گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی D@mneD نمایش پست ها
کاوه جان همین ها بودن که موقع جنگ 8 ساله زیر اب ما رو میزدن و پشت کرده بودن به ما!
باور میکنی هنوز هم پشیکی ارزش قائل نیستن برای ما؟!
در ضمن ما اگر میتونستیم اول خودمون و مملکتمون رو اصلاح میکردیم بقیش پیش کش!
از نادانی بوده و جو آن دوران!

مشکل ما همینجاست که فکر می کنم مسایل سیاه و سفید است. به سادگی رای صادر می کنیم. فرض کنید همین حکومت هم برود. یک نفر که بلند شد گفت مرگ بر فلسطین و درود بر اسراییل و چند تا شعار ضد اسلامی داد همه ملت می افتند دنبالش و بعد در پشت پرده همان فساد و همان دیکتاتوری و همان روزگار را خواهیم داشت. ما در دنیا تنها نیستیم. هر کشوری لازم می شود موضع مشخص و درستی در مورد مسایل بین المللی داشته باشد. ما هم در خاورمیانه هستیم و نه در اسکاندیناوری پس لازم است مواضع درستی داشته باشیم و لازمه آن آگاهی از حقایق تاریخی است.

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Agnostic نمایش پست ها
حتی به نظر من کل فلسطین متعلق به اسرائیل است و یهودیان لطف کرده اند که نصف آن را به فلسطینیان داده اند.
گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
من دلم برای این فلسطینی ها میسوزه ولی وقتی باهاشون روبرو میشم - میگم اسرائیل هر بلایی سر اینها میاره حقشونه .
یک سری موجود نمک نشناس و فرصت طلب که فقط هدفشون سوء استفاده کردن از آدم به نفع خودشونه . به نظر من که هر بلایی سرشون میاد حقشونه .
گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی David Hume نمایش پست ها
البته دوست عزیز تقریبا %۸۵ درصد! چون سرزمین اسرائیل شامل اردن امروزی هم میشود و اسرائیل تمامی‌ اردن را به فلسطینی‌ها داد( ۹۰% جمعیت اردن فلسطینی هستند ، خالد مشعل هم تابیعت اردنی داشت) ، تازه اسرائیل نیز حاضر است %۱۰۰ غزه و تقریبا ۹۵% کرانه غربی را نیز به فلسطینی‌ها بدهد ، یعنی‌ از کّل اسرائیل چیزی حدود ۱۵ تا ۱۷ % دست اسرائیل میماند!
البته انتظار یکسان بودن همه دیدگاهها نیست. جامعه سالم دارای تکثر عقاید است. اما خوشبختانه در اینجا توانسته ایم با ادامه این بحثها به دور از احساس و با مستندات تاریخی چیزی بیاموزیم.