یکی دو سال پیش که این موضوع شایعه ی خیلی داغی شده بود. البته من گهگاهی تردید می کنم که نکنه واقعن آرش در زندان باشه ولی خب دلایلی که نشانگر آزاد بودن ایشون هست بسیار بیشتر هست .
یکی دو سال پیش که این موضوع شایعه ی خیلی داغی شده بود. البته من گهگاهی تردید می کنم که نکنه واقعن آرش در زندان باشه ولی خب دلایلی که نشانگر آزاد بودن ایشون هست بسیار بیشتر هست .
یکی دو تا مدیر سایت زپرتی سکسی مثل ایران فت و آویزون و شهوت سرا رو گرفتند همچین توی بوغ کردند که نگو ! عکس گذاشتند و حکم صادر کردند و شبکه مضلین راه انداختند و .... اصلن توی سایت گرداب براش بخش جدا درست کردند . سایتهای همشون رو هم یا بستند یا ریدایرکت کردند روی گرداب .
حالا ادعا میکنند آرش و همکارانش (یحتمل دوستان گفتگویی منظورشونه) رو گرفتند ، نه عکسی - نه حذف سایت و وبلاگی و نه بخشی در گرداب .
دین و پیامبرشان دروغگویی را ترویج میدهند و تایید میکنند اینها که جای خود دارند .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
بله منطق حکم می کنه که به محض بازداشت اولین اقدامی که توسط تیم بازجویی انجام میشه از دسترس خارج کردن سایت طرف باشه . چه برسه به اینکه بخوان افراد خودشون بیان مطالب ضد دینی توش بنویسند !! البته ممکنه تله هم باشه ولی خب احتمالش بسیار کم هست
در ضمن اون سایت های آویزون و ... چندان هم زپرتی نبودند ها !![]()
Anarchy (02-02-2014),kourosh_bikhoda (02-03-2014),Mehrbod (02-02-2014),sonixax (02-02-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)