• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 66

جُستار: در مورد رضا پهلوی چه نظری دارید ؟

Threaded View

شناس
      Level completed: 30%, Points required for next Level: 35
      Overall activity: 17.0%
      بدون وضعیت

خالی

bilbilak آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      جُستارها
      4
      امتیازها
      465
      رنک
      9
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      از ایشان 103 بار در 39 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی anarchy نمایش پست ها
      خب نظر شما این بود که ایشون تنها هدفش اینه که بیاد و پادشاه مشروطه بشه و اینکه دلش به هیچ وجه برای مردم نسوخته!! خب از نظر منطقی هم بخوایم حساب کنیم این حرف نمیتونه 100% درست باشه...ضمنا من تا جایی که شنیدم هیچ وقت نگفتن پادشاهی مشروطه و لا غیر...
      دوست عزیزم جواب این حرف رو در پاسخ به دوست دیگرمون عرض کردم میتونید اونجا بخونید تا زیاد حجم دیتابیس رو نگیرم و الکی تایپ نشه

اگه میشه دقیق تر و مستند تر صبحت کنید.کی و کجا بوده؟ قطعا که نمیخوایم حادثه 57 تکرار شه...
      نمومنش مصاحبه ای که من خیلی پیش از ایشون خوندم فکر کنم با فوکوس نیوز المان بود اگر اشتباه نکنم اونو بخونید متوجه میشید.

به نظر من مقایسه 32 تا 57 و جریان رضا پهلوی قیاس مع الفارق هست..شما نگران خطر ظهور چه آلترناتیوی هستید؟در مورد بقیه مطالب هم صبر میکنم بعد از ارجاع به منابع نظر بدم.
      اتفاقا اصلا نابرابر نیست
      مگر خمینی با چه شعاری مردم رو تحریک میکرد ؟ وبعدش چی شد ؟حالا ایشون یک درجه هم رفته بالا از پادشاهی مشروطه هم حرف میزنه این دیگه باعث میشه اصلا نشه بهش اعتماد کرد

نقش رضا پهلوی هم در رسیدن به اون هدف نهایی این هست که میتونه به عنوان یک نماد بخشی از افکار عمومی جامعه فعلی ایران رو یکپارچه کنه و این میتونه همون وزنه ای باشه که گفتم.
      من هم توی کشور بودم هم بیرون کسی برای ایشون تره خورد نمیکنه در واقع نقش ایشون به جمهوری اسلامی خیلی داره کمک میکنه بخصوص اگر حرف از پادشاهی مشروطه هم بزنه.جمهوری اسلامی از کسی میترسه که حرف از حقوق مردم بزنه

در مورد پادشاهی مشروطه هم من موضع خاصی ندارم اما نمیتونم به جای همه مردم تصمیم بگیرم و اون رو پوسیده بدونم یا ندونم...اون باشه برای زمان مناسب خودش!! بهتره ما به ورطه همون اختلافات قدیمی که پیش تر گفتم نیوفتیم.
      هیچکسی نمیخواد در ورطه ی حکومت های پیشینی بیفته و باید ازش جلوگیری کرد ما هم تلاش میکنبم که دیگه مردم کشورمون دوباره از چاله به چاه نیفتن و اونم با آگاهی امکانپذیره.

---------- ارسال جدید اضافه شده در 02:57 pm ---------- ارسال قبلی در 02:55 pm ----------

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی philo نمایش پست ها
      به عنوان یک کنشگر سیاسی ما موظفیم به همه بدبین باشیم، ولی به عنوان یک موجود اخلاقی حق نداریم کسی را بی جهت متهم و قصاص پیش از جنایت کنیم. همگان حق دارند برای دستیابی به قدرت تلاش کنند، صرف نظر از نژاد یا اعتقادات یا کیستی پدرشون!
      ما هم در نظرات حال ایشون داریم نظر میدیم به هر حال نتیجه داره حرف وگرنه اینجوری همه محکوم به قصاص میشن!
      هر تفکری نتیجه داره نتیجه ی یک سیستم مثل پادشاهی در کشور ما 2550 سال مشخصه ما در اینباره بحث کردیم

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از bilbilak گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (08-05-2012),sonixax (08-05-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •