• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 89

جُستار: مشکل زندیق حل شد

Hybrid View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonic نمایش پست ها
      ناسیونالیسم ایرانی رو داریوش به راه انداخت ولی رکن اولش کوروش است ما به کوروش افتخار نکنیم به چه چیز باید افتخار کنیم نام ایران با نام کوروش گره خورده یا به قول شاعر بزرگ دکتر بادکوبه ای بی کوروش وبی تهمتن دیگر چه گویی از وطن ؟ اینا رو من از خودم در نمیارم اگر کوروش اعلامیه حقوق بشر رو صادر نمیکرد الان فکر میکنی تو تمام دنیا چیزی به نام حقوق بشر وجود داشت؟
      شما لطفا در مورد ناسیونالیسم مطالعه کنید حالا ایرانیش یا غیر ایرانیش!!! من جایی گفتم افتخار نکنیم؟!من میگم تو باد گذشته تاریخی خوابیدن چه ارزشی داره؟کوروش کبیر حتی اگه امروز دوباره زنده بشه برای زمامداری قطعا مفید نخواهد بود.عزیزم شوخی نکن با ما!! اعلامیه جهانی حقوق بشر تاریخچه خودش رو داره.ادعاهای شما منو یاد ادعاهای اسلام گراها میندازه!! کوروش کبیر انسان بزرگ و قابل احترامی هست.منشوری هم داشته اما مسائل اون زمان تاریخ رو با الان یکی دونستن کمی دور از منطق هست و از این دست ادعاهایی که اگه نبود الان اعلامیه جهانی حقوق بشر هم نبود هیچ کمکی به ما نمیکنه!!! ما بهتره دست از این توهمات خودمون برداریم و ببینیم امروز کجای دنیا ایستادیم و باید برای پیشرفت چه کاری انجام بدیم...
      کوروش اینقدر بزرگ است که احتیاج نباشه ما ازش بت بسازیم کوروش الگوی همه کشورها بوده واست.
      به هر حال حرف های شما نشون میده کوروش رو کردین بت!!! به قول کروبی شما اسم 5 تا کشور رو بگو...

2. یک کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

shoqad (11-25-2010)

نویسنده دوم
      Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

موفق

sonic آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      برلین
      جُستارها
      47
      امتیازها
      4,498
      رنک
      42
      Post Thanks / Like
      سپاس
      78
      از ایشان 307 بار در 142 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Havadar_e_Democracy نمایش پست ها
      شما لطفا در مورد ناسیونالیسم مطالعه کنید حالا ایرانیش یا غیر ایرانیش!!! من جایی گفتم افتخار نکنیم؟!من میگم تو باد گذشته تاریخی خوابیدن چه ارزشی داره؟کوروش کبیر حتی اگه امروز دوباره زنده بشه برای زمامداری قطعا مفید نخواهد بود.عزیزم شوخی نکن با ما!! اعلامیه جهانی حقوق بشر تاریخچه خودش رو داره.ادعاهای شما منو یاد ادعاهای اسلام گراها میندازه!! کوروش کبیر انسان بزرگ و قابل احترامی هست.منشوری هم داشته اما مسائل اون زمان تاریخ رو با الان یکی دونستن کمی دور از منطق هست و از این دست ادعاهایی که اگه نبود الان اعلامیه جهانی حقوق بشر هم نبود هیچ کمکی به ما نمیکنه!!! ما بهتره دست از این توهمات خودمون برداریم و ببینیم امروز کجای دنیا ایستادیم و باید برای پیشرفت چه کاری انجام بدیم...
      باید تاریخ را مرور کرد اگر ملت ما تاریخ میدانست وضعش این نبود گرامی من نمیدونم شما چرا به خاطر آرش دارید بداخلاقی میکنید شاید به راستی او را پیامبر آیین خداناباوری میدانید؟
      گرامی مگر کوروش چه گفته؟
      گفته برده ها را آزاد کنید.
      دنیای امروز در این باره چه میگوید؟
      گفته هر کس به دین خود آزاد است.
      دنیای امروز چه میگوید؟
      ببین دوست من کوروش یک انسانی بود که سطح فکریش بسیار از زمان خودش فراتر میرفت.

مدیر تالار
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      باید تاریخ را مرور کرد اگر ملت ما تاریخ میدانست وضعش این نبود گرامی من نمیدونم شما چرا به خاطر آرش دارید بداخلاقی میکنید شاید به راستی او را پیامبر آیین خداناباوری میدانید؟
      گرامی مگر کوروش چه گفته؟
      گفته برده ها را آزاد کنید.
      دنیای امروز در این باره چه میگوید؟
      گفته هر کس به دین خود آزاد است.
      دنیای امروز چه میگوید؟
      ببین دوست من کوروش یک انسانی بود که سطح فکریش بسیار از زمان خودش فراتر میرفت.
      حرف های شما درست اما نظر شما در مورد آرش سفسطه حمله شخصی و تفسیر نادرست همراه با هم هست!!! آرش رو من نه بت میدونم و نه همه فن حریف!!!! اما این حرف های شما که باید شاگردی فلانی رو بکنه و خیلی ها مثل اون هستن و ... اینجا چه معنی میده؟!
      شما اصلا نظرات من رو میخونید؟! اگه میخونید چرا مرتب ادعای خودتون رو تکرار میکنید؟! من هم کوروش رو قابل احترام میدونم اما همین فقط!! از کوروش دیگه امروز استفاده ای نمیشه کرد.اندیشه نو اومده و بسیار بهتر از کوروش میتونه راهنمای ما باشه!!! اینکه اگه کوروش نبود منشور جهانی حقوق بشر نبود یا اینکه همه کشور ها کوروش رو الگوی خودشون کردن هم ادعای پوچی هست هم هیچ کمکی به امروز ما نمیکنه!!!
      دوستان انتظار ندارن که مثلا برگردیم به آیین اون دوره ایران؟! به هر حال همه بحث از اینجا شروع شد که به آرش حمله شخصی کردین...
      اگه مشکلی با ایشون دارین, هفته دیگه که گفتگو باز شد همونجا انتقادتون نسبت بهش رو مطرح کنید!! اگه قصدتون تخریب و نیست البته...

5. 3 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

kourosh_bikhoda (11-16-2010),Russell (11-16-2010),sonixax (11-16-2010)

نویسنده دوم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

موفق

sonic آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      برلین
      جُستارها
      47
      امتیازها
      4,498
      رنک
      42
      Post Thanks / Like
      سپاس
      78
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      اگه مشکلی با ایشون دارین, هفته دیگه که گفتگو باز شد همونجا انتقادتون نسبت بهش رو مطرح کنید!! اگه قصدتون تخریب و نیست البته...
      من دلیل دشمنی باهاش ندارم مگه چه هیزم تری بهم فروخته؟من فقط دارم به خاطر نداشتم احساسات ملی ازش انتقاد میکنم.

دوستان انتظار ندارن که مثلا برگردیم به آیین اون دوره ایران؟!
      اتفاقا همین مد نظر من است مشکلات ایران از زمانی شروع شد که مرذم آیین خودشون رو رها وبه آیین بیگانه پیوستند.
      حرف های شما درست اما نظر شما در مورد آرش سفسطه حمله شخصی و تفسیر نادرست همراه با هم هست!!! آرش رو من نه بت میدونم و نه همه فن حریف!!!! اما این حرف های شما که باید شاگردی فلانی رو بکنه و خیلی ها مثل اون هستن و ... اینجا چه معنی میده؟!
      فکر میکنید فقط آرش مخ روزگاره درحالی که درگفتگو قبل از اینکه شما کاربران جدید عضو بشید ما آرمیتی ومزدک رو داشتیم که از همه علوم یک مقداری بلد بودند اولی رو که نمیدونم کجاست.ولی دومی تو بیشتر فروم های مذهبی وفرهنگی وعلمی فعالیت کم وبیشی داره ومیتونی دنبالش بگردی تو همین دفترچه هم عضوه ولی شرکت نمیکنه خلاصه منم میگم همه نمیتونن همه فن حریف باشند ولی متاسفانه گروهی میخوان ازش یه نابغه درست کنند.
      کوروش دیگه امروز استفاده ای نمیشه کرد.ا
      همین 200 سال پیش قانون اساسی آمریکا از روی کتاب کوروش نامه گزنفون نوشته شد یعنی راه کوروش پایان نیافته وهمیشه میتونه تاثیر گذار باشه

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Posting Award
      باید با تمامی‌
      قدرت پرچم اسلام
      را در غرب به زیر
      کشید.

موفق

Theodor Herzl آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      106
      امتیازها
      200,245
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,026
      از ایشان 11,876 بار در 4,433 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      28 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      جناب سونیک شما مشکلت چیه با آرش ، هر وقت ۹ ماه سر یک مقاله وقت گذاشتی ، کاملترین وبسایت ستیز با اسلام رو به راه انداختی ، جونت در خطر بود ، با ۲-۳ هفته بسته بودن سایتت ، سپاه به عکس‌العمل وادار می‌شه و شایعه میکنه که دستگیر شدی ، وقتی‌ پروفسور انصاری تاییدت میکنه ، اون موقعه حق دارید به آرش گیر بدید
      "A Land without a People for a People without a Land"

8. یک کاربر برای این پست سودمند از Theodor Herzl گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-16-2010)

نویسنده دوم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

موفق

sonic آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      برلین
      جُستارها
      47
      امتیازها
      4,498
      رنک
      42
      Post Thanks / Like
      سپاس
      78
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی shinbet نمایش پست ها
      جناب سونیک شما مشکلت چیه با آرش ، هر وقت ۹ ماه سر یک مقاله وقت گذاشتی ، کاملترین وبسایت ستیز با اسلام رو به راه انداختی ، جونت در خطر بود ، با ۲-۳ هفته بسته بودن سایتت ، سپاه به عکس‌العمل وادار می‌شه و شایعه میکنه که دستگیر شدی ، وقتی‌ پروفسور انصاری تاییدت میکنه ، اون موقعه حق دارید به آرش گیر بدید
      کامل ترین وبسایت که هیچ کامل ترین تلویزیون اسلام ستیز رو هم راه بندازد وکوروش را را قبول نداشته باشد کارش ثمری ندارد اگر آرش به جای رویارویی وتمسخر ملیون به همکاری ودوستی با آنها بپردازد درکارهایش موفق تر خواهد بود تا زمانی که آرش به ملیون ایرانی لقب باستان پرست و....بدهد نباید از ملیون شما انتظار داشته باشید به آرش گیر ندهند آرش وقتی به تمسخر ملی گرایی میپردازد فرقی با خلخالی ندارد مسعود انصاری هم نظر شخصیش است امیدوارم آقای انصاری مطالبی که آرش درباره ملیون در وبلاگ شخصیش مینویسد را هم خوانده باشند.
      در ضمن من ندیدم جایی آرش رو تایید کند!منبع؟
      جناب شین بیت قبل از هرچیز دو نکته رو یاد اوری کنم
      نکته یک شما در اسراییل هسید واونجا رو وطن اصلی خود میدانیدحدس میزنم فرزندان شما در اینده حتی یک کلمه فارسی هم بلد نباشند حرف بزنند پس شما نه حرف من ونه حرف هیچ ملی گرای دیگر را درک نمیکنید.
      نکته دوم اینکه اگر کوروش اجداد شما را از بابل نجات نمیداد معلوم نبود چه بلایی بر سر قوم شما می آمد به نظر خودتان بهتر نیست کمی به گذشته خود فکر کنید واز مسبب کسی که باعث شد حیات قوم یهود ادامه پیدا کند ممنون باشید؟

مدیر تالار
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      کامل ترین وبسایت که هیچ کامل ترین تلویزیون اسلام ستیز رو هم راه بندازد وکوروش را را قبول نداشته باشد کارش ثمری ندارد اگر آرش به جای رویارویی وتمسخر ملیون به همکاری ودوستی با آنها بپردازد درکارهایش موفق تر خواهد بود تا زمانی که آرش به ملیون ایرانی لقب باستان پرست و....بدهد نباید از ملیون شما انتظار داشته باشید به آرش گیر ندهند آرش وقتی به تمسخر ملی گرایی میپردازد فرقی با خلخالی ندارد مسعود انصاری هم نظر شخصیش است امیدوارم آقای انصاری مطالبی که آرش درباره ملیون در وبلاگ شخصیش مینویسد را هم خوانده باشند.
      اگه واقعا همینی باشی که میگی آدم به وضوح میبینه که تعصب چه بلایی به سر اندیشه میاره که دیگه کور میشه و هیچی رو نمیبینه!!! الان شما معیار و ملاک و خدا و دینت شده کوروش!!! آرش باید حتما همونی باشه که تو میخوای و عین تو فکر کنه تا تاییدش کنی؟آرش انقدر شهامت داره که نظرش رو میگه.اینو تو وبلاگش در مورد خودش نوشته:
      خود را پیرو خردگرایی، بیخدایی، دموکراسی، سکولاریسم، انسانگرایی، فمینیسم، سرمایه داری، لیبرالیسم، ناسیونالیسم، جمهوریت و هوادار جدی اطلاعیه جهانشمول حقوق بشر میدانم. برای اینکه هرکسی ممکن است از این واژه ها تصور خود را داشته باشد من تعریف کوتاهی از آنها در زیر خواهم آورد تا منظور من روشن شود و برداشت غلطی انجام نگیرد
      ناسیونالیسم: پذیرش وجود کشور، مرز های جغرافیایی و مسئله “منافع ملی” و لزوم تلاش حکومت برای کسب آن، همچنین تلاش برای بهبود وضعیت کشور و باور به اینکه روزهای بهتر برای میهن در آینده خواهند بود.
      از نگر سیاسی من منتقد اسلامگرایی، کمونیسم، ناسیونالیسم افراطی، و پادشاهی هستم.
      خب پس نظر آرش رو میبینی!!! ناسیونالیسم رو این میدونه نه بت کردن کوروش!! آرش هم مثل هر انسان دیگه نقاط ضعفی هم داره اما نقاط قوتش بسیار بیشتر هست..

