همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

آفرین .
اولین نکته برای اینکه یک ایرادی رو درست کرد اینه که قبول کنیم اون ایراد وجود داره . یعنی مادامی که مردم ما قبول نکنند مسبب اصلی بدبختیشان آمریکا و انگلیس و خمینی و ... نیستند و اگر نه همه چیزی ولی بخش بزرگیش بر دوش خودشان است کاری نمیشود کرد . ولی وقتی که جامعه قبول کرد که فقر فرهنگی عجیبی دارد تازه باید کار شروع شود .
اولین بخشش الگو قرار دادن فرهنگهای برتر و مقایسه ی اون با فرهنگ فعلی خودمون هست . باید تمام بدی ها رو تا جایی که میتونیم از فرهنگمون پاک کنیم و بهترین راهش هم آموزش مردم از طریق رسانه ها و مدارس هستش .
پیش شرط چیزی که بالاتر گفتم یک حکومت حداقل میهن پرست هستش که پیشرفت جامعه رو مقابل منافع خودش نبینه .
دکتر ساسی

واقعیت اینه که حکومت خوب و فرهنگ رواداری هر دو با هم مسئله رو حل میکنن، یه جامعه با اکثریت فاشیست توده وار به دموکراسی رحم نمیکنه، کافیه یه رهبر پوپولیست بلند شه و روی موج حماقتی که همچین مردمی به پا میکنن سوار شه، نمونه ی مشهور تاریخیش هم آلمان دهه ی 30 هست. نگرانی از وضعیت کنونی فرانسه (قدرت گرفتن حزب راست افراطی به رهبری لوپن) هم به خاطر همینه.
Anarchy (08-08-2012)

همونطور که قبلا هم گفتم مهم توازن قواست و جایگاه نیروهای هوادار لیبرال دموکراسی در اون.اگر قدرت بخوبی تقسیم بشه و قدرت هم محدود بدولت داده بشه مخصوصا قانون اساسی مبناش اعلامیه حقوق بشر باشه پوپولیستها هم کاری نخواهند تونست بکنند.
در همون اروپا هم در واقع عدم توازن تقوا بین کاتولیکها و پروتستانها بود که مردم رو به سمت رواداری سوق داد.اگر قدرت در قانون اساسی درست پخش بشه زیاد جای نگرانی نیست.
امروز با جهانی شدن و داشتن یک ماهواره در هر روستایی سیستمهایی مثل آلمان نازی و اینها اصلا جواب نمیده و ناپایدار هستن.ایران هم طبقه متوسط شهریش دیگه اونقدر وضعش بد نیست.اگر بتونند امنیت رو حفظ کنند مشکل زیادی نیست.نباید یادمون بره خیلی از مردم از 33 سال دیکتاتوری و سرک کشیدن تو زندگیشون خستن هر چند ندونند مبنای افکارشون چیه و چه اسمی داره.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (08-08-2012)

آره، توازن قوا اگر باشد پوپولیست های فاشیست مجبورن مثل بقیه به قواعد دموکراسی ملتزم به حقوق بشر تن بدن، ولی وقتی هم اکثریت با اونا باشه و قوای حکومتی رو هم در اختیار بگیرن دیگه توازن قوایی وجود نداره، فاشیست ها که فقط خودشونو آدم حساب میکنن وقتی این همه قوی بشن چرا باید به قواعد تن بدن؟ به راحتی بازی رو به هم میزنن و دیکتاتوری دوباره برمیگرده. // حداقل تجربه ی شخصی من به من میگه این پتانسیل ها توی مردم ما همین حالا وجود داره، فاشیست های مسلمون که فراوونن و تجربه ی احمدی نژاد نشون داد که چطور مثل آب خوردن سواری میدن، نژادپرستا هم کم نیستن و دنبال یه هیتلر میگردن فقط.

قرار نيست قدرت رو بديم دست يك نفر !
ولي به هر حال لازمه اطلاع رساني جهت فرهنگ سازي آزادي جريان اطلاعات هست و لازمه ي اون يكي يك حكومتي كه آزادي هاي شهروندي رو تضمين كنه .
به طور مسلم حكومتي قرار است سبزي ها و مصدقي ها و شهرام همايوني ها تحويل ملت دهند خودش يك ديكتاتوري ديگريست .
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)