صادق هدایت اینجا چه نقشی دارد میلاد جان؟

صادق هدایت اینجا چه نقشی دارد میلاد جان؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

با توجه به اینکه احساسات با گیاهخواری درآمیخته شده اغلب این مباحث به بیراهه میرود اما نظر کلی به این مساله که گیاه خواری
تا حد زیادی دیدی مثبتی دارد چنانکه کسانی هم که گوشت را حذف نکردن بعید می دانم نسبت به گیاهخواران امتیاز منفی داشته
باشند و بالعکس .
http://www.elsevier.com/wps/find/aut...nynews05_01158
به طور مثال از طرفی ممکن است گیاهخواران با ویتامین b12 مشکل داشته باشند از طرفی طبق تحقیقی که اخیرا صورت گرفته کسانی که گوشت را در رژیم غذایی خود دارند بیشتر از گیاهخواران به سرطان مبتلا می شوند که به نظر من مسائل دیگری میماند مانند زیست بوم محور بودن و ... که من هم رژیم گیاه خواری لاکتو رو 2 سال تا بحال انتخاب کردم و به شخصه سلامت هستم .

زندگی که درش کباب و جوجه و سرخ کردنی نباشه که زندگی نیست. بجاش میشه پرخوری نکرد و یک کم تحرک بدنی رو بالا برد و با ورزش کردن و سوزاندن چربی ها از زندگی لذت بیشتری برد.
به این شکل میشه هم از خوردن غذاهای لذیذ لذت برد و هم از ضررهاش دور موند.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
آغازگر جُستار

از صحبت های برخی از دوستان میشه اینطور برداشت کرد که واقعن باور دارند انسان اشرف مخلوقات هست !! و نمی خوان قبول کنند که این انسان ظالم سایر حیوانات رو تحت استعمار خودش درآورده و داره بهشون ستم می کنه
بیایم از جنبه ی اخلاقی به مسئله نگاه کنیم
فرض کنید یه موجوداتی وجود داشتند برتر و قدرتمندتر از انسان !
و اون ها هم گوشتخوار بودند و فقط از گوشت انسان تغذیه می کردند ! و به بهانه های مختلف در جشن و ماتم خود انسان ها رو سر می بریدند و قربانی می کردند ..
واکنش شما به این موضوع چی بود ؟! چه فکری راجع به این موجودات می کردید ؟!آیا این انسانخوارهای ظالم رو نفرین نمی کردید ؟!
حال فکر می کنید همین گوسفندهای بینوا چه فکری راجع به ما انسان ها می کنند ؟!
یه نکته دیگه رو هم در نظر بگیرید ..
فرض کنید هیچ قصابی روی کره ی خاکی وجود نداشت .. آیا شما حاضر بودید به شخصه اقدام به ذبح یک گوسفند یا گاو بکنید ؟ و بعد گوشتش رو تیکه تیکه کرده و بخورید ؟! اگر اینطور هست که شما براستی یک همه چیزخوار واقعی هستید !
نکته بعدی اینکه کسی که حاضر هست سر یک مرغ یا گوسفند رو بیخ تا بیخ ببره ،یقین داشته باشید در آینده اگر موقعیتش پیش بیاد قادر به بریدن سر انسان هم خواهد بود !همونطور که بیشتر جلادها و آدمکش های حرفه ای ابتدا از بریدن سر همون مرغ یا گوسفند شروع کردند !

با این بخش از صحبت کافر عزیز کاملن همنظرم.
همونطور که ما اخلاق و همدردی خودمون رو از قبیله و نژاد خودمون فراتر میبریم و باید ببریم،هیچ دلیلی نیست که اونرو به موجودات دیگه که دارای consciousness هستند گسترش ندیم بسته بمیزان اون.بین سنگ و گیاه و مورچه و موش و گاو و خوک و میمون و انسان یک پیوستگی از این آگاهی هست،حالا اگر ما با حشرات و گیاهان بد رفتار میکنیم و چاره ای شاید هم نداریم،دلیلی نمیشه که باید با حیوانات هوشمندتر هم بد رفتار کنیم،یا بقولی خوب رو قربانی عالی کنیم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound

البته همین همدردی با همنوع هم تا جایی باید باشه که به خودت آسیب نرسونه !
همان طور که پیشتر نشان دادم عدم مصرف فراورده های دامی زیان بار هم هست . برای مثال کمبود همان ویتامین b12 .
اگر هم دوستان فکر میکنند میتوانند آن را با مصرف قرص جبران کنند سخت در اشتباه هستند ! چرا که :
1 - همان تولید قرص ویتامین نیازمند گرفتن ویتامین از یک حیوان است (به هر شکل یک حیوانی باید کشته شود) .
2 - مصرف مواد شیمیایی و مصنوعی مضر است .
حال ما سلامت خود و زندگی خود را به خطر بیندازیم که گوسفندها خوشخوشانشان بشود ؟!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
آغازگر جُستار

چه کسی این جستار وزین رو آورد بالا ؟!![]()
حالا برای اینکه اسپم نباشه چند سخن از بزرگان رو در زمینه ی گیاهخواری نقل قول می کنم .
.
.
.
می گویند حیوانات حقوقی ندارند
اگر آنان تا به جال حقوقی ندارند برای آن است که ما نمی خواهیم داشته باشندچرا نباید حقوق آن ها را مراعات کرد؟ حقوق حیوانات،حقوق زیردستان و بی نوایان است
حفظ حقوق آن ها یکی از نتایج تمدن واقعی و انسانیت حقیقی است
صادق هدایت - انسان و حیوان
مقایسه بکنید یک دکان میوه فروشی را که به رنگ ھای دلپزیر روان بخش آراسته شده از بوی آن شامه لذت میبرد. سیب، نارنج، گیلاس، ھلو، انگور و خربزه و رنگ ھای زنده سبزی ھای گوناگون را با دکان قصابی، دل و روده آویخته شده، اجساد سربریده، شکم ھای شکافته شده، پاھای شکسته که آویزان است و قطره قطره از آن خون میچکد و بوی گند لاشه در ھوا پراکنده میباشد.
صادق هدایت - فواید گیاه خواری
تو از من می پرسی چرا فیثاغورس از خوردن گوشت حیوانات پرهیز می کرده،اما من برعکس از تو سوال می کنم کدام انسان اولین مرتبه جرئت کرد گوشت مردار را به دهان خود ببرد؟!
پلوتارک
اگر تمام دنیا به گیاه خواری رو آورد سرنوشت نوع بشر می تواند تغییر کند . غذاهای گیاهی تاثیر بسزایی بر خلق ما می گذارند
آلبرت شوایتسر
باید گفت که حقیقتاً ھنوز گیاه خواری اسباب تمسخر و ریشخند آنھایی است که حقیقت آنرا نمیدانند؛ ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی میآید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید
صادق هدایت
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"

با خوش آمد به شما یاهو!
میلاد جان به گمانم این round را باختی![]()
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)