با درود با دوستان (من نمیتوانم به خط جدید بروم و به همین دلیل نوشتههایم پیوسته خواهند بود). ببینید در این تالار ما با محدودیتهایی مواجه هستیم که نمیتوان آنها را نادیده گرفت و کاربرانی که از خارج از ایران با سایت تعامل داشتهاند نباید انتظار داشته باشند که ما نیز همچون آنها براحتی با سایت کار کنیم. نخست آنکه محدودیتِ فیلترینگ و سرعتِ پایین سبب میشود که ما خیلی از اوقات نتوانیم به سایت دسترسی داشته باشیم و این یعنی اینکه ممکن است پستی ارسال کنیم و تا مدتی نتوانیم آن را ویرایش کنیم (مشکلی که من زیاد دارم). سپس آنکه ریسکهای امنیتیای که کاربران در هنگامِ کار با این سایت با آنها دست به گریبان هستند، موضوع را بحرانیتر میکند. بنابراین کاملا معقول است که حداقل سه روز فرصت برای ویرایشِ پستهای ارسالی وجود داشته باشد. و برای اینکه از حالتِ سلیقهای خارج شود باید یک قانونی برای این موضوع وضع شود که همه پیروِ آن باشند و کسی معترض نشود. من پیشنهاد میکنم :سه روز فرصت برای ویرایشِ پستها توسط کاربر و همچنین امکانِ درخواست از مدیران برای ویرایشِ پستی که ممکن است از لحاظِ امنیتی برای کاربران مشکل ایجاد کند، در صورتی که بیش از سه روز از ارسالِ آن گذشته باشد. همچنین درخواست میکنم که پستهای آلیس برگردانده شود چرا که پستهای ایشان زمانی پاک شدهاند که ایشان حقِ آن را داشته(خودِ تالار این حق را به او داده). نکته جالب این است که دوستان در هنگامِ مواجه با منتقدان میگویند که قوانینِ سایت کپی بوده و اصلا قوانین اصلی اینها نیست، ولی اینجا میگویند که بر اساسِ قوانین سایت ، محتویاتِ سایت از آنِ خود سایت است!