• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 34

جُستار: چرا مردم اعتصاب نمیکنند؟

Hybrid View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Posting Award
      باید با تمامی‌
      قدرت پرچم اسلام
      را در غرب به زیر
      کشید.

موفق

Theodor Herzl آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      106
      امتیازها
      200,245
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,026
      از ایشان 11,876 بار در 4,433 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      28 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      شما گفتيد بانكر باستر هاي آمريكا ميتونه سخت ترين بتون ها رو تا عمق ٦١ متري خراب كنه كه بنده هم گفتم شن و خاك و سنگ در مقابل انفجار مقاومت بيشتري از خودشون نشون ميدند تا يك بتون يكپارچه و براي همينه كه كوه مقاومتش از بتون هاي فلان و بهمان خيلي خيلي بيشتره دليلش رو هم گفتم .
      شما گفتید که با هیچ بمبی فردو از بین نمیره ، ولی‌ من اثبات کردم که آمریکا بمب‌های سنگر شکن متوسطش هم میتونه فردو رو نابود کنه ، تازه نه قوی ترینش! ۲ تا لینک هم دادم که اونجا میتونید بروید کامل بخونید ، پس حتما لازم نیست برای نابودی فردو نیروی زمینی‌ بره اونجا رو تسخیر کنه ، ۱ دونه از این بمب‌ها بندازند ، تمام فاردو دود می‌شه میره هوا!

http://www.washingtonpost.com/world/...ghR_story.html

http://www.defenddemocracy.org/media...s-nuke-plants/

تاسیسات فردو و یا پارچین در عمقی خیلی بیش از ۶۱ متری هستند و بانکر باستر های آمریکایی هم از پسشون بر نمیاد
      اون هم در شرایطی که مهم ترین کارخانجات نظامی ایران در عمق کوه ساخته شده اند و هیچ بمب سنگر شکنی توان نفوذ بهشون رو نداره .
      هزار تا بمب سنگر شکن هم نمیتونه فوردو رو از بین ببره - اینها همش تبلیغات هستند .
      پارچین هم گفتید داخل کوه هست که اینگونه نیست ، پارچین یک مجموعه نظامی مربوط به وزارت دفاع هست و در فضای باز هست

آمريكا سابقه استفاده از بمب اتمي داره كه داره ، مهم اينه كه الان اگر استفاده كنه ريده به همه زوري كه براي راضي كردن قدرتهاي اتمي در مورد كاهش سلاح هاي هسته زده و اون طوري بيشتر به خطر ميوفته ، تازه باقي كشور ها هم به خاطر احساس خطري كه بهشون دست ميده ميرند دنبالش .
      من نگفتم آمریکا همینطوری میاد از بمب اتمی‌ استفاده می‌کنه ، ولی‌ این option رو رئیس جمهور آمریکا همیشه ۲۴ ساعت در اختیار داره ، یک کیف مخصوصی هست که کد‌های مخصوص و بقیه چیز‌ها برای حمله اتمی‌ همیشه در کنار رئیس جمهور آمریکا هست ، و به عنوان آخرین انتخاب رئیس جمهور آمریکا میتونه دستور حمله اتمی‌ رو بده!

http://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_Football
      "A Land without a People for a People without a Land"

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از Theodor Herzl گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (06-14-2012),Russell (06-14-2012),sonixax (06-14-2012)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی David Hume نمایش پست ها
      شما گفتید که با هیچ بمبی فردو از بین نمیره ، ولی‌ من اثبات کردم که آمریکا بمب‌های سنگر شکن متوسطش هم میتونه فردو رو نابود کنه ، تازه نه قوی ترینش! ۲ تا لینک هم دادم که اونجا میتونید بروید کامل بخونید ، پس حتما لازم نیست برای نابودی فردو نیروی زمینی‌ بره اونجا رو تسخیر کنه ، ۱ دونه از این بمب‌ها بندازند ، تمام فاردو دود می‌شه میره هوا!
      من هم گفتم اون لینکها همش تبلیغات و حرف الکیه . در عمل تا حالا کدوم کوهی رو اون بمب ها منفجر کردند که فردو دومیش باشه ؟!