11. یک کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Russell (11-16-2010)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Posting Award
      باید با تمامی‌
      قدرت پرچم اسلام
      را در غرب به زیر
      کشید.

موفق

Theodor Herzl آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      106
      امتیازها
      200,245
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,026
      از ایشان 11,876 بار در 4,433 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      28 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      در ضمن من ندیدم جایی آرش رو تایید کند!منبع؟
      جناب شین بیت قبل از هرچیز دو نکته رو یاد اوری کنم
      نکته یک شما در اسراییل هسید واونجا رو وطن اصلی خود میدانیدحدس میزنم فرزندان شما در اینده حتی یک کلمه فارسی هم بلد نباشند حرف بزنند پس شما نه حرف من ونه حرف هیچ ملی گرای دیگر را درک نمیکنید.
      نکته دوم اینکه اگر کوروش اجداد شما را از بابل نجات نمیداد معلوم نبود چه بلایی بر سر قوم شما می آمد به نظر خودتان بهتر نیست کمی به گذشته خود فکر کنید واز مسبب کسی که باعث شد حیات قوم یهود ادامه پیدا کند ممنون باشید؟
      اولا چه کسی‌ گفته آرش کورش را قبول ندارد؟ شما یک لینک در این مورد بدهید. بعد من آرش از بسیاری از شما‌ها ملی‌ گرا تر هست ولی‌ نا ملی‌ گرای کور و افراطی ، بعد چرا من هنوز ۱ کلمه راجع‌به کورش کبیر صحبت نکردم فکر می‌کنید که من مثلا به ضد یا مخالفش هستم؟
      "A Land without a People for a People without a Land"

13. 3 کاربر برای این پست سودمند از Theodor Herzl گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (11-16-2010),Russell (11-16-2010),sonixax (11-16-2010)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      من دلیل دشمنی باهاش ندارم مگه چه هیزم تری بهم فروخته؟من فقط دارم به خاطر نداشتم احساسات ملی ازش انتقاد میکنم.
      اونی که بهش میگی احساسات ملی من اسمش رو توهم میدونم!! کارش رو هم تایید میکنم در نقد ناسیونالیسم باستانی...به شما لینک دادم که بری معنی ناسیونالیسم رو یاد بگیری!!!
      اتفاقا همین مد نظر من است مشکلات ایران از زمانی شروع شد که مرذم آیین خودشون رو رها وبه آیین بیگانه پیوستند.
      اگه ما مسلمون هم نشده بودیم امروز زرتشتی یا هر آیین دیگه ای به درد لای جرز دیوار هم نمیخورد!!! دوباره میشد مثل همین امروز ما!!!
      فکر میکنید فقط آرش مخ روزگاره درحالی که درگفتگو قبل از اینکه شما کاربران جدید عضو بشید ما آرمیتی ومزدک رو داشتیم که از همه علوم یک مقداری بلد بودند اولی رو که نمیدونم کجاست.ولی دومی تو بیشتر فروم های مذهبی وفرهنگی وعلمی فعالیت کم وبیشی داره ومیتونی دنبالش بگردی تو همین دفترچه هم عضوه ولی شرکت نمیکنه خلاصه منم میگم همه نمیتونن همه فن حریف باشند ولی متاسفانه گروهی میخوان ازش یه نابغه درست کنند.
      عزیزم شما که من کلا بهت شک دارم و احتمال میدم از دوستان اسلامی ما باشی که فعلا لباست رو عوض کردی که بین ما تفرقه بندازی!! چرا میترسی آی دی خودت تو گفتگو رو بگی؟! من کاربر جدید هستم؟ گفتگو که برگشت برو ببین تاریخ عضویت من اونجا کی هست!! همه این دوستانی رو هم که گفتی میشناسم!! جناب مزدک هم با یه آی دی دیگه اینجا تشریف دارن. آرش نابغه نیست اما فعالیتش قابل تحسین هست!! شما که ایراد میگیری بهش خودت چه کاری کردی تا حالا؟!

همین 200 سال پیش قانون اساسی آمریکا از روی کتاب کوروش نامه گزنفون نوشته شد یعنی راه کوروش پایان نیافته وهمیشه میتونه تاثیر گذار باشه
      لینک بده عزیزم ببینم این توهمی که زدی از کجا اومده!! اگه نتونستی ثابت کنی بهتره دیگه بیشتر از این خودت رو ضایع نکنی...گفتم که گفتگو که برگشت برو همونجا از آرش انتفاد کن...

15. یک کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Russell (11-16-2010)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلیدواژگان این جُستار

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •