Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

چرا مردم اعتصاب نمیکنند؟
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 34

جُستار: چرا مردم اعتصاب نمیکنند؟

Threaded View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی David Hume نمایش پست ها
      شما گفتید که با هیچ بمبی فردو از بین نمیره ، ولی‌ من اثبات کردم که آمریکا بمب‌های سنگر شکن متوسطش هم میتونه فردو رو نابود کنه ، تازه نه قوی ترینش! ۲ تا لینک هم دادم که اونجا میتونید بروید کامل بخونید ، پس حتما لازم نیست برای نابودی فردو نیروی زمینی‌ بره اونجا رو تسخیر کنه ، ۱ دونه از این بمب‌ها بندازند ، تمام فاردو دود می‌شه میره هوا!
      من هم گفتم اون لینکها همش تبلیغات و حرف الکیه . در عمل تا حالا کدوم کوهی رو اون بمب ها منفجر کردند که فردو دومیش باشه ؟!

پارچین هم گفتید داخل کوه هست که اینگونه نیست ، پارچین یک مجموعه نظامی مربوط به وزارت دفاع هست و در فضای باز هست
      شاید شما تا حالا پارچین نرفته باشید ! ولی بنده رفتم . بخش مهم و اعظم پارچین زیر زمین و در دل کوه در عمق 200 متری هستش که اتفاقن خود آمریکا ساخته .

من نگفتم آمریکا همینطوری میاد از بمب اتمی‌ استفاده می‌کنه ، ولی‌ این option رو رئیس جمهور آمریکا همیشه ۲۴ ساعت در اختیار داره ، یک کیف مخصوصی هست که کد‌های مخصوص و بقیه چیز‌ها برای حمله اتمی‌ همیشه در کنار رئیس جمهور آمریکا هست ، و به عنوان آخرین انتخاب رئیس جمهور آمریکا میتونه دستور حمله اتمی‌ رو بده!
      چنین چیزی رو رئیس جمهور روسیه هم داره . روسای جمهور تمام قدرتهای اتمی چنین کیفی رو دارند و همیشه هم دم دستشونه .
      صار کردن حمله اتمی از طرف هر کدوم از اینها علیه کشوری که توانایی هسته ای نداره منجر به یک نبرد تسلیحاتی اتمی در سطح بین المللی میشه .
      آمریکا زمانی که به ژاپن حمله اتمی کرد فقط خودش و خودش بمب اتمی داشت و نازی ها هم با اینکه تونسته بودند یکی بسازند ولی دیگه شکست خورده بودند و کشوری نبود که تهدیدی علیه آمریکا محسوب بشه . البته در اون زمان خود آمریکا هم از عواقب استفاده از سلاح هسته ای خبر نداشت و به نوعی مردم ژاپن شدند موش آزمایشگاهی .

ببینید روی کاغذ خیلی داستان فرق میکنه تا در عمل !
      روی کاغذ برنامه ریزی برای یک حمله میشه توسط ابر قدرت دنیا ! به کشوری که در آستانه انقلاب قرار داره - نیروی نظامیش تقریبن از بین رفته و بلبشویی درش برپاست .
      در عمل : عملیات شروع میشه - با یک طوفان فزرتی کل عملیات شکست میخوره !

در مورد باقی جنگها و پیش بینی ها هم همین موارد مصداق پیدا میکنه .
      عراق ، افغانستان ، ویتنام همه و همه روی کاغذ قرار بود داستان طور دیگری باشد ولی در عمل نتیجه دیگری داد .

بخش بزرگی از آنچه که میشنوید و میخوانید - مثل نابود کردن توان نظامی یک کشور در عرض دو هفته یا اگر فلان کشور به ما حمله کند شاید کلن 300 تا کشته بدیم رو بهش میگند جنگ روانی . وگرنه هم آمریکا ، هم اسرائیل و هم تمام نظامیان و سیاستمداران میدونند که در عمل داستان خیلی فرق میکنه . برای همینه که همیشه یک سری هارت و پورت از تمام طرفین یک درگیری وجود داره که تا جای ممکن از نظر روانی روی نیروهای طرف مقابل تاثیر بذارند .

در کل :

اگر به ایران حمله کنیم ، در قبال حمله ایران کمتر از 300 نفر کشته میدهیم (مقامات اسرائیلی) = طی دو هفته به کل توان نظامی ایران را نابود میکنیم (مقامات آمریکایی) = در صورت حمله اسرائیل 24 ساعته آن را از روی نقشه ی جهان حذف میکنیم (مقامات ایرانی).

همش حرف و شعاره . در عمل خیلی داستان فرق میکنه و هیچ کدوم اینها هم عملی نمیشه .
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (06-14-2012),Mehrbod (06-14-2012),Russell (06-14-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •