پروسه جذب کاربر پروسه ای طولانی است. دوستانی که در بالاترین هستند می توانند از تاپیکهای خاص
و خبری اینجا لینک بدهند و به همین ترتیب در فیس بوک می توان کاربران را جذب کرد. افزایش محتوا هم باید مورد توجه باشد.
پروسه جذب کاربر پروسه ای طولانی است. دوستانی که در بالاترین هستند می توانند از تاپیکهای خاص
و خبری اینجا لینک بدهند و به همین ترتیب در فیس بوک می توان کاربران را جذب کرد. افزایش محتوا هم باید مورد توجه باشد.
اصولا افرادی که هم مطلع باشن,هم اهل بحث باشن,هم دلسوز باشن تو دنیای مجازی زیاد نیستن!!! خیلی ها هم مثلا به دلایل امنیتی ترجیح میدن تو شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک فعالیت کنن تا فورم هایی مثل اینجا...
گاهی به خودم میگم یعنی فعالیت ما تو جامعه تاثیر داره؟ برای تغییر افکار یه نفر به شکل بنیادی در بهترین حالت حداقل به چند سالی زمان نیاز هست.حالا این افراد تنها اگه خودشون پیگیر باشن این مسیر رو طی میکنن.در غیر این صورت ممکنه چند باری هم به اینجا سر بزنن اما به دلیل گرفتاری های شخصی و درس و ... دیگه پیگیر نشن..
این امکان اشتراک گذاری در فیس بوک که جدید اضافه شده ایده ی خوبی هست ولی در بالاترین گمون نمی کنم بشه لینک ارسال کرد .. چون بالاترین گویا میانه ی خوبی با انجمن ها نداره و ارسال از انجمن ها رو می بنده . فقط سایت و وبلاگ آزاد هست و حتا ارسال از فیس بوک هم خیلی وقت هست بسته س .. البته در سایر سایت های اجتماعی مثل آزادگی اینطور نیست و ارسال مطالب از اکثر سایت ها آزاد هست .
در مورد معرفی به دوستان و آشنایان هم من این کار رو می کنم . ولی یک موضوعی که هست اینه که دوستان اینجانب می ترسند حتا بیان توی اینجور سایت ها عضو بشن چه برسه به اینکه بخوان پست بزنند و فعالیت داشته باشند !
در کل شهامت انتقاد از دین مقدس (!) اسلام رو ندارند و منافع شخصی در زندگی براشون در اولویت قرار داره
در یک جمله میشه گفت اکثر دور و بری های بنده عافیت طلب و جان عزیز تشریف دارند ! و کمتر حاضر به ریسک و هزینه دادن هستند . حتا همون سکولارها و آتئیست هاشون که ادعای آزادیخواهیشون گوش فلک رو کر کرده !
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
کافرجان تا میتوانید درباره این نرمافزار tor تبلیغ و آگاهیرسانی کنید: http://www.daftarche.com/%D8%B1%D8%A...-463/#post9606
با نرمافزار tor امنیت شما از ایران 100% حفظ شده و کسی نمیتواند کوچکترین چیزی درباره شما در بیاورد، مگر آنکه خودتان بگویید.
کار کردن با آن نیز بسیار ساده است و در همان جُستار تا اندازهای توضیح داده شده؛ اگر زیاد پارسی بود بگویید به فارسی هم بازنویسی کنم.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
به جز بالاترین و آزادگی ، بی رنگی و دنباله هم هستند . و البته ریشه ها ولی این آخری هم از بالاترین تقلید کرده و برای عضویت نیاز به دعوتنامه هست . ولی خب شلوغ ترینشون همون بالاترین و آزادگی هست ..که بنابر تحقیقات شخصی خودم بالاترین حدود 10 برابر آزادگی مخاطب و بازدید کننده داره .
این هم آدرس دنباله ، بی رنگی و ریشه ها
دنباله • لینک های سبز
بی رنگی :: لینک های داغ
لینک های داغ | ریشه ها | Risheha
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)