را دگرگون ساختید؛امیدوارم همواره اینچنین پاسخ دهید.

شوخی می‌کنید دوست ارجمند؟ چطور توجیه کننده نیست؟ مگر شما چنان شرایطی را تجربه کرده‌اید که این حکم را صادر و جاری می‌کنید؟ چه توحیهی بهتر می‌تواند باشد؟
      از دیدِ فرهنگی و تاریخی شاید توجیه کننده باشد ولی از دیدِ فلسفی(خردگرایی) قابل توجیه نیست.لزومی هم ندارد حتما آن شرایط را تجربه کنم تا بتوانم در آن مورد اظهار نظر نمایم.

خیلی کارها کرده‌اند، وانگهی مردان پایبند به مردسالاری مثل من و شما بسیار پرشمار هستند.
      من که در پست نخست بیان داشتم که از بابت چنین باوری خودم هم متاسف هستم و در اصلا دیدگاهی بسیار متفاوت نسب به زن ها داشتم که رفتارهای آنان موجب دگرگونی باورم شد.
      حال چند نمونه از جنبش های زنان که نقشی پررنگ و موثر در تاریخ تمدن داشته اند را بیان نمایید تا بررسی کنم چه طور سرکوب شده اند؟!

علاوه بر این ما می‌بینیم که سطح فکر زنان در کشورهای اروپای غربی که بیش از هرجای دیگری از زیر سلطه‌ی مردسالاری رها شده‌اند بسیار بالاتر از زنان عربستان، و همان ِ زنان ایرانی بسیار بالاتر از زنان افغان است.
      البته روی سخن من بیشتر با زنان ایرانی می باشد؛ ولی در همان اروپای غربی هم نسبتِ خردگرایی زنان کم تر از مردان می باشد.

نه، اما دریافتم که نگرش من پیرامون هر مسئله‌ای اهمیت ندارد. و گاهی باید ساکت بود.
      مقصودتان را به روشنی درنیافتم؛ اگر امکان دارد بیشتر توضیح دهید.

8. 3 کاربر برای این پست سودمند از Rationalist گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (09-25-2012),Mehrbod (09-16-2012),sonixax (09-16-2012)

سرنویسنده یکم
      Level completed: 96%, Points required for next Level: 22
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

shirin آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      20,328
      رنک
      89
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,097
      از ایشان 2,534 بار در 930 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      6 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      با عرض درود خدمت دوستان. من فیلتر شکنم یه مدت طولانی کار نمیکرد. یکی دیگه جایگزینش کردم. الان اومدم اینجا و این تاپیک نظرمو جلب کردم. البته همشو نخوندم ولی چند تا پست که خوندم مردسالاری و زن ستیزی ازش میبارید. من متاسفم که زنان را به بیخردی و بیمنطقی و کم هوشی و دروغ پسندی متهم میکنید.البته اینکه میگید زنان دروغ رو ترجیح میدن یه دروغ بزرگ هست من خودم زن هستم و با جمعیت کثیری از زنان در ارتباط بوده ام و تا حالا به زنی برنخورده ام که دروغ شنیده باشد و عصبانی نشده باشد از اینکه احمق فرضش کردن. و خودم هم صد البته حقیقت بسیار تلخ رو فکر میکنم حق مسلم هست که بدونم و دروغ شیرین شنیدن رو نوعی توهین به خودم میدانم. مردانی که معتقدند زنان دروغ شنیدن رو دوست دارند و فکر میکنند دروغ گویی به زنان کار پسندیده ای هست صد البته میخواهند دروغگویی خودشان برای فریب زنان رو توجیه کنند. و در آخر لازم به ذکر هست که شماها تقصیری ندارید مردان ایرانی متاسفانه اکثرا دیدگاهشون به زنان مثل شما هست. نه فقط ایرانی که مردان مسلمان. و البته یه نکته هم برای خوشحالیتون بگم اینکه در دین مبین اسلام دروغگویی به زنان برای به دست آوردن دلشان امر پسندیده ای محسوب میشود.

10. 5 کاربر برای این پست سودمند از shirin گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Alice (09-25-2012),Anarchy (09-25-2012),Ouroboros (09-25-2012),Russell (09-25-2012),sonixax (09-25-2012)

بازداشت همیشگی
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

هیچ

Alice آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Sep 2012
      جُستارها
      8
      امتیازها
      47,012
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      2,739
      از ایشان 4,155 بار در 1,601 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      75 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی shirin نمایش پست ها
      با عرض درود خدمت دوستان. من فیلتر شکنم یه مدت طولانی کار نمیکرد. یکی دیگه جایگزینش کردم. الان اومدم اینجا و این تاپیک نظرمو جلب کردم. البته همشو نخوندم ولی چند تا پست که خوندم مردسالاری و زن ستیزی ازش میبارید. من متاسفم که زنان را به بیخردی و بیمنطقی و کم هوشی و دروغ پسندی متهم میکنید.البته اینکه میگید زنان دروغ رو ترجیح میدن یه دروغ بزرگ هست من خودم زن هستم و با جمعیت کثیری از زنان در ارتباط بوده ام و تا حالا به زنی برنخورده ام که دروغ شنیده باشد و عصبانی نشده باشد از اینکه احمق فرضش کردن. و خودم هم صد البته حقیقت بسیار تلخ رو فکر میکنم حق مسلم هست که بدونم و دروغ شیرین شنیدن رو نوعی توهین به خودم میدانم. مردانی که معتقدند زنان دروغ شنیدن رو دوست دارند و فکر میکنند دروغ گویی به زنان کار پسندیده ای هست صد البته میخواهند دروغگویی خودشان برای فریب زنان رو توجیه کنند. و در آخر لازم به ذکر هست که شماها تقصیری ندارید مردان ایرانی متاسفانه اکثرا دیدگاهشون به زنان مثل شما هست. نه فقط ایرانی که مردان مسلمان. و البته یه نکته هم برای خوشحالیتون بگم اینکه در دین مبین اسلام دروغگویی به زنان برای به دست آوردن دلشان امر پسندیده ای محسوب میشود.
      دقیقاً همین است ؛
      من نیز نمی دانم اینها چرا می گویند دختران دروغ شیرین را می پسندند ؛ من هم در درازای زندگی خودم حتی به یک نفر بر نخوردم که بگوید من دروغ شیرین را به حقیقت تلخ ترجیح میدهم ؛
      چون شما من نیز گمان میکنم اینها از روی دروغگویی بیش از اندازه میخواهند ماست مالی کنند که مثلا دختران دروغ را دوست دارند...

12. 4 کاربر برای این پست سودمند از Alice گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (09-25-2012),Russell (09-25-2012),shirin (09-25-2012),sonixax (09-25-2012)

مدیر تالار
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      درود به شیرین بانوی گرامی و ابراز خرسندی از حضور دوباره شما...ابتدا در خصوص فیلترشکن مناسب به این تاپیک مراجعه کنید:
      http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A...%86%DA%AF-463/

بهتره فقط از نرم افزار tor استفاده کنید.

-------------------------------------------------------------
      و اما در خصوص بحث...همین اول بگم من خودم از دورغ شخصا بسیار بیزارم و اصلا هم استعدادی در دروغ گفتن ندارم.
      تقریبا سعی میکنم دروغ نگم مگر اینکه راست گفتن برای من ایجاد خطر جانی کنه...اما اینکه من گفتم بیشتر دخترها دوست دارند دروغ بشنوند رو من از خودشون شنیدم...نکته ظریف این وسط،اینه که زمانی بیشتر این دروغ ها به کار میان که رابطه نسبی برقرار شده باشه ولی اگر از همون اول مبنا بر دروغ باشه که با احتمال بالایی رابطه شکل نمیگیره...منظور از دروغ هم حداقل از نظر من دروغ های خیلی بزرگ نیست...دروغ های ظریف و گاهی دلخوش کننده هم میتونه باشه...مثلا در تعریف از زیبایی یا در بیان میزان مورد توجه بودن و ارزش داشتن در نظر مرد.... کمتر زنی رو سراغ دارم که اگر به فرض ارتباط صمیمانه ای با مردی داشته باشه تحمل این رو داشته باشه که مرد بهش بگه فلان زن از تو زیبا تر هست ( به اصرار و آگاهی خودشون در دروغ بودن مطلب هم که شده میخوان مرد اعتراف کنه که از همه زیباتر هست) یا الان اضافه وزن داری یا این لباس یا مدل مو بهت نمیومد یا این انگشتر یا گردنبندی که انتخاب کردی زیبا نیست...

به میزان خیلی زیادی دوست دارند سریع در نظر مرد کامل و بی عیب و نقص جلوه کنن و صحبت های منطقی مرد حتی در مورد اختلاف دیدگاه هاشون هم حمل بر بی احساسی مرد میکنن...

در مورد سکس هم که گفتم قطعا نیاز به دروغ هست...شما کدوم زن رو سراغ دارید که با پیشنهاد صریح سکس از طرف دوستش مواجه شه و جبهه گیری نکنه؟ ولی اگر داستان رو پسر کمی احساسی کنه حتی اگر دختر احتمال دروغ گویی مرد رو هم بده، باز راحت تر با سکس کنار میاد!!!

من اینها رو نمیگم که زن رو متهم به ناقص بودن بکنم...بیان تفاوت هست و حتما دلایل فرگشتی و محیطی داره!! ولی قدم اول بیان بدون تعارف اینهاست.

14. 4 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (09-25-2012),Russell (09-25-2012),shirin (09-25-2012),sonixax (09-25-2012)

سخنور سوم
      Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
      Overall activity: 20.0%
      دستاوردها:
      Sapientiam Discenti

خالی

Kaveh آواتار ها
      تاریخ هموندی
      May 2012
      جُستارها
      20
      امتیازها
      6,715
      رنک
      53
      Post Thanks / Like
      سپاس
      339
      از ایشان 1,475 بار در 409 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به نظر می رسد یک جنبش فمینیستی باید اینجا به راه انداخته شود. واقعیت این است که تا زمانیکه زنان خودشان پرچم دار رفع تبعیض نشوند انتظار از میان رفتن این دیدگاههای مردسالارانه را نمی توان داشت. بنده با بسیاری سخنان دوستان در این تاپیک موافق نیستم ولی دفاع را با زنان می دانم. منتها در این میان شاید یکی از عللی که بحثها را بی نتیجه می کند روشهای بحث مردانه و زنانه است. درک زن و مرد از واژگان برابر نیست و ممکن است مفاهیم به کلی متفاوتی را در ذهن داشته باشند. این در نهایت منجر به سوء تفاهم و آن چیزهایی می شود که دوستان از آن به عنوان علاقه به دروغ شنوی یاد کردند.

یک مثال می زنم. زنی از مردش می پرسد به نظرت این لباس بهم میاد؟
      - مرد با تجربه طبق بروسه از پیش آموخته شده دروغگویی بدون نگاه کردن می گوید عالی است!
      - مرد بی تجربه نگاه می کند و نظر می دهد. می گوید نه زشته! و تاوانش را پس خواهد داد...

در این داستان تفاوتی وجود دارد. وقتی زنی چنین سوالی می پرسد ممکن است به دلایل بسیار متفاوتی این سوال را پرسیده باشد که لزوما برای ذهن مردان که عادت به محاسبه خطی دارد قابل درک نیست. وقتی مردی از مرد دیگری سوالی می پرسد فقط جواب آن سوال را می خواهد در حالیکه در مورد زنان این فرآیند بسیار پیچیده و عمیقتر از یک سوال ساده است. (شاید ناشی از شیوه متفاوت تفکر زنان باشد - تفکر موازی)

در مثال فوق معمولا زنان خود بهتر در جریان مد و زیبایی و زشتی لباس هستند با این نوع سوالها چند هدف را ممکن است دنبال کنند.
      - نشان دهند که برای نظر مرد ارزش قایلند.
      -توجه او را به لباس خود جلب کنند.
      - نظر مرد خود را در باره فرضا میزان پوشیدگی و اشکال دار بودن یا نبودن آن پرسا باشند!
      - کلا توجه مرد سر به هوا را به خود به بهانه لباس جلب کنند.
      - نشان دهند که چقدر برایشان نظر مردشان با اهمیت است.
      و.... هزار و یک دلیل دیگری که به ذهن مردان شاید هیچگاه خطور نکند!
      و در آخر آن یک درصد شک در باب لباس را هم مورد بررسی از طریق یک ناوارد به هنر لباس پوشیدن پرسیده باشند.

باید اعتراف کنم که درک زنان برای مردان بسیار سخت است و همین می شود که در نهایت دوستان نتایجی تلخی چون موارد فوق را بیان کرده و به کل زنان به عنوان قانونی بسط می دهند.
      Qui Tacet Consentire

16. 4 کاربر برای این پست سودمند از Kaveh گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (09-26-2012),Reactor (09-27-2012),shirin (09-26-2012),sonixax (09-26-2012)

سرنویسنده یکم
      Level completed: 45%, Points required for next Level: 553
      دستاوردها:
      سرگرم

مشغول

Reactor آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      27,797
      رنک
      98
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,641
      از ایشان 2,863 بار در 1,134 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      10 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      در دین مبین اسلام دروغگویی به زنان برای به دست آوردن دلشان امر پسندیده ای محسوب میشود
      درسته که اسلام دینیه که دروغ در درازای تاریخش زیاد پیشینه داره و این برای یک دین که ادعای راست بودن و الهی بودن رو داره خیلی بده که به دروغ آلوده بشه. اما دروغ قبل از اسلام هم بوده.
      دروغ یک صفت انسانی منفی ست که تا جایی که من اطلاع دارم در تمام فرهنگ ها تقبیح شده ست. اما هممون حتی اگر خیلی هم راستگو باشیم کم و بیش ازش استفاده کردیم. چون اولا انسان هستیم و دوما واقعا بعضی کارها رو نمیشه بدون دروغ پیش برد
      انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد

18. 2 کاربر برای این پست سودمند از Reactor گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Russell (09-27-2012),sonixax (09-27-2012)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      !More Extreme

Empty

Rationalist آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      ماندگاه
      اتاق قرمزم!
      جُستارها
      16
      امتیازها
      17,184
      رنک
      83
      Post Thanks / Like
      سپاس
      586
      Mentioned
      13 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      منظور این بود که ...
      به راستی که سردردِ شدیدِ‌ من با پست های دوستان بر طرف شد!

20. 3 کاربر برای این پست سودمند از Rationalist گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (09-25-2012),Ouroboros (09-16-2012),sonixax (09-16-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •