این همان جنگ دوم جهانیست و هیچ ربطی به استالین و سیاستهایش ندارد !
واقعیت همیشه دردناک است و من امیدوارم سایرین اینها را بخوانند تا همان عزیزان !!!! هی این جنگ را مانند چماقی بر سرشان نکوبند !
تا حرف میزنی میگویند اگر اینها نبودند تو الان اینجا نبودی و عربی حرف میزدی و ...
این یک اگر را مدام مثل طوطی تکرار میکنند ولی هزاران اگر که پشت گه کاری خودشان است را نمیگویند !
- اگر انقلابی نمیشد 4 میلیون ایرانی آواره جهان نمیشدند
- اگر انقلابی نمیشد هرگز جنگی رخ نمیداد که بخواهد آن همه خسارت به کشور وارد کند .
- اگر انقلابی نمیشد هرگز ایران تا به این حد بدبخت و عقب مانده نمیشد .
- اگر انقلابی نمیشد این همه تحریم بر سر ایرانیان خراب نمیشد !
و خیلی اگر های دیگر . که همان عزیزان به قول شما و طلبکار به قول من بهشان هیچ اشاره نمیکنند بسکه پر رو هستند ! (بنده دارم در مورد آن طلبکارانی که جنگ رفتنشان را بر سر ما خراب میکنند حرف میزنم نه همه)
پیشتر هم شماحرف در هان ما گذاشته بودید و من تصور میکردم در بی دقتی شما در مطالعه مطالب است ! بنده کجا نوشتم فقط آزادی بیان تضمین شده ؟!
مغالطه احترام به عقاید دیگران ! اگر در باره اش نمیدانید بروید اندکی مطالعه کنید در این مورد به خصوص .
قرار نیست بنده برای عقاید دیگران ارزش و احترامی قایل باشم همان طوری که قرار نیست آنها در مورد من اینگونه باشند .
اینکه شما فکر میکنید من شاهی هستم بسیار خنده دار استجالب است که هر کسی در مورد این انقلاب نکبتی و اوضاع نسبتن بهتر قبلش حرف میزند میشود شاهی !!!
دقیقن همه مقصرند به غیر از بنده و همنسلان بنده و بعدی هایشان ، چون در آن دوران ما اصلن وجود نداشتیم که بخواهیم دخالتی در انقلاب و جنگ و ... داشته باشیم یا نداشته باشیم .
شاه هم ترسو بود و در جای دیگر در این باره بحث شده حسابی - پسرش هم بی لیاقت است .
و خیلی مضحک است که شما مجاهدین را بی قید و شرط دشمن میدانید ! و هیچ گونه حقی برایشان قایل نیستید و هر چه از طرف آنها باشد را یک ضرب دروغ میخوانید ولی ددر مورد بسیجی و ها لات و لوت های دربار خمینی و سید علی اینچنین تفکری ندارید ! و برایشان حق و حقوق هم قایل هستید .
اوج بلاهت است اگر بنده حکومتی که باعث جنگ شده و جنگ دو ساله را 8 سال به درازا کشانده ، بیشترین آمار اعدام از شهروندان خود را پس از چین دارد و مسبب این همه تحریم و تهدید به جنگ با ابرقدرتها و هزاران بلای دیگر است را در حال خدمت به کشور ببینم !
همان سپاهی ها و بسیجی ها اگر نبودند اصلن جنگی رخ نمیداد که بخواهد سرنوشتش جور دیگری باشد جانم !
من نمیدانم شما چه اصراری به دفاع از اینها دارید ! اینکه حق فعالیت و زندگی و آزادی بیان و حقوق شهروندی مانند تمام اقوام ایران را در ایران آزاد آینده دارند یک بحث دیگریست ولی دلیل نمیشود که هی تقدیسشان کنیم .
همان سربازی که زیر چهارپایه هم لگد زده برای اعدام یک فردی دستش به خون مردم آلوده است و نمیشود این همه آدم را با هم محاکمه و مجازات کرد .
سران جمهوری اسلامی هم بدون استثنا همگی خاین به مملکت و مردم هستند چیزی جز حبس ابد در انتظارشان نخواهد بود .
ولی بدنه ای که در آن دوران به عنوان انقلابی شورش کرد ، حکومت را عوض کرد و بعدش با حمایت از خمینی کار را به جنگ کشاند و سپس برای دفاع به جنگ رفت هیچ حقی بر گردن من و شما و بقیه کسانی که در ایجاد آن جنگ و انقلاب نقشی نداشتند ندارند و نخواهند داشت .
محترم هستند به عنوان شهروند ایرانی ولی مایه غرور و افتخار نیستند و نخواهند بود . ارزشمند و مایه غرور برای من پروفسور سمیعی است ، دکتر حسابی است (بدون توجه به عقایدش) ، انوشه انصاریست و بقیه عزیزانی که در پیشرفت و درخشان کردن نام ایران و ایرانی نقشی داشته اند . نه آنهایی که خرابش کردند و بعد سعی کردند درستش کنند !
من به عنوان یک ایرانی که وسط جنگ به دنیا آمده و درست در میان کثافتی که انقلابیون برایشان رقم زده بودند هرگز آن انقلابیون را نخواهم بخشید برایم هم فرقی نمیکند که پدرم باشد یا همسایه یا هر شخص دیگری . مسبب وضعیت امروز نسل من و بعد از من آنها هستند و ما باید جان بکنیم و کلی سختی بکشیم تا کثافت کاری آنها را درست کنیم - تازه اگر بتوانیم .