پارچین هم گفتید داخل کوه هست که اینگونه نیست ، پارچین یک مجموعه نظامی مربوط به وزارت دفاع هست و در فضای باز هست
      شاید شما تا حالا پارچین نرفته باشید ! ولی بنده رفتم . بخش مهم و اعظم پارچین زیر زمین و در دل کوه در عمق 200 متری هستش که اتفاقن خود آمریکا ساخته .

من نگفتم آمریکا همینطوری میاد از بمب اتمی‌ استفاده می‌کنه ، ولی‌ این option رو رئیس جمهور آمریکا همیشه ۲۴ ساعت در اختیار داره ، یک کیف مخصوصی هست که کد‌های مخصوص و بقیه چیز‌ها برای حمله اتمی‌ همیشه در کنار رئیس جمهور آمریکا هست ، و به عنوان آخرین انتخاب رئیس جمهور آمریکا میتونه دستور حمله اتمی‌ رو بده!
      چنین چیزی رو رئیس جمهور روسیه هم داره . روسای جمهور تمام قدرتهای اتمی چنین کیفی رو دارند و همیشه هم دم دستشونه .
      صار کردن حمله اتمی از طرف هر کدوم از اینها علیه کشوری که توانایی هسته ای نداره منجر به یک نبرد تسلیحاتی اتمی در سطح بین المللی میشه .
      آمریکا زمانی که به ژاپن حمله اتمی کرد فقط خودش و خودش بمب اتمی داشت و نازی ها هم با اینکه تونسته بودند یکی بسازند ولی دیگه شکست خورده بودند و کشوری نبود که تهدیدی علیه آمریکا محسوب بشه . البته در اون زمان خود آمریکا هم از عواقب استفاده از سلاح هسته ای خبر نداشت و به نوعی مردم ژاپن شدند موش آزمایشگاهی .

ببینید روی کاغذ خیلی داستان فرق میکنه تا در عمل !
      روی کاغذ برنامه ریزی برای یک حمله میشه توسط ابر قدرت دنیا ! به کشوری که در آستانه انقلاب قرار داره - نیروی نظامیش تقریبن از بین رفته و بلبشویی درش برپاست .
      در عمل : عملیات شروع میشه - با یک طوفان فزرتی کل عملیات شکست میخوره !

در مورد باقی جنگها و پیش بینی ها هم همین موارد مصداق پیدا میکنه .
      عراق ، افغانستان ، ویتنام همه و همه روی کاغذ قرار بود داستان طور دیگری باشد ولی در عمل نتیجه دیگری داد .

بخش بزرگی از آنچه که میشنوید و میخوانید - مثل نابود کردن توان نظامی یک کشور در عرض دو هفته یا اگر فلان کشور به ما حمله کند شاید کلن 300 تا کشته بدیم رو بهش میگند جنگ روانی . وگرنه هم آمریکا ، هم اسرائیل و هم تمام نظامیان و سیاستمداران میدونند که در عمل داستان خیلی فرق میکنه . برای همینه که همیشه یک سری هارت و پورت از تمام طرفین یک درگیری وجود داره که تا جای ممکن از نظر روانی روی نیروهای طرف مقابل تاثیر بذارند .

در کل :

اگر به ایران حمله کنیم ، در قبال حمله ایران کمتر از 300 نفر کشته میدهیم (مقامات اسرائیلی) = طی دو هفته به کل توان نظامی ایران را نابود میکنیم (مقامات آمریکایی) = در صورت حمله اسرائیل 24 ساعته آن را از روی نقشه ی جهان حذف میکنیم (مقامات ایرانی).

همش حرف و شعاره . در عمل خیلی داستان فرق میکنه و هیچ کدوم اینها هم عملی نمیشه .
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

4. 3 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (06-14-2012),Mehrbod (06-14-2012),Russell (06-14-2012)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Posting Award
      باید با تمامی‌
      قدرت پرچم اسلام
      را در غرب به زیر
      کشید.

موفق

Theodor Herzl آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      106
      امتیازها
      200,245
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,026
      از ایشان 11,876 بار در 4,433 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      28 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      من هم گفتم اون لینکها همش تبلیغات و حرف الکیه . در عمل تا حالا کدوم کوهی رو اون بمب ها منفجر کردند که فردو دومیش باشه ؟!
      من لینک از واشنگتن پست و یک لینک دیگر دادم. از این بمب‌ها هم در جنگ اول خلیج فارس و جنگ دوم عراق هم برای نابودی مراکز زیر زمینی‌ عراق استفاده شده.
      On the night of 27/28 February 1991, within hours of the ceasefire, two General Dynamics F-111Fs, loaded with one GBU-28 each, headed towards a target on the outskirts of Baghdad. The al-Taji Airbase, located 15 mi (27.4 km) northwest of the Iraqi capital, had been hit at least three times by GBU-27/Bs from F-117 Nighthawks, "digging up the rose garden".[9] The first GBU-28 was dropped off-target due to target misidentification. The second GBU-28 was a direct hit and penetrated the thick reinforced concrete before detonating, killing everyone inside.
      The bomb was used during Operations Enduring Freedom in 2002 and Iraqi Freedom in 2003 by USAF F-15Es.
      http://en.wikipedia.org/wiki/GBU-28

شما هیچ سند و مدرکی‌ ارائه ندادید که این بمب‌ها این توانایی رو ندارند ، من ولی‌ ارائه دادم.
      "A Land without a People for a People without a Land"

6. 3 کاربر برای این پست سودمند از Theodor Herzl گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (06-15-2012),Russell (06-15-2012),sonixax (06-15-2012)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      شما هیچ سند و مدرکی‌ ارائه ندادید که این بمب‌ها این توانایی رو ندارند ، من ولی‌ ارائه دادم.
      کسرا جان قرار نیست برای هر چیزی سند و مدرک آورده شود ! ولی با این حال بنده به منابعی که خودتون آوردید اشاره میکنیم :

The bomb underwent testing at the Tonopah Test Range, Nevada, a test facility for United States Department of Energy funded weapon programs. It proved capable of penetrating over 30 meters (100 ft) of earth or 6 meters (20 ft) of solid concrete; this was demonstrated when a test bomb, bolted to a rocket sled, smashed through 22 ft (6.7 m) of reinforced concrete and still retained enough kinetic energy to travel a mile downrange.

توی منابع خود شما هم نوشته 6 متر به بتون میتونه نفوذ کنه و 30 متر به داخل زمین (که احتمالن زمین مسطحِ بیابانی منظورش بوده) ! نه 200 متر و 300 متر و 400 مترِ کوهستانی . همون طوری هم که میدونید ما داریم در مورد کوه صحبت میکنیم و نه زمینهای مسطح ! در مورد غارهای طبیعی که از طریق ماگمای سرد شده بوجد آمدند صحبت میکنیم - اون هم در دل کوه . یعنی جایی که اگر یکی از این بمبها به فرض هم که بتونه بیشتر از 30 متر نفوذ کنه به خاطر شیبی که وجود داره و ریزش قسمتهای بالایی دوباره پر از سنگ و شن و خاک میشه . نه مثل زمین های مسطح که انفجار نخست یک چاله ی بزرگ ایجاد کنه که با انفجار های بعدی بشه به عمق مورد نظر رسید .

همون طوری که قبلن هم گفتم تاسیساتی که در دل کوه هستند رو با این سگر شکن ها نمیشه نابود کرد - در غیر این صورت آمریکا تاحالا هزار بار طالبانی که توی غارهای افغانستان پناه برده اند رو نابود کرده بود .
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

8. 2 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (06-15-2012),Russell (06-15-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •